Secretul căsniciei de 25 de ani dintre Dan Capatos și soția lui: "I-am zis: Nu știu dacă o să stăm până la final. Nu-mi cere să-ți promit asta"

 Radulescu Ruxandra
.

Care este secretul căsniciei de 25 de ani dintre Dan Capatos și soția lui. Cunoscutul prezentator de show-uri de divertisment, a fost dintotdeauna discret în ceea ce privește viața personală. Acesta este însă un om de familie foarte dedicat, având o soție ce-i este alături de 25 de ani. Dan Capatos a spus cum a reușit să mențină căsnicia cu partenera de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos și soția lui Monica sunt împreună de 25 de ani, iar când s-au cunoscut amândoi lucrau în presă. La acel moment, ambii erau implicați în relații cu alți parteneri, iar Monica chiar urma să se căsătorească cu iubitul ei de la acea vreme. Până la urmă, atât Dan Capatos, cât și Monica au decis să-și părăsească partenerii și să rămână împreună până în ziua de azi.

download-22download-22

Secretul căsniciei de 25 de ani dintre Dan Capatos și soția lui

Dan Capatos și Monica celebrează anul acesta, în luna februarie, aproape 25 de ani de căsnicie. Prezentatorul TV este de părere că ceea ce l-a ținut pe el și pe soția lui alături atâta vreme a fost răbdarea și bunăvoința amândurora de a evolua împreună câte puțin, în fiecare zi.

Citește și: Dan Capatos, despre presupusul conflict dintre el și Mirela Vaida: 'Nu am auzit niciodată în toți acești ani să…' / Totul a pornit de la femeia care a atacat-o în platoul Acces Direct

Citește și: Imagine rară cu Dan Capatos și soția lui, la împlinirea celor 19 ani de căsnicie. Monica era pe cale să facă nuntă cu un alt bărbat când l-a cunoscut pe prezentatorul TV

Citește și: „Soțul meu are de obicei mai multe ținute ca mine!”. Valentina Pelinel a spus cum se pregătește Cristi Borcea când pleacă în vacanțe

Citește și: Ce preferințe culinare are Irinel Columbeanu, la azil: „La noi nu este ca acasă. Îi cumpăr cam ce pofte are el'. Directorul centrului spune că are plăți restante

„Care este secretul? Care e secretul, stai de 25 de ani căsătorit. Nu știu mă, habar nu am. Eu i-am zis lui nevasta mea de când ne-am căsătorit: „Băi, nu știu dacă o să stăm până la final.'

„Aoleu, ce vorbă e asta?' Nu știu, nu-mi cere să-ți promit asta că nu știu ce mi-o veni prin cap, ce nebunii. O luăm așa ușor-ușor.'

Care este secretul meseriei? Bă, nu știu. Mă rog, încerc să îl intuiesc. Să fii foarte natural, să nu îți dai ochii peste cap, gen Andreea Marin.', a declarat Dan Capatos.

Cum își răsfață Dan Capatos soția, după 25 de ani de căsnicie

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Prezintă emisiunea Xtra Night Show la Antena Stars de ani de zile, dar de putine ori a vorbit despre familia sa. Recent, Dan Capatos a făcut dezvăluiri inedite despre soția sa, cu care formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Moderatorul tv a declarat că își găsește timp și pentru soția sa, iar atunci când are ocazia o răsfață cu florile ei preferate.

‘Ei îi plac lalelele, exact ca cele pe care le-am împărțit astăzi. Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999’, a declarat Dan Capatos, la Antena Stars.

Dan Capatos: „Este o alegere să ținem viața deoparte'

Dan Capatos este căsătorit cu Monica de 25 de ani și au împreună un fiu, Andrei, în vârstă de 12 ani. Prezentatorul tv vorbește foarte rar despre familia lui, dar își face mereu timp pentru a petrece timp alături de soție și fiul lor.

Acesta a dezvăluit că a ales să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. ‘Este o alegere să ținem viața deoparte, și cea profesională este vizibilă datorită meseriei. Vizibilitatea asta este de ajuns pentru cât are nevoie o familie.’, a mai spus Dan Capatos.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton