Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, amintiri emoționante despre tatăl lui: "El avea un talent aparte care mă făcea să..."

 Oana Pantazi
.

Sebastian Țopescu, fiul cel mic al regretatului jurnalist sportiv, a intrat recent în atenția publicului, odată cu participarea la Chefi la cuțite. Tânărul în vârstă de 23 de ani, pasionat de fashion, a vorbit despre relația cu tatăl său, Cristian Țopescu, dar și despre viața lui personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, fanii emisiunii Chefi la cuțite au avut surpriza de a-l vedea pe Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, în emisiune. Chiar dacă preparatul său a fost considerat prea simplu, cei trei chefi au fost impresionați de aspectul farfuriei și i-au dat lui Sebastian un cuțit de aur. La fel de mult i-a surprins însă și ținuta tânărului, a cărui talie, extrem de subțire, era subliniată de un corset. Asta i-a făcut curioși pe chefi și cu privire la ocupația lui Sebastian.

cristina-topescu-mai-are-un-doi-frati-vitregi.-cine-sunt-copiii-lui-cristian-topescu-2-1cristina-topescu-mai-are-un-doi-frati-vitregi.-cine-sunt-copiii-lui-cristian-topescu-2-1

Sebastian, fiul lui Cristian Țopescu, amintiri emoționante cu tatăl lui

Sebastian, supranumit și Basti, are 23 de ani și este fiul cel mic al lui Cristian Țopescu. Jurnalistul a fost căsătorit de trei ori și are trei copii, Sebastian, mezinul, fiind provenit din căsătoria cu Cristel Ungar. Basti a dezvăluit că a încercat să își facă o carieră fără presiunea numelui tatălui său, iar acum este fashion editor și stilist pentru vedete și călătorește în lumea întreagă la evenimentele de modă.

Citește și: Cristina Ţopescu nu era singură pe lume, teoretic: avea doi fraţi vitregi. Cine sunt cei doi băieţi ai lui Cristian Ţopescu

Citește și: Ionela Lucan și-a dat demisia de la Observatorul Antena 1 după 12 ani.Cine o înlocuiește

Citește și: Cum arată Neti Sandu în fustă mini, la 63 de ani.Astroloaga de la Pro TV are picioare de manechin!

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:’S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul’

Sebastian Țopescu a rememorat recent și perioada frumoasă a copilăriei, atunci când tatăl său îi era aproape, mărturisind că dorul de părintele său încă este prezent în viața lui.

„Îmi este dor de tata, dar tot ce s-a petrecut cu el este un lucru firesc. Este cursul fiecărei persoane de pe acest pământ! Eu am privit și am înțeles un lucru, și anume faptul că oamenii vin pe lume după care pleacă.

Sunt momente în viață în care mă gândesc la tata sau îmi aduc aminte de unele lucruri cu el. Rememorez acele clipe când jucam împreună șah și mă lăsa să câștig. El avea un talent aparte care mă făcea să cred că sunt cel mai bun și reușesc să îl înving dar nu era deloc așa. După mi-am dat eu seama, când am mai crescut, cum stau cu adevărat lucrurile', a declarat Sebastian Țopescu, pentru Click!.

De ce nu are Sebastian o iubită în momentul de față

Dacă mulți reușesc cu brio să balanseze perfect viața pesonală cu cea profesională, Sebastian Țopescu mai are de lucrat la asta, se pare. Din păcate, tânărul, care, printre altele, lucrează la două reviste de modă internaționale, este nelipsit de la evenimentele Fashion Week din lumea întreagă, fiind mai mereu pe drumuri. Așadar, lipsa timpului nu-i permite să aibă o relație stabilă.

„O iubită nu am, pentru că nu am timp. Sunt mereu plecat pe drumuri și nu se leagă nimic. Ultima mea iubită a fost Valentina, de care m-am despărțit tot din cauza programului nostru. Nu aveam timp să ne dedicăm unul altuia. Eram plecați amândoi pe drumuri, ne vedeam foarte rar și am stabilit împreună că cel mai bine este să punem punct', a mai spus Sebastian Țopescu, pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton