Scandal la Survivor All Stars între TJ Miles și Ana Pal. Faimoasa a început să plângă: "Mai bine dorm pe pământ, decât să mai zic ceva"

 Dumba Gabriela
.

Scandalurile se țin lanț la Survivor All Stars, în ultima ediție fiind rândul lui TJ Miles și al Anei Pal să se certe. Abia intrată în competiție, Ana Pal a bifat deja un prim scandal cu un concurent mai vechi, totul pornind de la mâncare și continuând cu plânsul Anei, care l-a scos din sărite pe TJ Miles. În tabăra Faimoșilor s-au încins spiritele, în momentul în care concurenții și-au împărțit porția de orez zilnică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Pal a intrat la Survivor All Stars pe 5 martie și deja a bifat o primă ceartă cu un concurent mai vechi, TJ Miles, dar și o repriză de plâns, situație care l-a enervat și mai mult pe cântăreț pentru că ea este „luptătoare” și nu trebuie să plângă din orice.

3543435434

De ce au fost în scandal Ana Pal și TJ Miles, la Survivor All Stars

Cearta dintre Ana Pal și TJ Miles a izbucnit la ora mesei. În provizii nu era inclusă și Ana Pal, abia intrată în competiție, motiv pentru care ceilalți coechipieri ar fi trebuit să-i ofere și acesteia puțin din porția lor. Astfel, pentru că și-a văzut colegii destul de reticenți, Cătălin Zmărăndescu s-a decis să-i ofere porția sa integrală Anei. 

„Păstrați-vă orezul vostru, ia-l pe ăsta, eu nu mănânc. Ia-l pe ăla așa cum zic eu și nimic altceva. Eu mai am, haideți. În momentul în care colegii au spus toți să-i dăm câte o lingură de orez de la noi ca să aibă și ea ce să mănânce, pentru că a venit la noi după ce s-au împărțit proviziile, m-am uitat că toți erau așa.. ar da, dar n-ar da, și ca să-i scutesc de chestia asta, le-am zis să nu mai dea ei, că îi dau o porție mare, pentru că oricum mai am', a declarat Cătălin Zmărăndescu.

După ce a primit orezul din partea lui Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles i-a atras atenția Anei din cauza faptului că aceasta nu i-a mulțumit coechipierului pentru gestul făcut. Aceasta a izbucnit imediat în lacrimi și s-a arătat extrem de deranjată de atitudinea colegului său.

Ana Pal: TJ, am făcut ceva greșit?

TJ Miles: Nu.

Ana Pal: Dacă e ceva greșit, mie nu-mi trebuie.

TJ Miles: Cum adică? Explică-mi, că nu înțeleg.

Citește și: Gabriel Dorobanțu, detalii neștiute despre piesa „Hai, vino, iar în gara noastră mică', scrisă acum 37 de ani: „Am interpretat-o de 20.000 de ori'

Citește și: Cum arăta Gabriel Dorobanțu în tinerețe. Artistul are 70 de ani și nu s-a căsătorit niciodată

Citește și: De ce a acceptat Geanina Ilieș să se întoarcă în televiziune, ca prezentatoare la Antena Stars, și ce a făcut în cei doi ani de pauză: „Noi, oamenii, trecem prin nişte etape care ne transformă la nivel psihic. Am avut nevoie de un timp pentru…’ / EXCLUSIV

Ana Pal: Ai zis că trebuia să spun mulțumesc pentru orezul pe care l-am primit, nu înțeleg de ce trebuie să discutăm despre orezul ăsta. Când o să mi se facă foame să leșin, atunci o să mănânc, nu-mi vine să mai iau.

TJ Miles: Eu când te-am văzut și nu ai zis nimic, am zis că măcar un mulțumesc. Eu așa aveam nevoie, de un mulțumesc,că așa sunt eu.

Ana Pal: Mai bine dorm pe pământ, decât să mai zic ceva. Ei vor mulțumiri, de astea, nu mai fac nimic.

Atitudinea sportivei l-a deranjat extrem de tare pe TJ Miles, care spune că o luptătoare nu ar trebui să se comporte astfel. „M-a deranjat că a început să plângă. Cum poți să plângi de la așa ceva? Ești luptătoare. Îmi cer scuze că te-am supărat', a continuat TJ Miles.

„Suntem în junglă aici, ne luptăm pentru mâncare. TJ nu înțelege că avem de-a face cu o persoană mai specială decât noi, trebuie să împachetezi altfel', a intervenit și Zanni, citat de spectacola.ro.

TJ Miles a fost în scandal și cu Laura Giurcanu la Survivor

TJ Miles și Laura Giurcanu s-au făcut praf la Survivor România 2022, în condițiile în care multă lume credea că au o relație.

Din cauză că Mari și Marian s-au mutat foarte aproape de Laura, blondina a fost nevoită să vină lângă TJ Miles. Nu-mi convine, dar nu am unde să dorm în altă parte', a fost reacția Laurei Giurcanu.

TJ Miles nu a rămas dator și a făcut-o praf pe Laura Giurcanu. Știu că este o fată toxică, dar am ținut-o așa, controlată, fără să mă enerveze. Acum, a început să mă enerveze și să mă streseze, nu mai am răbdare să fiu prietenul ei', a spus și vloggerul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton