”Este un manipulator cu femeile și se agață să facă drame și povești de dragoste ca să își promoveze muzica...” Cum a reacționat Sebastian Chitoșcă, după ce Zanni a povestit că Oana Ciocan ar fi fost agresată de Jador / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Sebastian Chitoșcă a vorbit despre scandalul dintre Zanni și Jador. Fostul bun prieten al celor doi artiști a mărturisit că, din punctul lui de vedere, cântărețul de manele manipulează femeile și se folosește de relațiile lui de dragoste ca să obțină vizualizări pe rețelele de socializare, dar și pe YouTube, la piesele lui. Protagonistul nostru nu l-a 'iertat' nici pe Zanni, chiar dacă a fost foarte apropiat de acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Sebastian Chitoșcă a vorbit despre conflictul dintre Zanni și Jador. Fostul sportiv a fost atent la cearta celor doi și a ajuns la o cocluzie după ce Zannidache l-a acuzat pe interpretul de manele că ar fi agresat-o și umilit-o pe fosta lui logodnică, Oana Ciocan.

colaj-jador-oana-ciocancolaj-jador-oana-ciocan

Citește și: 'Dar el a fost eliminat…' Cum comentează Sebastian Chitoșcă victoria lui Zanni la Survivor All Stars, după ce a zis că va câștiga Iancu Sterp / EXCLUSIV

Citește și: Cine crede Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor, că va câștiga competiția și ce spune despre votul publicului: 'Clar, Andrei Ciobanu n-are nicio șansă…' Ce părere are despre Zanni și Iancu Sterp / EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Geoană, detalii neștiute despre familia sa. Ce gest impresionant a făcut fiul ei, Alexandru: „Avea câteva zile, nici nu mânca. Îl hrănea cu biberonul și mergea peste tot cu el” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Alin Oprea și Medana după un an de la nuntă: „Se spune că primul este cel mai dificil și plin de provocări. Le-am simțit și noi, uneori, ce-i drept…” / EXCLUSIV

Ce spune Sebastian Chitoșcă după ce Zanni a afirmat că Oana Ciocan a fost agresată de Jador

Fostul concurent de la Survivor este de părere că, dacă Oana i-a spus lui Zanni că a fost lovită de artist, înseamnă că așa este.

Pe de altă parte, fostul fotbalist se declară 'scârbit' de faptul că Jador și Zanni au făcut o piesă împreună, având în vedere că ei nu se înțeleg.

'Din câte îl cunosc eu pe Zanni, astea nu sunt declarații inventate. Cu siguranță știe ceva. Dar cel mai bine este ca rolul principal din această cauză, adică această fată, Oana, să spună cum stau lucrurile.', a declarat Sebastian Chitoșcă, pentru Viva.ro.

'Să zicem că eu nu știu ce a spus Oana… Dar dacă Zanni a spus cuvintele acestea, nu poate să le inventeze. Acestea nu sunt acuzații și declarații de inventat. Se bazează pe o informație de undeva și, în cazul de față, de la sursa principală, care este Oana. Cred că este adevărat. Foarte bine face că i le spune pe față. Dar nu știu de ce nu confirmă Oana, dacă e așa…', a mai spus Sebastian Chitoșcă.

'Jador este un manipulator cu femeile și se agață să facă drame și povești de dragoste ca să își promoveze muzica. El așa a început, așa a explodat cu Simina. Asta încearcă să facă și acum…'

'Dar ce pot să spun este că de-a lungul timpului, până la conflictul acesta, mai aveam și eu discuții în casă cu Zanni. Știi că eu nu mai sunt în relații bune cu el. Dar eu, personal, am spus la fel, că Jador este un manipulator cu femeile și se agață să facă drame și povești de dragoste ca să își promoveze muzica. El așa a început, așa a explodat cu Simina. Asta încearcă să facă și acum.', a conchis Sebastian, fost concurent Survivor.

'Și când eram în Survivor îl vedeam că iar încearcă să își creeze o poveste de dragoste lângă o fată… Și știind cine este Jador, că e și cunoscut, că are și bani mulți, că arată și bine, clar nu mă gândeam eu că se oprește la fata asta. Și am spus același lucru: cred că este o chestie de marketing. Acuși o să auziți că se despart. Asta le spuneam prietenilor mei.', a mai afirmat acesta.

'Dacă acea persoană, Oana, a spus că a fost bătută, atunci să o credeți. Nu poate să inventeze nimeni lucrurile acestea…'

'Ce face Jador mai departe, că bate, că nu bate, nu este treaba mea. Dacă acea persoană, Oana, a spus că a fost bătută, atunci să o credeți. Nu poate să inventeze nimeni lucrurile acestea. Iar duelul dintre Jador și Zanni a fost și va exista mereu, din 2021, și toată viața asta. Sunt doi oameni care nu se înghit. Dar în același timp, doi oameni care m-au scârbit amândoi pentru că au făcut piesă împreună. Și unul, și celălalt. Și, încă o dată ne-am demonstrat că unii pentru niște atenție și niște bani, își încalcă principiile de omenie.', a mai declarat Sebastian Chitoșcă.

'Tu, Jador nu îl suporți pe ăla, dar faci piesă cu el, nu știu de ce. Iar Zanni faci piesă cu Jador ca să te susțină în finala Survivor sau să nu îl susțină pe Iancu. Tu, Jador, dacă ești băiat deștept, tu știi de ce ăsta care te urăște de trei ani face chestia asta. Și tu, Jador, dacă ești băiat corect nu faci nicio piesă cu el, pentru nimic în lume, pentru că nici tu nu îl suporți pe el. În cazul ăsta, vreau să vă transmit că Zani este major, răspunzător de ceea ce face, Jador la fel. Bate nu bate, e treaba lui. Iubește nu iubește, din punctul meu de vedere sunt niște bazaconii ieftine. Dar ce susține Zanni în comentarii, este adevărat!', a completat Sebastian Chitoșcă.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton