Care este secretul căsniciei lui Jean Gavril cu soția sa, Bianca, după 11 ani împreună: "Mai bine se pleacă, se trântesc uși si se discută mai târziu"

 Radulescu Ruxandra
.

Care este secretul căsniciei lui Jean Gavril cu soția sa, Bianca, după 11 ani împreună. Jean Gavril dezvăluie cum a întâlnit-o pentru prima dată, pe femeia care i-a devenit soție, pe Bianca în urmă cu 11 ani. Artistul recunoaștea că partenera de viață nu-l crede nici acum că este iubirea vieții lui. De atunci au devenit părinții Evei Marina și acum așteaptă cel de-al doilea copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jean Gavril (29 de ani) a devenit cunoscut cu piesa „Nebun de legat' și a câștigat în popularitate după ce a participat la mai multe emisiuni TV, printre care și America Express. Jean Gavril este fericit și în viața personală, fiind împreună cu partenera de viață, Bianca de 11 ani, iar în urmă cu trei ani au devenit soț și soție. Jean Gavril spune cum în primii 4 ani de relație cu soția lui, se vedeau 3 zile la 3 luni. Iată mai multe detalii!

4613146131

Care este secretul căsniciei lui Jean Gavril cu soția sa, Bianca, după 11 ani împreună

Jean Gavril și soția sa, Bianca, sunt, în prezent, părinții unei fetițe minunate, Eva Marina. Artistul recunoaște că suferă de anxietate, iar atunci atunci când are discuții contradictorii cu soția sa, Bianca, amândoi se aprind, dar el cedează primul.

Citește și:Cu ce se ocupă Claudia Pavel în America, după ce s-a mutat la Miami: „Mă ocup și de doctoratul în Filologie pentru care trebuie să călătoresc mai mult'

Citește și:Dana Badea de la Insula Iubirii și iubitul ei, Alin, au primit interdicție pe TikTok, după ce au fost reținuți de Poliție. Ce alte măsuri au mai luat magistrații împotriva celor doi

„Pe Bianca am văzut-o prima oară în prima zi de liceu. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, iar ea, după 11 ani de relație, 4 de căsătorie, 1 copil împreună, încă nu mă crede. Nu aveți destule pagini să vă scriu cât de multe înseamnă ea pentru mine. Pot spune un singur lucru, cine sunt eu astăzi se datorează în mare parte ei. Am învățat foarte multe de la ea si pentru asta voi fi al ei, forever.

Eu cedez primul de fiecare dată, dacă se poate plec și la o plimbare de vreo 2 ore. Facem urât când ne certăm. Deși în ultimii ani ne-am mai liniștit, ne cunoaștem foarte bine, cineva trebuie sa plece, căci altfel ne facem rău reciproc. Mai bine se pleacă, se trântesc uși, si se discută pe liniște câteva ore mai târziu. Recomand! Fără egouri, fără regrete!„, a declarat Jean Gavril pentru Unica.ro.

Jean Gavril a avut o relație la distanță cu soția lui, timp de trei ani

Jean Gavril mărturisește că el și soția lui au avut o relație la distanță, la început, și se vedea foarte rar. În mod surprinzător, artistul spune că această perioadă i-a ajutat să construiască o legătură puternică și autentică.

Noi am început relația noastră cu 4 ani de relație la distanță. Ne vedeam 3 zile o dată la 3 luni. În ciuda tuturor sfaturilor prietenilor care ne ziceau să ne vedem de viață fiecare, că nu o sa meargă, consider că acei 4 ani de distanță ne-au legat mai tare decât dacă am fi fost aproape. Poate așa a fost norocul nostru și a fost povara noastra de dus la momentul respectiv. Privind în urmă, chiar mă bucur că am avut parte de așa ceva, la 20 ani. Vorba aia, distanța stinge focurile mici, dar le întețește pe cele mari.„,a mai declarat Jean Gavril pentru Unica.ro.

Cum este Jean Gavril în rolul de tată pentru fiica sa

Jean Gavril și soția sa sunt mândrii părinți ai unei fetițe superbe, pe nume Bianca. Viața artistului s-a schimbat după venirea pe lume a micuței, iar acum petrece mult timp cu fiica sa, ce reprezintă centrul universului pentru artist.

Cu Evita aș face orice. Simt că orice fac este de fapt pentru familia mea, și implicit pentru ea. Îmi place să mergem la piață împreună, să ascultăm muzică tare în mașină, să cântăm și să dansăm. Să mergem la joacă în parc, să îi raspund cu aceeași plăcere de fiecare dată când mă întreabă „ce este asta' de 3 ori pe minut. Adesea simt că nu mai am nevoie să fac nimic, atâta timp cât sunt langă ea. Datorită ei am accesat un cu totul alt nivel al iubirii în această viață și sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru asta.”, a mai adăugat artistul pentru publicația citată.

FOTO: Instagram Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton