Schimbările din viața cuplurilor de la Insula Iubirii, sezonul 7, la 6 luni de la terminarea filmărilor / Cine s-a despărțit, dar și cine a mai dat o șansă relației

 Calin Maria Bianca
.

Schimbările din viața cuplurilor de la Insula Iubirii, sezonul 7, la 6 luni de la terminarea filmărilor. Cine s-a despărțit, dar și cine a mai dat o șansă relației. La ultimul Bonfire, cuplurile au luat deciziile finale, de a merge împreună acasă sau separat, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată la 6 luni distanță. În timp ce unii concurenți și-au mai dat o șansă, alții au pus capăt și au eliminat orice șansă de mai forma un cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În finala Insula Iubirii cuplurile au luat următoarele decizii: Iulian și Cristina Clonț au plecat împreună, mai fericiți ca niciodată, iar totodată, cei care au ales să meargă tot pe același drum, mână de mână, au fost și Claudia și Bogdan. Doar cele două cupluri au plecat împreună acasă, asta fiindcă cuplurile formate din Ema și Răzvan, dar și Bianca și Marius, au plecat singuri, fără a-și mai acorda vreo șansă de împăcare.

insula5-7insula5-7

Citește și: Cum au plecat acasă cuplurile de la Insula Iubirii. Ce au decis concurenții la ultimul Bonfire / A avut loc o cerere în căsătorie

Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii s-au căsătorit și urmează să devină părinți. Nași le-au fost alți doi foști concurenți ai emisiunii

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de copiii celor doi soți morți în urma exploziei de la Crevedia: „Ne-ați lăsat singuri…”

Citește și: „Nu v-aș cere vreodată bani sau, și mai mult, nu aș face cuiva avansuri'. Florin Dumitrescu, semnal de alarmă în mediul online, după ce hoții cibernetici i-au folosit identitatea

Schimbările din viața cuplurilor de la Insula Iubirii, sezonul 7, la 6 luni de la terminarea filmărilor

Totuși, lucrurile nu au rămas așa cum s-au terminat la finala Insula Iubirii, fiindcă au intervenit schimbări radicale pentru unii dintre ei. Singurii care au rămas la fel sunt Cristina și Iulian Clonșț, fiind un cuplu care a dat dovadă că iubire învinge orice. Totuși, și Ema și Răzvan au decis să își mai acorde o șansă, iar acum sunt gata să își întemeieze propria familie, ea fiind însărcinată.

Ema și Răzvan s-au căsătorit și urmează să devină părinți

Dacă la ultimul Bonfire, Ema era mai sigură ca niciodată de faptul că nu mai există cale de împăcare între ea și Răzvan, după tot ce a făcut el pe Insula Iubirii, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură. Ema Oprișan și-a dat seama că nu poate renunța la Răzvan Kovacs, așa că cei doi s-au împăcat și au început din nou o relație. Au anunțat că vor deveni părinți și au făcut chiar și cununia civilă, nașii lor fiind chiar Iulian Clonț și Cristina Rancov

Bianca și Marius au încercat să se împace, însă fără succes

Ei bine, dacă între Bianca și Marius mai exista șansa unei împăcări, mai ales după ce el i-a mărturisit că încă o iubește, se pare că încercarea lor de a forma un cuplu a fost în zadar. Cei doi au ales să facă sărbătorile împreună, asta ca să nu își rănească familiile, imediat la întoarcerea în țară. La puțin timp după sărbători, Bianca Giurcă s-a mutat în București, însă, nu definitiv. Totuși, nu a putut sta departe de Marius și la doar patru-cinci luni mai târziu, ea s-a mutat iar la el, însă, nici atunci lucrurile n-au mers.

Chiar dacă el este împăcat cu ideea, Bianca nu a putut să își stăpânească lacrimile când a vorbit despre despărțire și a explicat că au ajuns la concluzia că nu pot continua o relație cu atâtea greșeli, reproșuri și certuri. Totuși, ea a continuat să vorbească cu Alin Simoiu după despărțire, ba chiar să se întâlnească.

Claudia și Bogdan s-au despărțit în ciuda căsătoriei de la ultimul Bonfire

Claudia și Bogdan au avut parte de un Bonfire final desprins din povești, asta fiindcă el a cerut-o în căsătorie în fața tuturor telespectatorilor. Răspunsul a fost unul pozitiv, însă la 6 luni de la terminarea filmărilor cei doi au pus punct poveștii lor de iubire. În timp ce el încă suferă după ea, ba chiar a plâns pentru ea, Claudia consideră că acesta este sfârșitul lor și nu mai există cale de împăcare între ei, tocmai pentru că ea își dorește un bărbat puternic, independent și totodată iubitor.

„La distanță de vreo trei luni, am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut. Nu-mi doresc vorbele lui, eu îmi doresc fapte. Nu s-a întâmplat nimic. (…) Nu mai văd ca relația noastră să meargă pe același drum. Când dragostea nu mai e așa puternică, nu îți mai dorești relația', a spus Claudia Florescu.

Despărțirea de Claudia l-a afectat mult pe Bogdan, așa că nu s-a sfiit să recunoască că nu trece prin momente bune deloc.

„Nu dorm, nu mănânc, nu mă mai duc la sală. Nu mai fac absolut nimic. Mă simt singur din orice punct de vedere', a spus Bogdan Cîrlan.

Claudia a declarat și faptul că a păstrat legătura cu ispita Andrei, alături de care s-a tot apropiat la Insula Iubirii și despre care a spus că îl place atât fizic, cât și când vine vorba despre gândire și comportament. Cei doi se văd acum, mai ales că activează în același domeniu, și anume Fitness-ul.

Cei-i drept, lucrurile au luat întorsături neașteptate după 6 luni de la terminarea filmărilor Insula Iubirii, dar cert este că fiecare a aflat ce are lângă el/ea, dar și motivele pentru care relația lor nu funcționa așa cum își doreau, totul fiind spre binele lor într-un final.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton