Sean Penn se află în Kiev. Actorul documentează războiul din Ucraina

 Oana Pantazi
.

Sean Penn, unul dintre cei mai faimoși actori și regizori de la Hollywood, se află în acest moment în Kiev, unde a sosit pentru a documenta războiul din Ucraina. Acesta vrea să filmeze toate evenimentele care se desfășoară acum în teatrul de război și să spună adevărul întregii lumi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Într-un moment extrem de dificil, după ce Rusia a invadat Ucraina, actorul hollywoodian Sean Penn (61) se află în Kiev, pentru a documenta războiul. Cunoscutul actor și regizor, dublu premiat cu Oscar, își dorește să spună lumii întregi povestea războiului început, în zorii zilei de ieri, de către Vladimir Putin. Anunţul a fost făcut chiar de Biroul Preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Flag Day” (2021)„Flag Day” (2021)

Sean Penn se află în Kiev, în plin război

Pe contul de Instagram al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, care are nu mai puțin de 10,4 milioane de urmăritori, a apărut azi un InstaStory surprinzător – astfel, urmăritorii săi au putut vedea că Sean Penn se află în Kiev. Faimosul actor și regizor a sosit în Ucraina pentru a filma un documentar despre invadarea țării de către armata rusă.

Actorul a participat la o conferință susținută de președintele ucrainean, apoi cei doi au discutat mai multe minute. Imaginile au fost postate pe contul de socializare al lui Zelenski. De altfel, nu este pentru prima dată când Sean Penn se află în Ucraina. Anul trecut, în noiembrie, actorul s-a întâlnit cu militarii de acolo.

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri despre bunicul său, care a luptat pe frontul de la Stalingrad: „Rușii, ca și nemții, au fost nemiloși'

Citește și: Drama mamei care a trecut pe jos granița din Ucraina în România:„Nu mi-am luat nimic în afară de documente și copil’

Citește și: Mesajul emoționant transmis de un soldat ucrainean familiei:'Mami, tati, vă iubesc'

Citește și: Oana Roman vrea să se mute din țară, după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina: „Într-o lume cu oameni puțini, dar civilizați'

Președintele ucrainean a spus că actorul a dat dovadă de mare curaj, un curaj care multor politicieni occidentali le lipsește.

Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se desfășoară în Ucraina și, în calitate de realizator de documentare, pentru a spune lumii adevărul despre invadarea țării noastre de către Rusia.

Astăzi, Sean Penn se numără printre cei care susțin Ucraina fiind în Ucraina. Țara noastră îi este recunoscătoare pentru o astfel de manifestare de curaj și onestitate', se arată într-un comunicat postat pe pagina administrației prezidențiale de la Kiev.

Sean Penn, interviu controversat cu Joaquin „El Chapo” Guzmán

Cu siguranță incursiunea lui Sean Penn în Kiev va fi urmărită cu mult interes, iar asta deoarece actorul a stârnit nu o dată controverse după ce s-a implicat în chestiuni politice și a ajuns chiar să fie anchetat de autoritățile americane. Actorul a realizat cu ani în urmă un interviu cu celebrul traficant de droguri, El Chapo. La trei luni dupa ce a evadat, Joaquin „El Chapo” Guzman i-a acordat un interviu lui Sean Penn pentru revista Rolling Stone, în care a vorbit despre operațiunile sale cu droguri, afirmând că furnizează „mai multă heroină, metamfetamină, cocaină și marijuana decat oricine din lume”. Întâlnirea secretă a avut loc în jungla mexicană.

Am un regret profund că întreaga discuție din jurul acestui articol ignoră discuția legată de războiul drogurilor. Există acest mit legat de vizita pe care i-am făcut-o cu colegii mei lui El Chapo, care, potrivit procurorului general al Mexicului, a fost esențială pentru capturarea să. Însă noi ne-am întâlnit cu el cu multe săptămâni înainte, mai exact pe 2 octombrie, nicăieri pe aproape de locul în care a fost capturat„, spunea Sean Penn.

Joaquin „El Chapo” Guzmán a fost arestat mai târziu, după ce oamenii săi au luat legătura cu actori și producători pentru a realiza un film biografic.

Cartelul Sinaloa al lui Guzmán, la momentul arestării sale, a fost cel mai bogat și cel mai puternic cartel al drogurilor din Mexic. Această grupare contrabandistă transporta cocaină din Columbia prin Mexic către Statele Unite, pe calea aerului, calea maritimă și rutieră, și are celule de distribuție în toată America. Organizația a fost, de asemenea, implicată în producția, contrabanda și distribuția metamfetaminei mexicane, a marijuanei și a heroinei din Asia de Sud-Est.

Foto: Hepta, Instagram, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton