Care este secretul căsniciei lui Adrian Minune cu Cati Simionescu, după 35 de ani de relație: ”Oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot, dar niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el...”

 Calin Maria Bianca
.

Care este secretul căsniciei lui Adrian Minune cu Cati Simionescu, după 35 de ani de relație. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adrian Minune o cunoaște pe soția lui încă de când avea vârsta de 14 ani și a făcut numeroase eforturi ca să o cucerească. Într-un final, au ajuns să formeze o relație și ulterior și-au întemeiat o familie foarte frumoasă. Totuși, de-a lungul anilor nu au trecut doar prin momente frumoase!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Relația lui Adrian Minune cu Cati Simionescu a fost supusă la multe încercări în cei peste 30 de ani de relație, mai ales prin prisma carierei lui de artist. I-a dăruit trei copii superbi, care azi le înseninează zilele, mai ales că au și nepoți, însă chiar și așa, artistul a căzut în ispită și i-a fost infidel.

adrian-minune-1adrian-minune-1

Citește și: Adrian Minune și soția lui, Cati Simionescu, au trăit experiențe paranormale în primul apartament. Ce a povestit fiica lor: „A sărit pătura de pe ei. Mama vedea…'

Citește și: Cum a trecut Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, peste infidelitatea artistului: „Mama a rămas femeia vieții lui. Are o putere dată de la Dumnezeu'. Sunt împreună de 30 de ani

Citește și: Oana Ciocan, în lacrimi după ce a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars, înainte ca ea să intre în competiție: „Faptul că el nu a fost aici m-a destabilizat total”

Citește și: De ce nu l-a însoțit Iulia Vântur pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India: „Îi duci o pălincă lui Salman? Îmi faci și o poză când ține țuica!'

Care este secretul căsniciei lui Adrian Minune cu Cati Simionescu, după 35 de ani de relație

Cati Simionescu a aflat despre aventurile pe care le-a avut soțul ei, însă cu toate acestea, nu și-a destrămat niciodată familia. Nu, nu de dragul copiilor a luat această decizie de a rămâne cu el, ci fiindcă iubirea pe care i-o purta era foarte mare. Recent, în cadrul unui podcast, aceasta a dezvăluit că iubire se bazează și pe iertare, astfel că ea a iertat mult în căsnicia lui Adrian Minune.

„ Am învățat pe parcurs că atunci când iubești, ierți. Nu ai cum să ierți, dacă nu iubești. Cine nu iartă nu înțelege ce e iubirea. Eu cred că iubirea și iertarea sunt foarte strâns legate. Iertarea vine doar de la iubire. O persoană care nu poate să ierte este cea care pentru ea definiția iubirii e alta. Pentru mine definiția iubirii asta este. Atunci când ajungi la un anumit nivel de succes, sunt tentații foarte mari. Există persoane care pot fi luate de val, pot și duse departe și pot uita de unde au plecat, cum au ajuns la acel succes, de familia lor, de copiii lor, pot uita multe lucruri .', a declarat Cati Simionescu.

Cati Simioescu: „Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el„

Deși a recunoscut că-i era greu, mai ales că ea avea în grijă casa și copiii, iar totodată mai afla și despre episoadele de infidelitate, Cati Simionescu nu a vrut niciodată să renunțe la căsnicia cu Adrian Minune. Totuși, și-a dorit să-i ofere o lecție și să-l învețe anumite lucruri, astfel că o singură dată a plecat de acasă la mama ei, însă doar pentru câteva ore.

Mihai Ghiță:  Ați avut un moment în care, cu toată dăruirea de care vorbiți, ați vrut să plecați? '

Cati Simionescu: Da, dar doar ca să îl determin să facă anumite lucruri. Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Niciodată în viața mea. S-a întâmplat când eram mai tânără și s-a întâmplat pentru că aveam momente în care oboseam.Oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot. La un moment dat oboseam, dar găseam de fiecare dată puterea să merg mai departe. Am plecat o singură dată la mama mea, dar asta a fost de câteva ore, după care m-am întors acasă .', a povestit soția manelistului.

Karmen Simionescu crede că mama ei a făcut un sacrificiu suprem în căsnicia cu tatăl ei

Deși Cati Simionescu a explicat că iubirea a făcut-o să ierte de multe ori, chiar și infidelitatea, fiica ei, Karmen, a dezvăluit că nu crede că ar mai face cineva un astfel de sacrificiu suprem. Aceasta își aduce aminte de momentele în care mama ei suferea și plânge, însă acum se bucură că totul este foarte frumos în relația părinților ei.

„Cum să înțelegi tu sacrificiul pe care l-a făcut mama? Ei bine, are o putere dată de la Dumnezeu, altfel nu-mi explic. Eu sunt femeie, soție și mamă și în momentul de față nu pot să-mi explic cum mama a făcut anumite lucruri. Eu, în copilăria mea, pentru că au fost și momente în care am văzut ce se întâmpla în afara casei, îi spuneam lu mama: ‘Dar de ce mai stai? De ce plângi și ești supărată? Hai să plecăm noi două!

Încerca să mă excludă din povestea asta și să-mi creeze din nou o povestea a mea, aia frumoasă în capul meu. Totul din iubire față de tata. Tot ce a făcut mama. E adevărat, ne-a iubit și pe noi și ne iubește extraordinar de mult, dar cred că îl iubește mai mult pe tata. Pentru că n-ai cum, indiferent de ce-ți face un om, la un moment dat tot zici ceva rău de el. Mama niciodată nu a zis asta. Niciodată, în 30 de ani, nu a zis: ‘Nenorocitul de taică-tu, uite ce face’, a povestit Karmen Simionescu în emisiunea „În Oglindă’.

Ba mai mult, Karmen Simionescu a explicat că începutul poveștii lor de dragoste nu a fost deloc unul ușor, ba chiar presărat cu numeroase greutăți.

„Nu, n-ar putea. După 30 de ani lângă un om… Mama nu l-a luat pe tata „Adrian Minune', ei doi au plecat de la țară, doi copii care și-au luat un apartament în chirie plin de gândaci, care mâncau cu o singură lingură. Ei au avut genul ăla de viață, pentru ei a fost totul sau nimic. Ok, plecăm împreună la drumul ăsta, ‘Nevastă, am nevoie de tine, ‘Bărbate, am nevoie de tine, suntem noi doi împotriva lumii.

Și așa a fost o viață întreagă, până în ziua de astăzi. Pentru că așa cum viața începe, așa se și termină. În momentul de față au rămas ei doi, au plecat împreună și trăiesc împreună în momentul de față în căsuța lor de la Ștefănești, pentru că Adi (n. red fratele ei) s-a căsătorit, Adriana (n. red sora ei) s-a căsătorit, eu m-am căsătorit, ba chiar am și un copil. Și Adriana are un copil. După o viață întreagă de iubire, devotament, fidelitate, indiferent că tata a mai făcut ce a făcut, mama a rămas femeia vieții lui. Și va fi până în momentul în care tata nu va mai fi’, a adăugat ea, în aceeași emisiune.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton