Scandalul dintre Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor. A acuzat-o că ar fi avut o idilă cu președintele Emil Constantinescu / Atunci a decis Rona să se mute la Paris

.

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Actrița s-a luptat cu cancer în stadiul 4, dar în urmă cu două luni declara că se simte bine și că va lupta să scape de această boală cumplită. Din păcate, artista a pierdut lupta și a încetat din viață joi, 24 noiembrie 2023. Dincolo de cariera sa de succes, multă lume a uitat momentul în care a izbucnit un scandal de proporții între Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor. La acea vreme, regretatul politician a acuzat-o pe Rona Hartner că ar fi avut o idilă cu fostul președinte, Emil Constantinescu. Iată care a fost, de fapt, adevărul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor. Rona Hartner a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Rona Hartner reușea să încânte pe toată lumea cu fiecare apariție a sa. Din păcate, actrița s-a stins din viață mult prea devreme, după ce a pierdut lupta cu cancerul. În urmă cu mai bine de două decenii, Rona Hartner a fost implicată într-un scandal cu regretatul politician Corneliu Vadim Tudor.

rona si corneliurona si corneliu

La acea vreme, Corneliu Vadim Tudor a acuzat-o pe Rona Hartner că ar fi avut o idilă cu fostul președinte al României, Emil Constantinescu. Subiectul a ajuns chiar și în presa internațională, iar Rona Hartner a decis la acea vreme să părăsească România și să se stabilească în Franța. După ani de zile, artista a dezvăluit, care a fost, de fapt, adevărul!

Citește și: Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Au împreună o fiică, în vârstă de 15 ani

Citește și:Ce premoniție sumbră a avut Rona Hartner în timpul chimioterapiei: „Haide, fata mea”. Și-a văzut tatăl chemând-o la Ceruri

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă Rita, fiica Ronei Harter. Și-a găsit job la doar 15 ani: „Au sunat-o deja cliente din Franța'

Citește și:„Rona a fost lumină. Împărțea totul. Mai puțin tristețile – erau singurele pe care le ținea pentru ea'. Ce mesaj a postat prietena de suflet a Ronei Hartner, după decesul artistei

Scandalul dintre Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor

Rona Hartner a încetat din viață joi,23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani. Actrița a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, în urmă cu trei luni. Din nefericire, artista a pierdut lupta cu boala nemiloasă și s-a stins din viață. Rona Hartner a avut o carieră de succes, dar puțini își mai aduc aminte de scandalul care a avut loc între Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor. La începutul anului 1999, actrița a fost acuzată de regretatul politician că ar fi avut o relație amoroasă cu președintele țării, Emil Constantinescu. Subiectul a ajuns și în presa din străinătate,iar acest lucru a determinat-o pe Rona Hartner să părăsească România și să se mute în Franța.

La acea vreme, jurnalistul Marius Tucă i-a invitat în emisiunea sa pe Rona Hartner și Corneliu Vadim Tudor, unde cei doi s-au confruntat. Politicianul susținea că are în posesie jurnalul intim al actriței, în care era descrisă presupusa aventură cu președintele Emil Constantinescu. Mai mult, acesta a arătat publicului o imagine cu Rona și șeful statului, dansând. Cântăreața a declarat atunci că ea și Emil Constantinescu au dansat la un eveniment organizat de Universtarea al cărei rector era fostul președinte al României.

„În timpul acestui dans, eu cântam melodia Ești loserul meu. Mi-am dat seama că nu avea un mesaj foarte bun și am încercat să fac diverse lucruri, ca să distrag atenția, am început să mă dau pe spate, picioare-n sus, chestii… Și cum eram eu îmbrăcată-dezbrăcată… s-au făcut o tonă de poze care au devenit o mină de aur și pe care le-au vândut toți fotografii, ani de-a rândul, pe la toate ziarele', a declarat Rona Hartner spuntru revista „The One', în 2010. 

Rona Hartner, adevărul despre scandalul cu politicianul Cornel Vadim Tudor

După ani de zile de la izbucnirea scandalului, Rona Hartner a spus care a fost, de fapt, relația dintre ea și fostul președinte al României, Emil Constantinescu. Cântăreața a fost chemată să cânte la o întrunire a Conventiei Democrate, în fața a 15.000 de oameni. „Mi s-a zis: Invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, „You are my looser'. Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996.Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r.: film artistic). Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari', a dezvăluit Rona Hartner în cadrul emisiunii „În oglindă'.

Rona Hartner a mai spus că întreg scandalul a fost organizat de o apropiată. Conform acesteia, prietena ei a reușit să îl convingă pe Corneliu Vadim Tudor că ceea ce era scris în jurnal era autentic. „L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președintele Emil Constantinescu) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită', a mai spus Rona Hartner.

Invitată în emisiunea 40 de întrebări, regretata actriță a dezvăluit că a fost extrem de afectată de scandalul cu politicianul Corneliu Vadim Tudor. „În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate, am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent. S-a făcut o ruptură, eu n-am avut niciun premiu în România pentru carieră, pentru nimic, nu sunt percepută ca un artist! Pentru mine este o suferință permanentă, filmele mele din Franța n-au fost difuzate în România și aceste filme sunt difuzate în alte țări', a declara Rona Hartner in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Sursa foto: Facebook/ Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton