Sebastian Stan, în rolul lui Donald Trump în "The Apprentice", un film despre viața fostului președinte american. Actorul de la Hollywood are 41 de ani și s-a născut la Constanța

 Dumba Gabriela
.

Sebastian Stan joacă rolul tânărului Donald Trump în noua producție cinematografică „The Apprentice”, în regia lui Ali Abbasi. Filmul în care joacă actorul de origine română, Sebastian Stan, se concentrează pe perioada în care Donald Trump și-a construit afacerea imobiliară în New York, în anii ’70 și ’80.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În pelicula 'The Apprentice', regizată de Ali Abassi, Sebastian Stan va putea fi văzut în pielea lui Donad Trump. În cadrul filmului, el va apărea alături de alte nume notorii, Maria Bakalova sau Jeremy Strong și de curând au început filmările pentru primele secvențe.

363564827_1552112202225972_1324174089231671807_n363564827_1552112202225972_1324174089231671807_n

Ce subiecte abordează filmul în care Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump

Potrivit Hollywood Reporter, întreaga poveste se va concentra pe fapte ale lui Donald Trump din perioada când și-a construit afacerea imobiliară în New York, între anii 70 și 80. Scenariul producției americane îi aparține lui Gabriel Sherman.

'The Apprentice' este construită ca o poveste despre mentorat, acțiune, inițiere, despre începutul unei dinastii americane și care abordează teme importante, de interes, dintr-o societate: manifestarea puterii, corupția sau înșelăciunea.

Sebastian Stan, care a primit o nominalizare la Emmy pentru rolul său ca bateristul Tommy Lee în miniseria biografică „Pam & Tommy” de la Hulu, a mai jucat în filmul Sony din acest an „Dumb Money”, în serialul Disney+ „The Falcon and the Winter Soldier” și în filmul din 2017 bazat pe fapte reale „I, Tonya”.

Ali Abbasi, cunoscut pentru „Holy Spider”, regizează filmul după un scenariu scris de Gabriel Sherman. Biografia lui Sherman despre fondatorul Fox News, Roger Ailes, „The Loudest Voice in the Room”, a stat la baza miniseriei din 2019 a Showtime, „The Loudest Voice”, cu Russell Crowe în rol principal.

Citește și: Când are loc nunta cuplului Daniel Pavel – Ana Maria Pop: „Inelul l-am luat mai târziu, după ce m-am sfătuit cu persoane importante din viața ei'

Citește și: Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, noi declarații despre nuntă: „Urmează să se desfășoare la anul…’. Cum arată inelul de logodnă / EXCLUSIV

Cine este Sebastian Stan, actorul român care va intra în pielea lui Donald Trump

Sebastian Stan, unul dintre cei mai de succes actori români de peste Ocean, are 41 de ani și este născut în Constanța. Celebritatea a dobândit-o odată cu interpretarea 'Soldatului Iernii' în Universul Cinematic Marvel. Sebastian Stan a părăsit România când avea opt ani și nu a menținut o legătură strânsă cu țara natală.

'Mi-aș dori să mă reconectez cu România, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am insistat să mă reîntorc. Am părăsit țara când aveam opt ani, bunicii mei au rămas, însă, și am avut mereu o conexiune specială cu ei.

Cred că vizita asta va fi o redescoperire personală a țării în care m-am născut. Încă prețuiesc amintirile cu plaja din Mamaia și Constanța. Nu am avut, totuși, niciodată oportunitatea să explorez România cum trebuie.

Dar am avut o copilărie foarte frumoasă acolo, foarte simplă, de care îmi amintesc și acum cu drag. Și cu limba română am dificultăți, am un accent și sunt curios să văd cum mă voi descurca. […] Îmi doresc să cunosc mai bine regizorii și oamenii creativi de acolo, fiindcă simt că există o mulțime de persoane extrem de talentate care fac o treabă grozavă și vreau să mă familiarizez cu asta. Cred că va fi o experiență educativă pentru mine și voi învăța o mulțime de lucruri', a spus actorul pentru ELLE Man, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton