Scene de coșmar la Asia Express. Vedetele au început să plângă din cauza mirosului

 Lupescu Anca
.

Asia Express nu este deloc un concurs ușor. Competiția este acerbă, iar concurenții care nu au tărie de caracter și nici condiție fizică se pot simți ușor copleșiți de situație.

1-31-3
Citește și: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor serviți cu delicatese în Asia Express: ciorbă de găină cu sânge

Încă de la începutul show-ului, vedete au fost nevoite să dea piept cu realitatea dură din Filipine, acolo unde se luptă pentru marele premiu.


Cele nouă echipe sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Citește și: Imagini cu puternic emoțional din ASIA EXPRESS 3. 'Părea o răscoală de la 1907, dar cu pești în mână, nu cu topoare!'


După ce au aterizat în Filipine, cei 18 concurenți au trebuit să se confrunte cu un miros greu de suportat. Autocarul a ajuns într-o piață de pește, iar de acolo spiritele s-au încins la maxim.


Carmen Grebenișan a rămas șocată: „Ăștia aruncă cu peștii în noi', a început ea să strige, în timp ce adversarul ei, Alex Abagiu a povestit că o femeie s-a urcat în autobuz și a început să „frece peștele' de el.

Citește și: Concurenții ASIA EXPRESS 3, păziți de bodyguardul celor de la Metallica, The Rolling Stones și Katy Perry / Ce spune Benny Boeckmans


Prima întâlnire cu localniciii din Filipine nu a fost deloc ușoară. Concurenții nu știu limba, se orientează greu și le e foarte dificil să se adapteze.

Citește și: Oase a spus totul despre câștigătorul Asia Express, sezonul 3. „Eu am rămas surprins. Nu mă așteptam'


După episodul cu peștii, Alex Abagiu a trecut prin momente groaznice. Make-up artistului i s-a făcut greață de la miros imediat ce a coborât din autocar.

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.


A fost o seară nebună, mai ales că echipele au fost nevoite să învețe dansul tradițional filipinez.

Citește și: Gina Pistol, dezvăluiri despre calvarul din Filipine, de la ASIA EXPRESS 3: „Știam că va fi așa, dar nu în halul ăsta…'

Aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel national au urmărit premiera celui mai dur reality-show sâmbătă seară, în minutul de maximă audiență de la 20:40.  În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea de pe Antena 1, 20:00 – 23:55, Asia Express a fost lider de piaţă la nivelul tututor categoriilor de public.

Citește și: Pericole uriașe, în Filipine, pentru echipa ASIA EXPRESS 3: caniculă extremă, cutremure, vulcani activi, furnici, epidemii, răpirea turiștilor… / Mărturiile concurenților!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton