Sean Penn, sărut pasional, la 64 de ani, cu o tânără din Republica Moldova, pe străzile din Madrid: "Sunt pur și simplu liber". Cine este Valeria Nicov

 Dumba Gabriela
.

La 64 de ani, Sean Penn este îndrăgostit lulea de o tânără din Republica Moldova și a fost surprins într-un moment pasional pe străzile din Madrid. Valeria Nicov, o actriță moldoveană în vârstă de 30 de ani, i-a furat inima actorului care a fost căsătorit de trei ori, una dintre fostele soții fiind Madonna.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În urmă cu patru ani, Sean Penn bifa cea de-a treia căsătorie, aleasa lui fiind Leila George, fiica cuplului de actori Vincent  DOnofrio  – Greta Scacchi. Aceasta era, de asemenea, mult mai tânără decât actorul, cu 31 de ani mai mică, mai exact, însă căsnicia lor nu a durat. În trecut, Sean Penn a fost însurat și cu Madonna.

Paris :  Avant premiere du film L amour est une feteParis :  Avant premiere du film L amour est une fete

Sean Penn, sărut pasional cu Valeria Nicov, o tânără din Republica Moldova

Sean Penn și Valeria Nicov au fost surprinși plimbându-se pe străzile din Madrid și nu s-au abținut de la gesturi publice de afecțiune.

„Sunt pur și simplu liber. Dacă voi fi într-o relație, voi fi încă liber, sau nu voi fi în ea, și nu voi suferi. Nu simt că voi avea din nou inima frântă de romantism', a declarat actorul.

Imaginile arată cum cei doi se sărută și se îmbrățișează, iar Penn a fost văzut șoptindu-i ceva la ureche Valeriei între două fumuri de țigară. Actrița a purtat un top alb cu bretele și pantaloni negri, în timp ce Sean a ales o ținută închisă la culoare, cu o jachetă și pantaloni albastru închis, citează gandul.ro presa străină.

Valeria Nicov, cu câteva roluri în filme minore, este cu 34 de ani mai tânără decât Sean Penn, având o diferență de vârstă semnificativă față de copiii actorului: fiul Hopper Penn, în vârstă de 31 de ani, și fiica Dylan Frances Penn, în vârstă de 33 de ani.

Valeria Nicov este un model și o actriță și că vorbește mai multe limbi străine. Aceasta a avut o serie de roluri în câteva proiecte indie și a avut și o apariție în producția Emily In Paris.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații în premieră despre scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald și stai cu el. Stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că distanța a dus, de fapt, la despărțirea de George Restivan: „Mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. A fost ceva îngrozitor…’

Sean Penn a fost însurat de trei ori și a avut mai multe iubite celebre

Sean Penn a fost căsătorit cu Madonna între anii 1985 și 1989 și cu actrița Robin Wright, între 1996 și 2010, iar cu cea din urmă are doi copii – Hopper Penn și Dyaln Penn. Relația lui Sean Penn cu Robin Wright nu s-a încheiat în cei mai buni termeni, iar foștii soți nu-și vorbesc nici astăzi.

În 2020, Sean Penn se însura cu Leila George, fiica actorilor Vincent  DOnofrio și Greta Scacchi, mai tânără cu 31 de ani decât el, însă căsnicia lor s-a destrămat după doi ani. După divorț, actorul ar fi avut legături amoroase cu nume precum Olga Korotyayeva sau Nathalie Kelley. Recent, actorul a declarat presei că este „încântat în fiecare zi' de faptul că nu este într-o relație oficială cu nimeni.

Sean Penn a mai avut relații cu vedete precum Scarlett Johansson, Charlize Theron, modelul Petra Nemcova, dar și cu specialistul în PR Shannon Costello.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton