Schimbare majoră la Survivor România 2022. Ce se întâmplă cu echipele de acum înainte

 Dumitrache Laura
.

Schimbare majoră la Survivor România 2022. Fanii emisiunii de la Kanal D vor avea parte de o surpriză colosală. Prezentatorul reality show-ului Daniel Pavel, a anunțat o schimbare uriașă în competiția sportivă din Republica Dominicană. Este vorba despre o modificare consistentă asupra echipelor, iar telespectatorii ar putea să își schimbe preferații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii și Războinici continuă să supraviețuiască pe insula Dominicană. Concurenții se confruntă cu provocări dure zi de zi, iar în curând vor avea parte de o surpriză uriașă. După Unificare, concurenții rămași în competiție au simțit că au trecut la un alt nivel.

DANIEL PAVELDANIEL PAVEL

Concurenții de la Survivor România au reușit să conviețuiască pe aceeași insulă șisă se adapteze regulilor celeilalte echipe. Duminică, 10 aprilie, Faimoșii și Războinicii au avut parte de o surpriză care le-a testat răbdarea.

Citește și: Elena Matei a participat la Chefi la Cuțite doar ca să ajungă la Survivor:”Ca să fiu luată în seamă aici”

Citește și: Cu ce se ocupă Radu Itu după eliminarea de la Survivor:”Am început să…”

Citește și: De ce nu mai are voie Simona Gherghe să rămână gravidă:„Nici nu îndrăzneam să…'

Citește și: Ilinca Vandici a fost părăsită de unul dintre foștii iubiți:”Am suferit foarte mult, am plâns mult”

Schimbare majoră la Survivor România 2022

Concurenții de la Survivor România s-au luptat duminică pentru recompensă, iar miza a fost o vizită pe tărâmul maimuțelor. După un început fantastic al Războinicilor care au condus cu 3 la 0 și cu 8 la 4, echipa Faimoșilor au reușit să își revină. Aceștia au câștigat cu 10 la 8 și s-au bucurat de o zi minunată. În această seară, echipele se schimbă. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că vulturii și tigrii își vor face apariția pe insula din Republica Dominicană. În echipa roșie au mai rămas 5 concurenți, în timp ce echipa Războinicilor nu au existat pierderi mari.: 

'Începând din acest moment, din această seară, toată aventura o veți continua și o veți trăi în această formulă în care sunteți acum', a anunțat prezentatorul emisiunii.

Ce concurenți fac parte din echipeleTigrilor și a Vulturilor

Telespectatorii vor avea parte de o surpriză colosală. Fanii nu se așteptau la o așa modificare,mai ales că proiectul nu a mai avut parte de ceva asemănător. Din echipa Tirgrilor vor face parte Elena Chiriac, CRBL, Marian Drăgulescu, Alexandra Dali, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze.

În echipa Tigrilor vor fi Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Cioacan și Alexandru Nedelcu.În această seară, concurenții pot avea șansa de a ieși de pe insulă și să se relaxeze. Jocul va fi unul greu, iar premiul va fi așteptat de sportivi.

Cine ar rămâne în finala Survivor România

Zanni și Elena Ionescu au câștigat primele două sezoane ale emisiunii Survivor România. Cei doi au făcut parte din echipa Faimoșilor, iar anul acesta telespectatorii sunt de părere că un războinic va câștiga competiția.

Faimoșii s-au confruntat cu numeroase probleme, motiv pentru care nu au reușit să aducă prea multe puncte. După multe eliminări neașteptate, echipa roșie a rămas doar cu 5 concurenți. Vladimir Drăghia, fost concurent la Exatlon este de părere că lupta cea mare ar rămâne între Ionuț Popa și Alex Delea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton