Schimbări la Iumor, sezonul 12. Cine se alătură la masa juriului

 Raiciu Adriana
.

Emisiunea Iumor revine la Antena 1 cu cel de-al 12 sezon. A fost anunțată și când va avea loc prima ediție din noul sezon. Mai exact, telespectatorii vor putea vedea de vineri, 11 februarie, noi numere de comedie sau momente cât mai diversificate. Însă, producătorii au anunțat că vor exista mici schimbări în juriu. Iată ce se va întâmpla cu cei trei jurați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Noul sezon al celebrului show de la Antena 1 se pregătește să înceapă. Producătorii anunță că telespectatorii vor avea parte multe momente foarte amuzante, dar și de schimbări majore. Mai exact, pe lângă cei trei jurați deja cunoscuți- Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, vor mai exista și alte personalități.

iumoriumor

În fiecare ediție, la masa juriului, se va alătura câte o vedetă din România, de la oameni de televiziune, la actrițe și persoane de radio. Iată care sunt primele numele vehiculate.

Citește și: Mihai Bendeac s-a simțit rău și a solicitat îngrijiri medicale la iUmor

Citește și: Cine este Octavian Man, finalist iUmor. A absolvit Facultatea de Inginerie

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express:„Nu mai înțelegeam nimic

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță!Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

Schimbări la Iumor, sezonul 12

Cel de-al 12 sezon al celebrului show de la Antena 1 începe vineri, 11 februarie, de la ora 20.30. Producătorii au anunțat că telespectatorii vor avea parte multe momente foarte amuzante. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin hotărâți să obțină voturile acestora.

De asemenea, vor exista și schimbări majore la masa juriului. Mai exact, pe lângă cei trei jurați deja existenți, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor mai apărea și alte personalități din țara noastră. Astfel, în fiecare ediție a emisiunii, o persoană de televiziune, un artist sau o actriță vor păși în platou și vor juriza momentele puse în scenă de concurenți.

Ei bine, surpiza este cu atât mai mare, întrucât jurați nu vor fi ști despre cine este vorba. Abia în momentul în care va începe emisiunea vor descoperi și ei cine li se alătură.

Cine se alătură la masa juriului

Primele nume vehiculate pentru masa juriului sunt Carmen Tănase și Rodica Popescu Bitănescu, personalități care au mai fost invitate la emisiune pentru a le face roast celor trei jurați. Cele două au făcut spectacol, iar numerele lor au ajuns imediat virale pe Youtube, potrivit Click.

Mai sunt doar câteva zile până când va începe noul show de comedie de la Antena 1, iar filmările sunt în toi. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up’ pentru „DA’ şi „Thumbs Down’ pentru „NU’, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, concurentul trece în etapa următoare.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton