Cum l-au schimbat pe Bogdan Vlădău practicile șamanice din Peru: "Odată ce o iei pe calea asta nu prea mai e întoarcere"

 Dumba Gabriela
.

De când organizează ceremonii șamanice în Peru, viața lui Bogdan Vlădău s-a schimbat total! Fostul manechin povestește în ce constă respectivele practici șamanice și spune că nu mai poți da înapoi odată ce ai pornit pe acest drum spiritual. Bogdan a organizat până acum șase călătorii în Peru și dezvăluie ce se întâmplă în aceste retreaturi de 10 zile pe care le face.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Atât de atras a fost Bogdan Vlădău de aceste experienţe şamanice, încât a devenit la rândul său, organizator. Are un singur scop, să studieze, să descopere noi practici şi să-i ajute şi pe alţii să înţeleagă lumea aşa cum el o înţelege acum.

139906968_2394532124023759_8721728722854833624_n139906968_2394532124023759_8721728722854833624_n

Ce se întâmplă la ceremoniile șamanice pe care le face Bogdan Vlădău în Peru

Bogdan Vlădău consideră că și-a găsit cu adevărat menirea de când a pornit pe această cale spirituală. L-a schimbat profund ceea ce a trăit în Peru și a dezvăluit ce se întâmplă în timpul acelor călătorii șamanice pe care le organizează.

Am trecut prin ceremonii în care am consumat tot felul de plante medicinale, sacramente șamanice. Două din cele mai cunoscute și utilizate provin de la niște broaște din zona Amazonului și din Mexic.

Odată ce o iei pe calea asta nu prea mai e întoarcere. Fie că te duci în direcția asta prin meditație, fie prin rugăciune sau practici șamanice, ajungi la un singur adevăr. Te schimbă profund, dar este foarte greu de spus cum te schimbă.

Eu am devenit mai conștient de mine, de greșelile mele, de faptul că toți suntem parte din aceeași energie numită Dumnezeu. Am devenit un om mai înțelept și mai blând.

Până acum am organizat 6 călătorii în Peru. 10 zile durează un retreat, facem 5 ceremonii cu ayahuasca, cu șamanii. Există mai multe tipuri de retreat, în funcție de locație și format. Când stăm împreună, în zilele de pauze, facem tot felul de alte lucruri, grup de rugăciune, yoga. După fiecare ceremonie cu ayahuasca fiecare își povestește experiența, cei care au curaj pot face si baie în Amazon„, a povestit Bogdan Vlădău pentru unica.ro.

Citește și: Cum se simte CRBL, după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara. Declarații de pe patul de spital: „Îmi învăț lecțiile. Nu sunt un teribilist și vreun rebel’

Citește și: Oase, reacție după accidentul lui CRBL, la patru ani de la cearta lor: „Trecem peste orice, la necaz'

Când şi-a descoperit Bogdan Vladău latura spirituală și înclinația spre șamanism

Bogdan Vlădău spune că a fost dintotdeauna pasionat de partea spirituală a vieții.

Cred că am avut partea asta spirituală tot timpul. Ţin minte că de mic eram conştient şi în căutări că există şi chestii mai subtile, dincolo de partea asta materială şi de ceea de vedem cu ochiul liber. Treaba asta mi-a fost întărită de o carte pe care am văzut-o la tatăl meu, care se numea O mărturie a reîncarnării'. Asta se întâmpla prin 92 sau 93, deci destul de devreme.

În primul retreat şamanic am fost în 2016, a fost aşa un retreat de weekend, destul de succint, dar care mi-a schimbat viaţa complet. Din momentul ăla am încercat să recomand şi prietenilor şi celor din familie. Mă rog, cine era pregătit şi cine avea deschidere către aşa ceva.

Partea cu retreaturile şi cu organizările a început imediat după ce m-am întors de la Survivor, în 2022. Deci a durat ceva, am trecut eu prin multe retreaturi înainte să pot organiza şi să am grijă de oamenii ăia pe care îi duc acolo„, povestea Bogdan Vlădău pentru fanatik.ro, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton