Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, surprinși împreună la o lună după ce au anunțat că s-au despărțit / În ce ipostaze au fost văzuți

 Calin Maria Bianca
.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, surprinși împreună la o lună după ce au anunțat că s-au despărțit. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva săptămâni, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat declarau public faptul că s-au despărțit, iar decizia nu era una de moment din spusele lor, ci una atent gândită. Acum însă, cei doi au fost surprinși împreună, chiar când nimeni nu se mai aștepta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat trăiau de mai bine de trei ani de zile o frumoasă poveste de dragoste, astfel că mulți se așteptau la marele pas din viața lor. Spre surprinderea tuturor, în loc să facă anunțul despre nuntă sau cererea în căsătorie, cei doi s-au despărțit, iar decizia părea una destul de serioasă, asta până au apărut imagini cu ei în ipostaze apropiate, surprinse de către Cancan.ro!

sebastian-si-ioana-ignatsebastian-si-ioana-ignat

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit: „Viața merge înainte, cu bune și cu rele”. În ce relație sunt acum milionarul și artista

Citește și: Sebastian Dobrincu a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Ioana Ignat: „Este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă. Nu  îmi stă în fire să îmi discut intimitățile…”

Citește și: Salman Khan, apariție surprinzătoare pe contul de Instagram al Iuliei Vântur. Ce mesaj le-a transmis actorul fanilor iubitei lui: „Pregătiți-vă…'

Citește și: Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit civil: „Suntem făcuți unul pentru altul'. Ceremonia a avut loc la Snagov, iar mirii au sosit într-o barcă / Sandra Izbașa și Cătălina Ponor s-au numărat printre invitați

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, surprinși împreună la o lună după ce au anunțat că s-au despărțit

Amândoi au vorbit pe conturile lor de socializare despre despărțirea lor, astfel că de atunci fanii au înțeles clar că nu mai există cale de împăcare între ei, dar și că cei trei ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste nu se pot șterge din mintea și inima lor. Drept dovadă că nu au uitat tot ce au trăit împreună, recent au fost pozați împreună în parcul Herăstrău din București.

Îmbrăcați în ținute lejere, de vară, și pantofi sport, cei doi foști iubiți au fost surprinși în timp ce purtau o discuție. Tânărul milionar gesticula destul de des, iar în tot acest timp ea îl privea insistent. Mai apoi, s-au îndreptat spre un local unde, probabil, și-au continuat discuția și au mâncat împreună, însă fără a lăsa la iveală vreun gest care să ducă cu gândul la o împăcare. Totuși, zâmbetul nu le-a dispărut de pe față! Vezi imaginile, surprinse de Cancan.ro, AICI.

Sebastian Dobrincu a făcut anunțul despărțirii de Ioana Ignat

Nimic nu a dat de înțeles că s-au despărțit, asta până când el a mers în emisiunea lui Cătălin Măruță la Pro TV, iar din vorbă în vorbă a fost întrebat de Ioana Ignat, moment în care zâmbetul i-a cam dispărut de pe față. Fără a ezita, a spus clar, fără a lăsa loc de interpretări, că s-au despărțit.

Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte, cu bune și cu rele', a spus Sebastian Dobrincu în emisiunea „La Măruță'.

Mai apoi, Sebastian Dobrincu s- simțit „dator„ față de marea lui comunitate de fani să le comunice schimbarea importantă din viața lui. Acesta a spus clar că au luat-o pe drumuri separate, dar și că decizia nu este una de moment, ci una atent gândită!

Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât de poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt'. a spus el la începutul lunii mai pe Instagram.

Care a fost motivul despărțirii lor

Sebastian Dobrincu nu s-a oprit cu mesajul doar la a dezvălui că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu, ci a spus subtil și motivul despărțirii.

 „Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună.

Nu  îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot.

Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă’, a povestit Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare, pe atunci.

Totuși, acum fanii privesc altfel situația dintre ei, după ultimele imagini apărute în presă și mulți așteaptă o împăcare din partea lor, după povestea de dragoste frumoasă pe care au trăit-o vreme de trei ani.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton