Secretul relației dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Care e obiceiul de la care nu se abat în nicio vară: "Indiferent de cât suntem de ocupați..."

 Dumitrache Laura
.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape zece ani și au împreună un băiat. Recent, artista a dezvăluit care este secretul relației cu Ștefan Bănică, dar și care este obiceiul de la care nu se abat în nicio vară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au o căsnicie de invidiat și își trăiesc dragostea departe de ochii lumii. Cei doi au fost discreti cu viața lor personală și au știut mereu să mențină aprinsă flacăra iubirii ce i-a legat. Artista a mărturisit care este secretul căsniciei sale cu Ștefan Bănică.

stefan banica si lavinia parva relatiestefan banica si lavinia parva relatie

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au cununat și religios, în Bulgaria, departe de ochii curioșilor. Actorul a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, cu care are o fiică, Violeta. De asemenea, Ștefan Bănică mai are un fiu din relația cu Camelia Constantinescu, pe Radu Ștefan.

Citește și: Lavinia Pârva, super sexy în colanți după ce a slăbit 30 de kg. Cum se menține în formă soția lui Ștefan Bănică

Citește și:Lavinia Pârva, schimbare de look. Cum arată acum: 'Astăzi mi-am luat inima în dinți și…'

Citește și:Cristina Ich s-a afișat goală, în jacuzzi. Reacția vedetei, după ce fanii au întrebat-o cine a filmat-o în aceste ipostaze: „Un bărbat bogat și…'

Citește și:„Am fost despărțiți doi ani, ne-am dat seama că…”. Cumnata Andrei, declarații surprinzătoare despre relația cu Săndel Mihai, fratele cântăreței, după 28 de ani de relație

Secretul relației dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de aproape zece ani, iar împreună au un băiețel, Alexandru, în vârstă de patru ani. Pvestea lor de dragoste a început în urmă cu multi ani. Deși multă lume nu le-a dat multe șanse, cei doi au demonstrat că iubirea lor este foarte puternică. Recent, Lavinia a dezvăluit care e obiceiul de la care ea și soțul ei nu se abat în nicio vară.

Artista a mărturisit că ea și Ștefan Bănică merg în vacanță în orice vară. „Indiferent de cât suntem de ocupați, mereu ne facem vara și timp pentru vacanțe. Am fost deja plecați, vor mai urma și altele', a declarat Lavinia Pârva, potrivit cancan.ro. Bruneta și soțul ei au știut întotdeauna cum să mențină aprinsă flacăra iubirii ce i-a legat cu ani în urmă.

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti spiritele, declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulțumesc”, a declarat Ştefan Bănică la începutul relației cu Lavinia.

Lavinia Pârva are o afacere online

Lavinia Pârva a intrat în lumea afacerilor în perioada pandemiei. Vedeta și-a deschis un magazin online ce-i poartă numele și face bani frumoși promovând diferite branduri ale unor produse. De asemenea, bruneta a revenit la prima ei pasiune și anume muzica. Soția lui Ștefan Bănică s-a întors pe scenă și are multe concerte. Pe lângă cariera profesională, Lavinia Pârva este mamă cu normă întreagă. Vedeta și soțul ei au preferat să-și crească singuri fiul în vârstă de patru ani.

Am lansat un nou album. Am păstrat și stilul balcanic, dar am adus și lucruri noi. Am și piese în limba sârbă, dar și în română, mai multe stiluri. Am multe concerte, chiar nu duc lipsă. Agenda e plină', a mai spus Lavinia Pârva.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton