Jennifer Lopez are un ten impecabil, la 54 de ani. Iată secretul ei: "Nicio cantitate de Botox nu va remedia acest lucru..."

 Radulescu Ruxandra
.

Jennifer Lopez, 55 de ani, este cunoscută pentru fizicul ei foarte îngrijit, mai ales pentru tenul ce pare să radieze chiar și atunci când este surprinsă de paparazzii. Vedeta a menționat că nu a apelat niciodată la botox. Un medic dermatolog întărește teoria conform căreia intervențiile estetice nu vor fi niciodată îndeajuns pentru un ten sănătos. Iată ce recomandă o specialistă în dermatologie pentru a avea un ten ca al lui J.Lo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Care este secretul tenului impecabil al lui Jennifer Lopez, la 54 de ani. Jennifer Lopez este una dintre cele mai longevive artiste de la Hollywood. De-a lungul carierei, ea a reușit să-și surprindă fanii cu talentul ei, dar și cu fizicul ei impecabil. Jennifer are o siluetă superbă și un ten lipsit de riduri adânci, în ciuda vârstei și a faptului că a născut o pereche de gemeni. Vedeta a menționat că nu a recurs niciodată la injecții cu botox. Un medic dermatolog pare să confirme teoria potrivit căreia o piele tânără se menține printr-o îngrijire temeinică și o nutriție adecvată.

Shotgun Wedding Premiere – LAShotgun Wedding Premiere – LA

Jennifer Lopez are un ten impecabil, la 54 de ani. Iată secretul ei

Dr. Dray, unul dintre cei mai respectați medici dermatologi din SUA, confirmă faptul că procedurile cum ar fi injecțiile cu botox nu sunt îndeajuns pentru a menține aspectul tânăr al pielii. Dr. Dray consideră că o îngrijire adecvată este secretul unui ten sănnătos.

Citește și: Cum arată Delia în costum de baie la 41 de ani. S-a fotografiat în ipostaze incendiare, într-un superb hotel din Italia

Citește și: Cu cine a plecat Dani Oțil la mare, înainte de nuntă, în timp ce Gabriela Prisăcariu a rămas acasă: „Să ne facem de cap”

Există mulți alți factori care influențează îmbătrânirea pielii. Cred că oamenii au impresia că administrarea de Botox, de materiale de umplutură și efectuarea de proceduri estetice este într-adevăr motivul pentru care acești oameni arată atât de bine. Dar este mai mult decât atât', a adăugat ea, mai scrie sursa citată anterior.

Jennifer Lopez folosește creme cu factor de protecție UV

Dr. Dray a afirmat că unul dintre cei mai mari dușmani ai pielii sunt radiațiile UV provenite de la soare. Jennifer Lopez a menționat adeseori că a folosit încă din tinerețe cremă de față cu protecție solară, ca măsură de precauție.

„Factorul principal este reprezentat de razele UV de la soare, iar Jennifer Lopez este destul de vocală cu privire la faptul că, de la vârsta de 22 de ani, a fost foarte sârguincioasă cu protecția solară', a mai explicat Dr. Dray.

Nutriția joacă un rol important în menținerea unui ten tânăr

Experta în dermatologie a subliniat și rolul alimentației sănătoase în menținerea unui ten radios.

Nevoile nutriționale ale fiecăruia sunt unice și nu este neapărat util să urmăm dieta unei celebrități, deoarece acestea vor avea nevoi nutriționale diferite. Există lucruri care sunt bune pentru sănătatea pielii noastre, printre care se numără grăsimile sănătoase, obținerea de suficiente proteine, vitamine și minerale, precum și vitamina C pentru construirea unui colagen sănătos. Dacă ai o dietă echilibrată, vei obține necesarul de nutrienți, dar dacă supraviețuiești cu alimente procesate cu zahăr, nu te va ajuta să ai o piele sănătoasă. Nicio cantitate de Botox sau de materiale de umplere nu va remedia acest lucru‘, a continuat expertul.

Genetica este un aspect important

Pe lângă exercițiul fizic, pe care Jennifer Lopez îl practică cu regularitate, fie la sala de fitness, sau pe scenă în timpul conncertelor, un alt rol important în menținerea unui ten tânăr îl are genetica.

Genetica joacă cu siguranță un rol în cât de repede va îmbătrâni pielea și corpul tău total. Există lucruri în mediul nostru înconjurător care contribuie la îmbătrânirea pielii. Avem diferite enzime în piele care ne ajută să combatem acești radicali liberi. Genele unor oameni fac ca enzimele lor să fie mai bune poate', a mai explicat medicul.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton