Schimbare la Survivor 2023, cu puțin timp înainte de finală. Ce se întâmplă cu emisiunea PRO TV și când va fi difuzată

 Oana Pantazi
.

Cu puțin timp înainte de marea finală, a avut loc o schimbare neașteptată la Survivor 2023. Show-ul din Republica Dominicană își schimbă ora de difuzare la Survivor România 2023 își schimbă ora de difuzare la PRO TV. Iată în ce zile și la ce ore va fi difuzat Survivor 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Surpriză pentru fanii Survivor România 2023 – show-ul își schimbă ora de difuzare la PRO TV. La ora la care era difuzată emisiunea din Republica Dominicană pe post va intra Las Fierbinți, în timp ce Survivor România 2023 va fi difuzat după serial. Iată de ce postul din Pache Protopopescu a luat această decizie!

344933555_993046358502784_4662514907204279222_n-copy-copy-copy344933555_993046358502784_4662514907204279222_n-copy-copy-copy

Schimbare la Survivor 2023 – show-ul își schimbă ora de difuzare

Sezonul 4 al show-ului Survivor România a debutat în ianuarie, la PRO TV. Lupta este tot mai strânsă, iar în competiție au mai rămas acum doar opt concurenți. Au trecut prin multe probe dificileși cu toții speră să câștige marele premiu pus în joc de PRO TV, în marea finală, ce va avea loc într-o zi de miercuri, pe 24 mai.

Citește și: Din ce cauză a fost eliminat Alin Chirilă de la Survivor 2023: „Greșeala mea a fost că…'

Citește și: Ada Dumitru a început un tratament pentru problemele hormonale, după eliminarea de la Survivor 2023: „Nu e un lucru pe care pot să-l rezolv instant’

Citește și: Cum se simte Alina Sorescu în plin divorț de Alexandru Ciucu și cum le afectează pe fiicele lor: „Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești se văd în prezent’ / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic, despre întâlnirea cu Picasso, care i-a marcat viața. Ce urare i-a făcut pictorul: „Eu nu l-am mai prins pe el, pe Picasso, după 20 de ani, pentru că, între timp, a plecat într-o stea…' / EXCLUSIV

Cu puțin timp înainte de marea finală însă, factorii de decizie ai televiziunii din Pache Protopopescu au schimbat ora de difuzare a show-ului de aventură din Republica Dominicană, astfel Survivor 2023 nu va mai fi difuzat luni, marți și miercuri la ora 20.30, fiind înlocuit de Las Fierbinți. Serialul Las Fierbinți este lider de audiență la PRO TV, iar factorii decizionali ai postului speră astfel să facă postul de televiziune lider de audiență, scrie paginademedia.ro.

Cele trei ediții săptămânale ale Survivor România pot fi văzute luni, marți și miercuri, de la ora 21.30, imediat după serialul Las Fierbinți, care va fi difuzat de luni până vineri, de la 20.30. Finala Survivor va putea fi urmărită începând cu ora 20.30, live, din Republica Dominicană.

Daniel Pavel, înainte de finala Survivor 2023

La fel de temerar și dependent de adrenalină ca și concurenții de la Survivor 2023, prezentatorul Daniel Pavel are o viață intensă în Republica Dominicană, însă mărturisește că așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va revedea familia.

„Ați văzut că în timp ce unii își depășesc limitele pe traseu, am ales să o fac și eu pe mare? Cu placa de surf la subraț, am pornit pe un alt drum pe care vreau să-l cuceresc ca un navigator ce sunt.

Știu, poate vă pare că ar fi mai ușor să stau la soare și să mă bucur de calm în puținele minute liniștite pe care le am. Dar nu am fost niciodată de acord cu ideea de a rata vreo șansă să explorez, să câștig ceva pentru sufletul meu, așa că asta voi face și aici până va veni vremea să mă urc în avionul spre casă. Nu am să ascund că aștept și acea clipă, acel minut care se va transpune într-o numărătoare inversă până la clipa revederii cu tribul meu de acasă!', a dezvăluit Daniel Pavel în jurnalul său de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton