Scandalul uitat dintre Iulia Albu și Monica Gabor: ”Dacă nu o băgam eu în seamă, ea nu ar fi apărut niciodată în ziare. Eu citeam DEX-ul și...”

 Calin Maria Bianca
.

Scandalul uitat dintre Iulia Albu și Monica Gabor. În urmă cu mai mulți ani, pe Iulia Albu și Monica Gabor le lega o strânsă relație de prietenie. Deși erau mai tot timpul împreună, mai ales la evenimentele mondene, și ieșeau deseori în oraș, se pare că frumoasa lor amiciție nu a durat prea mult timp și în final s-a lăsat cu mare scandal. Iată de la ce a pornit totul și cum au ajuns să își arunce cuvinte dure una la adresa alteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nimeni nu ar fi crezut că Iulia Albu și Monica Gabor au vreun lucru în comun, însă în urmă cu mai bine de 15 ani, cele două erau de nedespărțit. Râdeau, glumeau, se distrau și se înțelegeau ca două surori, fiind mereu sprijin una pentru cealaltă. Mulți erau invidioși pe relația lor de prietenie, astfel că fericirea lor a durat aproximativ un an.

6143149761431497

Citește și: Cum arăta Iulia Albu la 20 de ani, când l-a cunoscut pe Mihai Albu. A avut un stil vestimentar simplu, dar elegant, până la aparițiile excentrice

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor: „M-a supărat acest lucru'. Fostul milionar susține că Mădălin Ionescu a fost implicat

Citește și: Oana Radu dezvăluie motivul despărțirii de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Ne-a făcut rău chestia asta. Treaba asta m-a cam dărâmat…”

Citește și: Ștefan Stan, adevărul despre divorțul de soția sa, după 4 ani de căsnicie: „De acolo au pornit divergențele între noi”

Scandalul uitat dintre Iulia Albu și Monica Gabor

În anul 2007, Iulia Albu și Monica Gabor erau de nedespărțit. Apăreau peste tot împreună și foarte zâmbitoare, fiind o relație de prietenie la început. S-au cunoscut prin intermediul lui Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, Monica Gabor fiindu-i clienta pe atunci. De aici au început să petreacă foarte mult timp împreună, până într-o zi, când totul s-a năruit și ele au ajuns să se jignească în fața tuturor.

Scandalul dintre Iulia Albu și Monica Gabor a început în momentul în care fosta soție a lui Irinel Columbeanu a spus că îi promovează încălțările lui Mihai Albu pe gratis, astfel că celebra creatoare de modă a sărit imediat în apărare soțului ei de la acel moment. Iulia Albu a fost vizibil deranjată de atitudinea Monicăi Gabor, astfel că, mai în glumă, mai în serios, a comparat-o pe prietena ei cu câinele ei de companie, explicând că a uitat de unde a plecat. Șirul de reproșuri nu s-a încheiat pentru că Monica Gabor i-a spus lui Mihai Albu faptul că „e prost însoțit'.

Iulia Albu: 'E mai bine să fii prost însoțit, decât însoțit de o proastă'

De la replica Monicăi Gabor a izbucnit și scandalul, astfel că Iulia Albu nu s-a mai putut abține, mai ales când a văzut că cea pe care o credea prietena ei o face proastă în mod direct, în fața tuturor, inclusiv a soțului ei de pe atunci, Mihai Albu.

„E mai bine sa fii prost insotit, decat insotit de o proasta! Doamne eu nu sunt ca Monica, eu citeam DEX-ul in clasa a patra sau a cincea!', a răbufnit Iulia Albu, ulterior.

Scandalul dintre cele două a continuat vreme îndelungată

Deși și-au aruncat o serie de reproșuri, mulți crezând că este vorba despre o ceartă temporară și că se vor împăca, mai ales că erau mereu surprise împreună, se pare că cele două au tot continuat cearta și la o distanță mai mare de timp. Monica Gabor nu a putut uita conflictul, așa că ori de câte ori avea ocazia, îi mai aducea câteva reproșuri.

 Am descoperit pe parcurs ca Iulia nu are o influenţa tocmai pozitiva asupra mea. Eu am ajutat-o mai mult decât pe vreuna dintre surorile mele, iar acum am parte numai de palme' din partea ei. Am promovat brand-ul soţului ei fara nici o pretenţie, i-am oferit ajutorul meu altruist şi asigur pe toata lumea ca nu am primit nici o pereche de pantofi fara bani de la aceştia', a declarat Monica, în anul 2008.

Scandalul și replicile acide dintre Monica Gabor și Iulia Albu a continuat și în anul 2009, fosta soție a lui Irinel Columbeanu având în continuare multe reproșuri la adresa celei care i-a fost prietenă bună vreme de un an: Daca nu o bagam eu in seama pe Iulia Albu, ea nu ar fi aparut niciodata in ziare. Aveti si alte subiecte despre ea care sa nu fie legate de mine?! Banuiam eu ca nu', a spus Monica, într-o emisiune televizată, pe atunci.

În prezent, cele două își văd de familia lor și se pare că au lăsat totul în trecut. Ce-i drept, au trecut mai bine de 15 ani, astfel că era de așteptat ca tot conflictul să se încheie la un moment dat, mai ales că nici Monica Gabor nu mai este cu Irinel Columbeanu și nici Iulia Albu cu Mihai Albu, fiecare având de ani de zile o altă poveste de dragoste și o viață complet schimbată.

Sursă foto: Facebook / arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton