Secretul relației de peste 20 de ani dintre Ernest și soția lui: „Nu gândim la fel. Ne certăm, dar știm să ne cerem iertare. Eu cedez primul, dar...” / Cum este în rolul de tată

 Calin Maria Bianca
.

Secretul relației de peste 20 de ani dintre Ernest și soția lui. Ernest nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de toată lumea de pe micile ecrane, prin intermediul numeroaselor emisiuni pe care le-a avut. Ei bine însă, puțini știu detalii despre viața lui privată și personală, asta fiindcă a păstrat discreția de cele mai multe ori. Totuși, recent a dezvăluit cum se înțelege cu soția lui după ani și ani de mariaj!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ernest Takacs, prezentatorul emisiunii „În căutarea adevărului', de la Kanal D2, în prezent, a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de două decenii, după participarea la primul sezon de Big Brother. De atunci a apărut succesul în viața lui, însă nu doar pe plan profesional, fiindcă la scurt timp a întâlnit-o și pe cea alături de care avea să întemeieze o familie frumoasă și cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste ș în prezent.

620761ee1ba59-thumbnail-ernest-ochii-din-umbra-kanal-d-crop-1644653458-1620761ee1ba59-thumbnail-ernest-ochii-din-umbra-kanal-d-crop-1644653458-1

Citește și: Cine este Ernest Takacs. S-a căsătorit la vârsta de 21 de ani: „Suntem firi diferite și din când în când apar neînțelegeri”

Citește și: Ernest a fost atacat pe stradă din cauza emisiunilor sale: „Nu au știut să facă diferența între latura mea profesională și viața personală. Nu au ținut cont că sunt cu familia și că…'

Citește și: Cum arată apartamentul Alinei Ceușan din Cluj-Napoca. Are două terase, ușă rotativă la dormitor și se întinde pe tot etajul: „Livingul e spațios, aici e leagănul'

Citește și: Dan Bălan, după ce s-a spus că el și artista Tina Karol formează un cuplu: „A fost o poveste mare în Ucraina. Am făcut cu ea două duete”

Secretul relației de peste 20 de ani dintre Ernest și soția lui

Ernest și Ada, soția lui, sunt împreună de mai bine de 20 de ani, iar din rodul iubirii lor au și un băiat, care de 10 ani le face zilele mai frumoase. Ca în orice căsnicie, prezentatorul TV și partenera lui de viață au trecut de-a lungul timpului prin numeroase suișuri și coborâșuri, astfel au învățat cum să facă față situațiilor tensionată și să treacă cu bine peste certuri sau conflicte.

Ce a funcționat la noi a fost faptul că nu gândim la fel, dar nu suntem nici diametral opuși în păreri. Comunicăm, negociem. Ne certăm, dar știm și să ne cerem iertare. Am ajuns să ne cunoaștem bine unul pe celălalt. Știm ce ne place și ce nu ne place ceea ce ne permite ca, atunci când e cazul, să facem acel mic compromis de dragul partenerului. De obicei, eu cedez primul. Nu suport să stau supărat.„, a spus Ernest pentru Unica.ro.

Cum este Ernest în rolul de tată

Ei bine, Ernest nu a vorbit doar despre frumoasa lui căsnicie, cu bune și cu rele, ci a dezvăluit și cum este în rolul de tată. A învățat să petreacă timp de calitate cu băiatul lor, Alex, să-l asculte de fiecare dată și totodată să îl și certe când este cazul, pentru a avea parte de o educație bună și un viitor frumos. Mai mult, prezentatorul TV a dezvăluit că prin prisma fiului său a învățat să se bucure de lucrurile mici și să fie, din nou, copil, cel puțin pentru câteva minute sau ore.

Încerc să fiu un om echilibrat, să mențin un echilibru. De cele mai multe ori mă las purtat de instinct și învăț din greșeli. Pentru mine este esențial ca fiul meu să comunice cu mine. Să aibă încredere că poate să-mi spună orice, chiar dacă nu-mi place ceea ce aud. El știe că, chiar dacă îl cert uneori, îl iubesc. Știe că are voie să greșească, știe că vreau să fie el însuși nu ceea ce-mi doresc eu. E datoria mea să-i arăt acolo unde greșește, dar calea și-o alege singur. De la Alex am învățat să redevin copil. Uneori suntem ca doi frați, când avem timp și ne luăm cu joaca.

Cum și-a întâlnit Ernest Takacs soția: „Nu ne puteam lua ochii unul de la altul'

Nostalgic, Ernest și-a adus aminte de marele său debut, și anume participarea la Big Brother, astfel că legat de acest mare eveniment din viața lui, a explicat că la scurt timp și-a întâlnit și soția. Totuși, deși a fost dragoste la prima vedere între ei, nu au grăbit lucrurile, și au lăsat totul să vină de la sine.

„Ah, prima întâlnire…prima întâlnire nu a fost una clasică. La vremea respectivă Ada avea un prieten. Se întâmpla la câteva luni după Big Brother. Eram cazat la un hotel. Întâmplarea face că prietenul ei și cu mine aveam o cunoștință comună, un amic. Acesta îi datora prietenului Adei o suma de bani. Și cum datornicul se cam evaporase, acesta a apelat la mine pentru a da de el. Și a venit la hotelul unde eram cazat împreună cu Ada.

Când ne-am văzut, am avut un moment din acela, ca-n filme, când totul e parcă în reluare, nu ne puteam lua ochii unul de la altul. Ne-am plăcut imediat, dar nu am început o relație atunci. Abia după un an și ceva am avut și noi o prima întâlnire la o cafenea în centrul vechi.„, a mai spus Ernest pentru sursa menționată.

Sursă foto: facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton