”Dar el a fost eliminat…” Cum comentează Sebastian Chitoșcă victoria lui Zanni la Survivor All Stars, după ce a zis că va câștiga Iancu Sterp / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce spune Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor, despre câștigătorul Survivor All Stars. Tânărul susține că Zanni merita să câștige deși, pentru o clipă, a crezut că simpatia de care se bucură familia Sterp va conduce la alt rezultat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor în sezonul al doilea, a vorbit despre câștigătorul Survivor All Stars. Tânărul a crezut în Zanni și îl consideră foarte bun din punct de vedere sportiv.

colaj-survivorcolaj-survivor

Citește și: Zanni, mesaj controversat după ce a câștigat Survivor All Stars 2024: 'Nici un semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută. Au și ei de câștigat din treaba asta și…'

Citește și: Iancu Sterp, primul mesaj după ce a pierdut finala Survivor All Stars 2024, în fața lui Zanni: „O susținere fantastică”

Citește și: Zanni, declarații după ce a câștigat Survivor All Stars 2024: „Când mi-am auzit numele, am simțit că… gata, ultimii patru ani din viața mea nu au fost în zadar”/ EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Sebastian Chitoșcă, declarații despre fostul lui bun prieten, Zannidache

Fostul concurent Survivor Sebastian Chitoșcă susține că Zanni merita să câștige competiția Survivor All Stars. Mai mult, acesta mărturisește că și el ar participa din nou, oricând, la acest show.

'Felicitări. Bravo lui! Știam de la bun început că va câștiga competiția Survivor. Chiar merita. A fost cel mai bun… Dar el a fost eliminat… E cel mai bun sportiv Survivor din toate sezoanele. În rest, nu mai spun nimic pentru că am stabilit de comun acord că nu mai vorbim unul despre celălat. Nu avem nimic în comun și am stabilit să își vadă fiecare de drumul lui… În ceea ce privește competiția Survivor, oricând aș merge, dacă aș fi chemat să concurez din nou', a declarat Sebastian Chitoșcă.

Zanni: 'Când mi-am auzit numele am simțit că…gata'

La anunțarea rezultatului, copleșit de emoții pe care până atunci a încercat să și le ascundă, Zanni a izbucnit în plâns și nu a mai putut să dea nicio declarație.

VIVA.ro a stat de vorbă cu Zanni și câștigătorul Survivor All Stars 2024 ne-a spus cum se simte în postura de dublu campion al acestei competiții.

Când mi-am auzit numele, am simțit că… gata, ultimii patru ani din viața mea nu au fost în zadar. Să câștigi de două ori Survivor e mare lucru pentru că este o competiție atât de abruptă care poate lua orice întorsătură, poți fi eliminat oricând, e foarte greu. Am primit foarte multe mesaje de susținere care încoronează toate eforturile – care au fost imense. E mult când mă uit în spate, dar când văd că mi-am atins scopul, îmi dau seama că a meritat„, ne-a mărturisit Zanni.

Zanni: 'Acum 3 ani n-am realizat nimic…'

Zanni a postat câteva gânduri și pe Instagram, acolo unde le-a mulțumit celor care l-au susținut pe perioada competiției și l-au votat în marea finală.

„Vă iubescccc! Acum 3 ani n-am realizat nimic. Acum sunt împlinit! SUNT VĂRUL VOSTRU! Iar voi mi-ați răspuns ca niște VERI adevărați!!! I lov uuu ROMANIAAAAAAAA’, a scris Zanni pe contul său de Instagram.

Zanni a câștigat Survivor All Stars în fața lui Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, după 19 săptămâni grele petrecute în jungla din Republica Dominicană. „Sezonul ăsta au fost mult mai mari emoțiile. Sezonul trecut a fost mult mai trumatizant, m-a maturizat mai mult. Acesta a fost mult mai greu din punct de vedere competițional. Am fost super emoționat sezonul ăsta, am simțit tot foarte puternic, am recunoscut că am temeri', a declarat Zanni în marea finală.

Foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton