"Ți-am dat valoare! Regret că mă bag în seamă cu una ca tine". Scandalul uitat dintre Roxana Nemeș și Andreea Tonciu. Vor fi colege de echipă la Survivor All Stars

 Dumba Gabriela
.

Roxana Nemeș și Andreea Tonciu vor fi colege în echipa Faimoșilor la Survivor All Stars și fanii așteaptă cu sufletul la gură întâlnirea dintre ele, dat fiind scandalul monstru în care au fost implicate în trecut. Roxana Nemeș și Andreea Tonciu s-au jignit reciproc la TV, în urmă cu trei ani când au participat în aceeași ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș și Andreea Tonciu au participat în sezoane diferite la Survivor și nu au avut ocazia să experimenteze împreună viața în junglă, însă în sezonul Survivor All Stars vor fi colege de echipă. Rămâne de văzut cum se vor înțelege la trei ani de la scandalul din trecut, în care s-au jignit groaznic una pe cealaltă.

39f1cb13dd5d158b54127c5650650032539f1cb13dd5d158b54127c56506500325

Roxana Nemeș și Andreea Tonciu, colege de echipă la Survivor All Stars

Din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars fac parte Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Așadar, în aceeași echipă vor fi colege Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, care sunt protagonistele unui scandal de acum ani de zile. Cele două au fost adversare în emisiunea de modă de la Kanal D, la „Bravo, ai stil'.

Scandalul uitat dintre Roxana Nemeș și Andreea Tonciu

În una dintre edițiile sezonului „Bravo, ai stil Celebrities', Roxana Nemeș a apărut îmbrăcată cu un tricou pe care scria: „Tonciu e cea mai valoroasă'. „Mie mi se pare o chestie foarte frumoasă! O port pe mine. Pe spate ce-i drept', a zis Roxana Nemeș, în momentul în care a fost întrebată de prezentatoarea Ilinca Vandici de apariția ei. „Dacă o puneai și la așa, era mai bine', a replicat Andreea Tonciu.

După acest gest făcut de artistă a urmat un schimb dur de replici între cele două: „Tu cu cine îți permiți să faci glumele astea expirate?', a spus Andreea Tonciu.

Știi care e problema ta? Degeaba ai un stilist bun, un estetician bun…', i-a răspuns Roxana Nemeș. „Cred că de cinci emisiuni încoace spune câți bani are ea și ce emisiuni are ea și ce ținute ce are și că nimeni nu are ca ea„, a declarat Roxana Nemeș la testimoniale.

Citește și:Laura Giurcanu și Aris Eram despre cum au petrecut prima noapte împreună, la America Express: „Îmi spune: Ești ok să ne pupăm, da?'

Citește și:Brigitte Pastramă a plecat în Dubai cu valiza plină cu varză murată: „Îi plac sarmalele lui Florin. Am luat și nucă pentru cozonac, de aici'

Citește și:Fetițele Gabrielei Cristea și-au făcut debutul în muzică și au filmat un videoclip cu tatăl lor, Tavi Clonda: „Am fost deja la un casting…'

„Dacă eu mă ridic de pe scaunul ăsta și mă învârt în jurul tău, o iei razna. Nu mai pot! Face mișto și eu nu permit să mă ia nimeni la mișto sau probabil e o fană înfocată a mea. Ți-am dat valoare! Regret că mă bag în seamă cu una ca tine. Dar ce, eu am venit în București să apar cu unul sau altul la televizor? Dacă nu se mai discută despre Roxana Nemeș în această emisiune trebuie să o provocăm pe Tonciu. Îți dau banii, cât ai dat pe gioarsa aia?', a spus Andreea Tonciu.

Ce a spus Roxana Nemeș despre participarea la Survivor All Stars

Pe Instagram, Roxana Nemeș a transmis un mesaj legat de participarea ei la Survivor All Stars:

„Și din nou… la Survivor! Survivor All Stars. Vedeți bine! Da! Nu e un deja vu. Așa credeam și eu, până aseară când cei de la Pro TV au anunțat că vom pleca. De abia aseară, am realizat că e real și că voi merge din nou în junglă Dominicană.

M-au cuprins toate emoțiile! Este o onoare și o mândrie, să fiu printre cei mai buni din toate sezoanele. Vă spun sincer că mi-e dor de adrenalină de pe trasee și de experiență în sine. De conexiunea pe care am avut-o acolo, cu Dumnezeu, cu Universul. Este ceva unic.

Pentru mine, Survivor a fost o experiență care m-a uns pe suflet! Pe cât de grea, pe atât de interesantă și frumoasă! Mi-a schimbat viața! Acesta este și motivul pentru care am acceptat din nou această provocare'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton