Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit: "Viața merge înainte, cu bune și cu rele". În ce relație sunt acum milionarul și artista

 Oana Pantazi
.

Deși aveau planuri de viitor împreună și părea că relația lor va conduce spre căsătorie, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit. În urmă cu ceva timp, cei doi nu excludeau posibilitatea de a deveni o familie și tânărul milionar spunea chiar că și-ar dori copii. Acest lucru însă nu se va mai materializa curând… sau nu în această formulă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au format un cuplu până de curând, însă, deocamdată, drumurile lor s-au despărțit. Cei doi au locuit împreună încă din primele luni de relație și aveau planuri serioase de viitor, dorindu-și să devină părinți. Recent, milionarul a confirmat despărțirea de iubita lui, fără a da însă prea multe detalii.

ignat-astaignat-asta

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit

Sebastian Dobrincu (25) devenea, în urmă cu 4 ani, cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley și, implicit, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Abilitățile sale în domeniul antreprenoriatului l-au adus în rolul de jurat la „Imperiul leilor', unde și-a consolidat imaginea de specialist în business.

Citește și: Sebastian Dobrincu are anxietate și nu poate ieși singur din casă: „Nu am reușit să controlez starea asta. Nu-mi explic…'

Citește și: David Dobrincu, supranumit „copilul minune', învață de la fratele său milionar, Sebastian Dobrincu: „Normal că îi cer sfaturi, vreau să devin la fel ca el' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce a deranjat-o Jador pe Teo Trandafir, când a fost invitat în emisiunea ei: „E mai agitat pentru gustul meu. A venit peste mine în fotoliu. Începe să facă…'

Tânărul milionar nu și-a neglijat însă nici viața amoroasă, fiind implicat într-o o relație serioasă cu influencerița Ioana Ignat, din anul 2021. Povestea lor de dragoste a cunoscut însă și sincope, pentru că s-au mai despărțit o dată, pentru 5 luni, la începutul relației. Deși fanii lor se așteptau să audă bătând clopotele de nuntă, mai ales că cei doi își făcuseră planuri pe termen lung, iată că Sebastian Dobrincu și influencerița Ioana Ignat s-au despărțit.

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și cu rele', a confirmat Sebastian Dobrincu destrămarea relației în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

De ce vrea Sebastian Dobrincu contract prenupțial, când se însoară

Sebastian Dobrincu intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. În copilărie a învățat singur programarea, iar acum, la 25 de ani, are o avere de invidiat. Chiar dacă nu a prexcizat suma exactă, milionarul a spus că nu ar putea să cheltuiască atâtția bani într-o viață… Și pentru că deține o avere fabuloasă, e de la sine înțeles că s-a gândit să-și protejeze averea.

În privința căsniciei, Sebastian Dobrincu consideră că este mai bine să semneze un contract prenupțial. Afaceristul a fost sfătuit astfel de prietenii săi mai în vârstă, care au procedat la fel atunci când s-au însurat. Iată ce dezvăluia pe când încă forma un cuplu cu Ioana Ignat!

„Lucrurile merg într-o direcție foarte frumoasă (cu Ioana Ignat)…E o formalitate birocratică puțin importantă pentru mine, dar mi se pare mai sigur să existe decât să nu existe. Vreau ca femeia de lângă mine să fie de acord să construim, să împărțim tot ce clădim împreună. Nu îmi caut un confort psihic în a semna un contract prenupțial.

Sunt dispus să împart orice cu femeia de lângă mine și cu familia mea și cu copiii mei, dar e o formalitate birocratică necesară. Nu m-am gândit prea multAm mulți prieteni mai în vârstă ca mine și mai trecuți prin viață, care m-au sfătuit că așa e mai bine. Nu că ne-am despărți, dar așa e mai corect din multe punct de vedere birocratic’, a mărturisit Sebastian Dobrincu în podcastul „Vorba lui Jorge.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton