Cum se simte Constantin Enceanu la o lună de la operația la genunchi: "Am avut o cădere psihică când mă deplasam cu cârjele și ... "

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu o lună, Constantin Enceanu s-a operat la genunchi și a dezvăluit cum se simte acum. Deși este conștient că recuperarea ar putea dura și trei luni de zile, Constantin Enceanu își dorește să-și reia activitatea profesională cât mai repede cu putință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La nici două săptămâni de la operație, Constantin Enceanu a mers la concertul de la Craiova, organizat în cinstea regretatului Petrică Mîțu Stoian, dar nu a fost cea mai bună decizie. Atunci, artistul de muzică populară a trecut prin momente foarte grele.

261033733_921584228495396_5764721946768991917_n261033733_921584228495396_5764721946768991917_n

Constantin Enceanu, detalii despre starea sa de sănătate după operația la genunchi

Pe 9 noiembrie 2022, acesta a fost operat la genunchi fix de medicul care a operat-o la picior pe Elena Merișoreanu, în trecut. Artistul de muzică populară și-a dorit ca intervenția chirurgicală să aibă loc după Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil pentru a nu se opera în zi de sărbătoare.

Deși nu se vindecase complet, Constantin Enceanu a decis să meargă la concertul în memoria lui Petrica Mâțu Stoian, acolo unde a izbucnit în lacrimi, pe scenă.

‘La două săptămâni și jumătate după operație am reușit să stau 10 minute în picioare la concertul din Craiova, în memoria bunului meu prieten Petrica Mâțu Stoian. (…)

Am avut o cădere psihică atunci când mă deplasam cu cârjele și soția a fost lângă mine la fiecare pas”, a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars.

Citește și:Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas:’Nu este vorba de înșelat…’

Citește și:Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf:„N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău’

Care este starea de sănătate a lui Constantin Enceanu din prezent, după operație

Constantin Enceanu spune că operația a fost planificată de ceva timp, iar totul a decurs bine.

”Era o operație planificată, pentru că de doi ani de zile tot trăgeam de ea și am reușit în ianuarie să mă hotărăsc și sa merg să o planific pentru noiembrie. Am amânat-o din cauza evenimentelor, am tot tras de ea, am tot sperat.

Am plecat cu sufletul deschis și nu am avut nici cea mai mică emoție.

Am fost convins că va fi o reușită pentru că avem profesori foarte buni și avem spitale dotate după normele europene. Am plecat cu sufletul deschis”, a mai declarat Constantin Enceanu.

Enceanu a izbcnit în lacrimi la concertul in memoriam Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a izbucnit în plâns, în fața a sute de fani, la prima lui apariție pe scenă, după ieșirea din spital. Deși nu era recuperat, acesta a mers în cârje la concertul dedicat bunului său prieten, regretatul Petrică Mîțu Stoian.

„În momentul în care ajungi să cânţi o melodie pe care ai făcut-o din suflet pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi, este foarte greu să îţi stăpâneşti lacrimile. Mai ales că eu veneam după o perioadă de covalescenţă, ştiţi si voi că am avut o intervenţie la genunchi. Îmi era teamă că nu o să pot să reuşesc să stau în picioare, să cânt pe scenă, măcar melodia asta, pentru că la Sala Palatului acesta a fost motivul pentru care nu am venit. Eram în spital, nu aveam cum (n.r.:să vin), eram la doar câteva zile după intervenţie.

Ori pentru acest spectacol, în memoriam prietenului meu, m-am rugat la Dumnezeu şi am făcut eforturi, credeţi-mă, supraomeneşti! Noaptea, când mă trezeam, făceam exerciţiile de recuperare, ca să pot sta în picioare, măcar 10 minute la acest spectacol.

Ori toate astea şi gândul că tot ce fac, fac pentru unul dintre cei mai buni prieteni şi mai ales că această melodie, mi-a fost foarte greu să o cânt live. Foarte, foarte greu! De fiecare dată dacă am încercat să o cânt, am cântat o strofă sau două, nu am reuşit să o duc până la capăt!”, spunea Constantin Enceau, la Antena Stars, acum două săptămâni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton