Scandalul uitat dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos. Au fost buni prieteni, dar au ajuns la tribunal: "Are creierul praf. E praf de mult"

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu 10 ani, scandalul dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos ținea primele pagini ale ziarelor. Din colegi și chiar buni prieteni, cei doi au ajuns la tribunal, acuzându-se reciproc de defăimare. Mădălin Ionescu și Dan Capatos prezentau, la vremea aceea, emisiuni similare, la posturi diferite, pe același tronson orar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2014, a început rivalitatea dintre Un show păcătos, numit acum Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos și emisiunea WowBiz de la Kanal D, prezentată de Mădălin Ionescu. Cei doi au început să se „înțepe” pe post din cauza audiențelor, fiecare dintre ei alocându-și titlul de „lider al audiențelor”. Discuțiile au continuat cu jigniri de ambele părți și Mădălin Ionescu și Dan Capatos au ajuns la tribunal în cele din urmă.

13-tifet-capatos13-tifet-capatos

De ce se aflau în scandal Mădălin Ionescu și Dan Capatos

În noiembrie 2014, Dan Capatos a început să se șicaneze cu Mădălin Ionescu din cauza audiențelor.

„L-am tot protejat pe baiatul asta, Madalin Ionescu, care stiti ca l-au dat afara de la Antena 1 de pampalau ce era. A ramas in continuare cu ideea ca e cel mai bun si va minte in fiecare seara. Apoi, am facut un pact sa nu ma mai iau de el sa nu mai afle toata tara ca a fost singurul om dat afara de fraier ce era, am zis ca poate si-o reveni”, a declarat Dan Capatos la Antena 1, într-o seară, înaintea emisiunii sale.

Capatos şi Antena 1 au fost chemaţi în judecată pentru denigrare, pentru că, în mai multe ediţii, Capatos a făcut o serie de afirmaţii legate de concurentul de pe Kanal D, Mădălin Ionescu, căruia i-ar fi afectat imaginea. Kanal D acuză o campanie de denigrare a emisiunii WowBiz şi a prezentatorului Mădălin Ionescu.

Scandalul dintre cei doi a culminat după moartea mamei Oanei Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu.

„Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă (pe Mărioara Zăvoranu) să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii (n.r Oanei Zăvoranu), cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Marioara Zăvoranu', a spus Capatos, în luna aprilie 2015, despre modul în care a făcut Mădălin Ionescu ultimul interviu cu Mărioara Zăvoranu pe patul de spital. Încă de atunci, Mădălin Ionescu a ameninţat că-l va da pe Capatos în judecată.

După ce Dan Capatos a criticat aspru gestul făcut de Mădălin Ionescu, respectiv interviul cu Marioara Zăvoranu, și prezentatorul de la Kanal D l-a jignit, în cadrul emisiunii sale:

„Are creierul praf. E praf de mult. Nu a avut curaj să se întâlnească el cu mine. Nu a avut curaj. A spus foarte multe mizerii. A spus că i-am grăbit moartea Marioarei Zăvoranu. Păi aşa a vrut femeia să se întâmple! Ea ne-a invitat la spital. Până unde poate să meargă mizeria voastră?

O să-l dau în judecată. Voiam să îl iert. A spus tot felul de mizerii despre mine. Cu datele şi cu cifrele, îi iau ţigla de pe casa. Ţi-ai luat tratamentul sau nu? Că tu ai zis că luai într-o perioadă', a spus Mădălin Ionescu atunci.

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars: „Mentalul meu nu a fost unul bun, am fost sfâșiată de… Pe cine susține în concurs

Citește și: Adriana Bahmuțeanu îi ia apărarea lui Florin Salam în scandalul cu tânăra bătută de manelist într-un hotel: „Sursele mele spun că este o înscenare pentru a scoate o sumă importantă de bani

Dan Capatos a câștigat procesul cu Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu a mai precizat atunci că i s-a făcut public numărul de telefon, iar acum este hărţuit de anumiţi indivizi: „Cineva din anturajul emisiunii prezentatorului (n.r. Dan Capatos) despre care am vorbit în această seară a furnizat numărul meu de telefon populaţiei. Voi apela la Poliţie, voi face investigaţii. Respectivul va face puşcărie, ca şi cei care mă sună, care mă hărţuiesc”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu i-a acționat în instanţă pe cei care au făcut afirmaţii defăimătoare la adresa lui:

„Fac o afirmaţie importantă. Au existat, n-aş vrea să spun demenţi, oameni din presă (n.r. Dan Capatos) care au făcut nişte afirmaţii de o gravitate fără precedent, pentru care eu îi voi acţiona în instanţă, îi voi da în judecată. Când am filmat întâlnirea, Marioara a vomitat. Am vrut să amân interviul, dar Marioara a insistat, chiar dacă starea sa de sănătate era precară. A vrut să se întâlnească cu Oana. Amândouă au vrut să discute doar în prezenta noastră.

Nu au vrut să fie singure, ci în prezenţa mea. Toate aceste secvenţe au fost surprinse de camerele noastre, apropo de modul în care am încercat noi să le instigăm, de faptul că am fost noi nişte oameni fără inimă, care urmăream doar ratingul. A fost strict insistenţa Marioarei, care îşi presimţea sfârşitul. Eu cred că dacă se împăcau, Marioara Zăvoranu murea mai repede. Ar fi murit împăcată”, a mărturisit Mădălin Ionescu, în platoul emisiunii de la Kanal D, în aprilie 2015.

În urma unui proces complex, care a durat o perioadă semnificativă de timp, Dan Capatos a ieșit învingător în proces. Acest verdict a confirmat că afirmațiile și acuzele aduse de Mădălin Ionescu nu au fost susținute suficient pentru a justifica o acțiune în răspundere delictuală.

Cu toate că a trecut ceva timp de la acest conflict, cei doi prezentatori nu își vorbesc nici astăzi. Dan Capatos lucrează în continuare pentru trustul Intact, în timp ce Mădălin Ionescu tocmai ce și-a dat demisia de la Metropola TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton