Secretul căsniciei lui Mugur Mihăescu cu soția lui, Rodica. Sunt împreună de 30 de ani: "Am fost colegi de liceu. Ideea este să fii..."

.

Care este secretul căsniciei lui Mugur Mihăescu cu soția lui, Rodica? Mugur și Rodica Mihăescu sunt căsătoriți de 29 de ani și au împreună o fată, Ivona. Cei doi s-au cunoscut în liceu, iar de atunci sunt de nedespărțit. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a vorbit deschis despre căsnicia sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Secretul căsniciei lui Mugur Mihăescu cu soția lui, Rodica. Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori din țara noastră. Și-a început cariera în 1988 odată cu grupul de umor Vacanța Mare, iar împreună cu trupa a susținut spectacole în diverse locuri din România. Pe lângă cariera impresionantă, Mugur trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Rodica, cu care este împreună de mai bine de 30 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1984, atunci când erau încâ în liceu, iar de atunci sunt de nedespărțit.

392468_409559619074153_542865_n392468_409559619074153_542865_n

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, alături de Matei Dima, actorul a spus care este secretul căsniciei sale, dar a vorbit deschis și despre ultimul proiect în care apare, filmul „Haita de acțiune”.

Citește și: Cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu de când s-a mutat la Londra. Ivona are 23 de ani și este mândria părinților ei

Citește și: De ce a renunțat Mugur Mihăescu, alias Garcea, la Vacanța Mare: „Sunt dornic să construiesc ceva nou. Este vorba despre…'

Citește și:Ce a primit Adelina Pestrițu de la fiica ei, Zenaida, la împlinirea vârstei de 36 de ani: ‘A fost cel mai frumos cadou’

Citește și:Cum arată vila cu cinci camere, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida: „Îmi zic vecinii că le-am distrus liniștea'

Secretul căsniciei lui Mugur Mihăescu cu soția lui, Rodica

Mugur Mihăescu și soția lui, Rodica, se cunosc de 40 de ani și sunt căsătoriți de 29 de ani. Actorul și mama copiilor lui s-au cunoscut în liceu, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Rodica a văzut filmul. Era cu prietenii, nu a stat cu mine la un loc. Nu știu ce a zis în timpul filmului. După film, mi-a zis. Nu pot să dau de casă ce a zis. I-a plăcut, cum să nu-i placă. Mă știe de atâta timp, cum să nu-i placă!? De ce nu să reușesc să o surprind?! Altfel mai eram de 30 de ani împreună? În 94 ne-am luat, ne cunoaștem din 84. Au trecut 40 de ani de când ne cunoaștem și 30 de ani de când suntem împreună. Am fost colegi de liceu. Ideea este să fii fericit, nu contează că într-o căsnicie sau într-o relație. Tu trebuie să fii fericit, să îți găsești fericirea. Fiecare trebuie să simtă care este rolul lui pe pământ„, a declarat Mugur Mihăescu.

Regretele din viața lui Mugur Mihăescu

Tot în cadrul podcastului, îndrăgitul actor a mărturisit că are două regrete mari în viața aceasta. Că nu a mai putut avea un copil și că nu și-a petrecut mai mult timp cu fiica sa, Ivona, atunci când era mică.

Regretele vieții mele sunt două- că nu am mai putut să mai avem încă un copil, din cauze fizice… Al doilea mare regret că nu am putut să stau mai mult cu ea când eram mic. Strict din punctul meu de vedere.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton