Secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu: "M-a ajutat într-un moment foarte delicat, e o legătură pe viață"

 Radulescu Ruxandra
.

Care este secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu. Laura Cosoi și Adela Popescu au o prietenie strânsă, ce se întinde pe parcursul a 17 ani. Cele două s-au cunoscut pe vremea când jucau în serialul „La Bloc”, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost chiar Dana Rogoz. Iată ce mărturisiri a făcut Laura Cosoi despre momentele în care Adela Popescu i-a fost alături!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu. Laura Cosoi și Adela Popescu s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul „La bloc”, iar de atunci între ele s-a creat o prietenie frumoasă, ce rezistă de 17 ani. Laura Cosoi a mărturisit că soția lui Radu Vâlcan a susținut-o în cel mai dificil moment al vieții sale, fapt pentru care îi rămâne recunoscătoare pentru totdeauna.

img-79img-79

Care este secretul prieteniei de 17 ani dintre Laura Cosoi și Adela Popescu

Laura Cosoi și Adela Popescu împărtășesc o mulțime de amintiri de-a lungul prieteniei lor de 17 ani, în care și-au fost alături și în momentele mai puțin plăcute. Laura Cosoi a dezvăluit că Adela Popescu a fost lângă ea într-un moment de mare cumpănă, care le leagă pe viață.

Citește și: Laura Cosoi, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea tatălui: „Întotdeauna spun că mi-a lăsat moștenire…. Ce relație are actrița cu mama ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae la 20 de ani de la apariția serialului ‘La bloc: ‘Indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie…

Citește și: „Din păcate, nu există altă variantă. Să ne rugăm pentru ea'. Mioara Roman trece printr-o nouă operație, după ce a ajuns de urgență la spital

Citește și: Daniel Pavel a cerut-o pe Ana Maria Pop în căsătorie! Momentul inedit a fost gândit timp de 5 luni la Survivor: 'Greu de redat în cuvinte…'

Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc . Și apoi ne-am împrietenit.

Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și evident împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă.

Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special.„, a declarat Laura Cosoi pentru Playtech.ro.

Cum se descurcă Laura Cosoi, ca mamă a trei copii

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună trei fiice – Rita (5 ani), Vera (2 ani și 10 luni) și Lara (un an). De când a devenit mamă, actrița a continuat să urce pe scenă, însă a renunțat la proiectele în televiziune. În toamna anului 2021, Laura Cosoi plănuia să revină pe micul ecran, însă cea de-a treia sarcină a determinat-o să-și schimbe prioritățile.

Nu știu dacă există o rețetă, dar pot spune că esențială e iubirea. Adică dacă te căsătorești din dragoste, funcționează. Acum și dragostea asta mai are nevoie și de susținere, mai sunt momente grele și e normal să fie așa. Important e să nu fie deodată amândoi în impas. Mi se pare că trebuie să îngădui, să ai răbdare, să comunici, e ca un al treilea, al patrulea, al cincilea copil, depinde câți ai acasă. Adică cuplul mi se pare că are nevoie de aceeași atenție ca și un copil’, a spus actrița la Antena Stars.

FOTO: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton