Cum se înțelege Elena Gheorghe cu soțul ei, Cornel, după 19 ani de relație: "Nu suntem doar lapte și miere..." Ce sfat a primit artista de la mama ei

 Radulescu Ruxandra
.

Care este secretul relației dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, după 19 ani împreună. Elena Gheorghe (38 ani) și Cornel Ene (42 de ani) formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbz, fiind împreună din 2005. Au devenit soț și soție în urmă cu 13 ani și au doi copii frumoși și talentați. Iată cum au reușit Elena Gheorghe și soțul ei să rămână împreună, în ciuda obstacolelor apărute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe și actualul ei soț, Cornel Ene, au fost mai întâi prieteni, pe vremea când împărțeau scena în trupa Mandinga. Prietenia lor s-a transformat, în timp, într-o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au căsătorit în 2011, și sunt părinții unui fiu, Nicholas, 12 ani, și ai unei fetițe, Amelie, 6 ani și jumătate.

Elena Gheorghe a primit sfaturi prețioase de la mama ei înainte de căsătorie, mariajul părinților ei servindu-i drept exemplu. Vedeta recunoaște că o relație de durată trebuie întreținută de ambii parteneri prin dialog, empatie și respect unul față de celălalt.

elena-gheorghe-sotelena-gheorghe-sot

Care este secretul relației dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, după 19 ani împreună

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează un cuplu de 19 ani. După aproape două decenii de iubire, Elena Gheorghe mărturisește că unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație este ca partenerii să accepte defectele unul altuia.

Citește și: De ce Misha nu e dispusă să-i ierte infidelitatea lui Connect-R, la 5 ani de la divorț: „Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă. Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om'

Citește și: Ce a făcut regretata Stela Popescu din disperare că lumea o credea soția lui Alexandru Arșinel. Dezvăluirile actriței Olga Bălan: „M-a trimis să…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, petrecere fabuloasă în alb și negru, la 42 de ani, în localul iubitului ei: „Cel mai frumos cadou…”. Ce mesaj emoționant i-a transmis Gabi Bădălău

Citește și: Simona Halep, la revenirea în țară, după ce a scăpat de suspendare: „Adevărul a ieșit la suprafață. Am avut şi lacrimi pentru că…'. Primul turneu la care a fost invitată să participe

„Nu vă gândiți că suntem doar lapte și miere. Nu suntem doar lapte și miere. Avem și noi certurile noastre, problemele noastre, dar nu lăsăm timp să treacă peste ele. Trebuie să le discutăm, să ajungem la un acord comun, să ne recunoaștem fiecare vina. Nu e bine să-ți lași problemele sub covor, de acolo pot ieși balauri', a mai spus Elena Gheorghe, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Elena Gheorghe: „Ce am văzut acasă, am aplicat în relația mea”

Elena Gheorghe a fost influențată pozitiv de relația de cuplu a părinților ei, preotul Gheorghe Gheorghe și interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe.

„Ce am văzut acasă am aplicat fără să vreau în relația mea. Ai mei s-au iubit foarte mult încă de când am fost noi mici, s-au înțeles. (…) Înainte să ne căsătorim, mama i-a spus soțului meu: «Măi, dacă e nervoasă las-o-n pace!» (râde) «Mamă, dacă e nervos lasă-l în pace!» La nervi nimic nu e bun. Întotdeauna ai nevoie de acea tăcere ca să poți să-ți echilibrezi din nou starea. Ăsta este cel mai bun sfat pe care l-am văzut, l-am primit și l-aș dărui oricărui cuplu', a mai spus Elena Gheorghe, la Fresh by Unica.

Elena Gheorghe, despre divorț: „Facem tot ce putem pentru relația pe care o avem”

Elena Gheorghe și Cornel Ene nu s-au gândit niciodată la despărțire sau divorț, deoarece au găsit întotdeauna o cale de a gestiona neînțelegerile.

Nu am pus problema asta în 20 de ani. Hai să ne preocupăm un pic să reparăm, să facem tot ce putem pentru relația pe care o avem. Cred că oamenii nu mai cred în povești reale de dragoste și atunci se așteaptă, a spus Elena Gheorghe, în exclusivitate la Fresh by Unica.

FOTO: Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton