"Eu nu am întâlnit în toată acea perioadă un bărbat care să fie prost crescut sau care să vrea de la mine doar sex". Cum s-a schimbat relația dintre Ioana Ginghină și Cristi Pitulice după ce s-au căsătorit

 Dumba Gabriela
.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni și toată lumea din jurul lor este curioasă dacă un act a schimbat cu ceva relația dintre ei. Chiar dacă mulți nu dădeau șanse prea mari relației lor, Ioana Ginghină a contrazis pe toată lumea și iată că a devenit soția lui Cristi Pitulice, aceasta fiind a treia nuntă pentru actriță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a fost compătimită de multă lume. Mulți dintre apropiați nu mai credeau că ea va întâlni o altă mare dragoste, dar iată că actrița l-a întâlnit pe Cristi Pitulice în 2019 și acum a devenit soție pentru a treia oară.

756756756756

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Cristi Pitulice la două săptămâni de la nuntă

Pe 23 septembrie 2023, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit, după o relație de aproape patru ani. Întrebată de foarte multă lume cum este viața ei de când s-a căsătorit, Ioana Ginghină a mărturisit că nu s-a schimbat mare lucru, doar faptul că acum îi spune „soțule' și nu „iubire'.

„Toată lumea, (mai ales jurnaliști) mă întreabă cum e viața de proaspăt căsătorită, nu-i așa? Ei bine, am o veste pentru voi. Totul e la fel, doar că acum, în loc să îi spun „iubire', îi spun „soțule'. Și da, e puțin diferit, dar într-un mod amuzant.

Acum, când gătesc, se pare că am un condiment secret, numit „dragoste de soție'. Iar el a descoperit o nouă tehnică de a duce gunoiul, care implică mai multe alinturi și râsete decât ați crede.

Deci, cum e viața la două săptămâni de la nuntă? E ca și cum am rămas în aceeași comedie romantică, doar că acum avem roluri noi. Și, sincer, ne place de nebunie!', a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Ioana Ginghină este pregătită să devină mamă la 46 de ani

Ioana Ginghină a declarat că este pregătită să devină din nou mamă, la 46 de ani. Ea a spus că un copil ar fi bine venit în viața ei și a soțului ei.

„Tot primesc întrebarea asta și cumva, pentru că sunt o doamnă, o evit. De ce? Vă zic și poate se termină asta de întrebări. La 46 de ani există o chestie fiziologică numită premenopauză, care îți limitează zona asta de a mai face copii. Fiziologic corpul meu nu știu dacă îmi mai permite să fac un copil, dar e bine venit dacă e să vină', a mărturisit actrița la Antena Stars.

Citește și: „Nu au disponibiliatea să întrebe…'. Oana Roman, dezamăgită de Catinca și de Petre Roman, după ce starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutățit

Citește și:Chefi la cuțite 9 octombrie – Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta

Citește și: „A fost un articol plătit. Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu'. Diana Șucu, acuzații dure la adresa Cameliei, fosta soție a milionarului Dan Șucu

Cum s-au cunoscut Ioana Ginghină și Cristi Pitulice

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în 2019, la un an de când erau despărțiți în fapt. În același an l-a întâlnit pe Cristi Pitulice în anul 2019, iar după câteva luni cei doi au început să iasă împreună.

„Eu acum prin ce trec…un lucru pe care îl urăsc la propriu. Cristi a venit în viața mea, toate doamnele și domnișoarele îl văd pe Cristi ca pâinea lui Dumnezeu, chiar este, mă tratează ca pe o prințesă, mă ia și de nevastă acum. Ghici ce se spune: Ai avut noroc. Mor când aud asta.

Nu e că am avut noroc. Odată că e și după sufletul omului, dar am fost și foarte deschisă. Eu, teoretic, după ce am ieșit și am fost pregătită să date-uiesc. Practic, în 2018 s-a produs ruptura, dar eu în 2019 am declarat. Îmi aduc și acum aminte, eram la un eveniment, aranjată și mă întreabă care e secretul căsniciei și am zis las-o așa, că eu nici nu mai stăteam cu omul în casă.

Când am fost pregătită să ies, am ieșit cu tot sufletul. Îmi spunea lumea că e greu, că nu mă ia nimeni cu un copil, ziceam pleacă mă de aici cu textele tale, nu am nevoie de așa ceva, închidere de energie. Dacă la tine e așa, la mine nu e. Am început să ies și vreau să spun că a avut tot soiul de experiențe foarte frumoase. Eu nu am întâlnit în toată acea perioadă un bărbat care să fie prost crescut sau care să vrea de la mine doar sex. Nu am continuat pentru că nu s-a potrivit să mergem mai departe', a declarat Ioana Ginghină, potrivit WOWbiz.ro.

Relația cu Cristi Pitulice a venit firesc și amândoi au intrat cu inima deschisă în povestea lor de dragoste.

„Pe vremea aia mergeam și la psiholog și îmi spunea că atrag ce gândesc. Uite dovadă că a fost, nu am avut noroc. Inima și iubirea nu au vârstă. Asta e chestia, trebuie să fii deschis, să știi că există. Pe Cristi l-am cunoscut în aprilie 2019, dar am ieșit abia în octombrie, pentru că până atunci eram cu mințile în alte părți. El organiza evenimente pentru copii și eu la fel, iar el a avut nevoie de niște produse de la mine. Atunci s-a înfiripat ceva', a mai spus Ioana Ginghină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton