Cine crede Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor, că va câștiga competiția și ce spune despre votul publicului: ”Clar, Andrei Ciobanu n-are nicio șansă...” Ce părere are despre Zanni și Iancu Sterp / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce spune fostul concurent Sebastian Chitoșcă despre Survivor. Cine crede el că va câștiga competiția și ce părere are despre Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Vedeta susține că cel care are cele mai mari șanse să câștige competiția este Iancu Sterp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce spune fostul concurent Sebastian Chitoșcă despre Survivor! Cine crede el că va câștiga competiția și ce părere are despre Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu.

colaj-survivorcolaj-survivor

Citește și: Sebastian Chitoșcă, despre relația dintre Laura Giurcanu și TJ Miles de la Survivor: „Nu ai venit la Din dragoste'

Citește și: Daniel Pavel și concurenții de la Survivor All Stars se întorc în Republica Dominicană, pentru marea finală. Iancu Sterp: „Susțineți dreptatea și adevărul'

Citește și: Zanni, jigniri și amenințări la adresa colegilor de la Survivor All Stars: „Ești un vierme ordinar. Când o să crească copilul tău…'. A răbufnit din cauza lui Iancu Sterp

Citește și: Cum se menține în formă Lavinia Pîrva, la aproape 40 de ani, deși nu ține dietă: „Nu îmi este ușor. Nu accept ideea ‘grasă și frumoasă’, am mereu în minte…” Ce spune acum despre operațiile estetice și ritualurile de frumusețe / EXCLUSIV

Ce spune fostul concurent Sebastian Chitoșcă despre Survivor și de ce crede că va câștiga Iancu Sterp

Ce spune fostul concurent Sebastian Chitoșcă despre Survivor! Cine crede el că va câștiga competiția și ce părere are despre Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu. Cu toate că nu urmărește competiția, acesta susține că Iancu Sterp are șanse mai mari să câștige Survivor All Stars.

'Să fiu sincer? Eu cred că Iancu Sterp va câștiga. Sunt niște participanți buni. Într-adevăr Zanni este foarte bun pe parte sportivă. Dacă e să ne raportăm la criteriul ăsta, cred că el ar trebui să fie Survivor All Stars. Dar cum în această competiție voturile vor face diferența, tind să cred că nu va câștiga el. Deși, inițial, la început de drum, credeam că o să câștige competiția, ceea ce eu îi și doresc în continuare …', a declarat Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor, pentru viva.ro.

Sebastian Chitoșcă: 'Clar Andrei Ciobanu nu are nicio șansă la trofeu…'

Fostul concurent de la Survivor susține că, după felul în care evoluează lucrurile, Iancu Sterp are cele mai mari șanse. Totuși, el spune că, din punct de vedere sportiv, cel care ar fi meritat este Zanni.

'Dar, după cum se învârt lucrurile și cum merg ele, clar Andrei Ciobanu nu are nicio șansă la trofeu, bătălia este între Iancu și Zanni. Între ei doi, cred că a câștigat puțin mai mult public Iancu Sterp și cred că dacă e să ne raportăm la fanii familiei Sterp, el are mai multe șanse pe voturi. De asta tind să spun că el va câștiga competiția deși, per total, Zanni ar fi meritat. Dar, pentru că nu este doar despre sport aici și este și despre cum te cheamă și ce notorietate ai, dar și cum te privesc oamenii acasă, Iancu Sterp are mai multe șanse.', a declarat Sebastian Chitoșcă, pentru viva.ro.

Sebastian Chitoșcă: 'Nu urmăresc competiția…'

Sebastian Chitoșcă susține că el nu urmărește competiția, dar cu toate acestea el vede diferit acest show față de un fan din fața televizorului.

'Nu urmăresc competiția, dar eu chestia asta o știu de la început… Dacă se bagă voturile, șansele nu mai sunt 100% pentru cine e cel mai bun. Șansele se diminuează când e vorba de voturi în defavoarea celui care e mai puțin susținut acasă. Familia Sterp e foarte iubită și apreciată de foarte mulți oameni. Poate nu de toți, că nu poți fi pe placul tuturor…

Mie unuia, de exemplu, îmi place familia Sterp, dar nu sunt un fan al familiei Sterp, nici fan Zanni, dar văd lucrurile diferit față de un susținător Survivor. Așa că tind să înclin balanța spre Iancu Sterp, el are mai multe șanse. Nu neapărat sportiv, cât referitor la voturi… Pe partea sportivă merită Zanni.', a mai spus Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor, pentru viva.ro.

Foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton