Selena Gomez a dezvăluit de ce nu poate avea copii: "Mi-ar pune viața în pericol". Ce probleme de sănătate are cântăreața de 32 de ani

 Dumba Gabriela
.

Selena Gomez a dezvăluit că nu poate avea copii și acest verdict al medicilor a afectat-o enorm. La 32 de ani, Selena Gomez a vorbit, într-un interviu acordat pentru Vanity Fair, a recunoscut că nu va putea fi mamă niciodată, deși își dorea enorm copii, însă problemele de sănătate pe care le are o împiedică să trăiască emoțiile maternității.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Din punct de vedere sentimental, Selena Gomez trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei și este foarte fericită în relația cu producătorul Benny Blanco, prietenul și colaboratorul fostului ei iubit, Justin Bieber. Acesta o ajută să depășească perioada aceasta care o consumă din punct de vedere emoțional.

Selena Gomez on social mediaSelena Gomez on social media

Ce probleme de sănătate o împiedică pe Selena Gomez să aibă copii

Selena Gomez plănuise să își întemeieze o familie până la vârsta de 35 de ani, însă o eventuală sarcină ar pune în pericol viața mea și a copilului în pericol'.

Nu am spus niciodată acest lucru, dar, din păcate, nu pot avea copii', a dezvăluit Selena Gomez în Vanity Fair. „Am o mulțime de probleme medicale care ar pune în pericol viața mea și a copilului. Am plâns o vreme din acest motiv', a completat cântăreața în vârstă de 32 de ani.

Selena Gomez nu a specificat care dintre problemele sale medicalr o împiedică să aibă copii, dar este cunoscut faptul că a fost diagnosticată cu lupus în 2015, o boală în care sistemul imunitar își atacă propriile țesuturi și organe.

Un an mai târziu, ea a fost diagnosticată și cu anxietate și depresie, care pot fi legate atât de lupus, cât și de unele medicamente luate pentru a gestiona afecțiunea. Selena Gomez a fost supusă la un transplant de rinichi în 2017 din cauza lupusului.

Citește și: Cum se înțelege Rita Mureșan cu fostul soț, la 17 ani de la divorț: „Ne mai certăm pe anumite lucruri. Împărțim și câinele, e trecut în act’

Citește și: Cum arată casa Elenei Lasconi din Câmpulung Muscel: „Stătea să cadă. Toţi banii pe care i-am făcut i-am investit aici'

Citește și: Ce venit lunar au Ioana Tufaru și familia ei, având în vedere că doar soțul ei lucrează: „Ne descurcăm la limita supraviețuirii…'. În trecut spunea că a rămas zile întregi fără bani

Medicamentele pentru tulburarea bipolară ar putea fi motivul pentru care Selenea Gomez nu poate avea copii

În 2020, Selena Gomez a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, după ce a trecut printr-un episod psihotic în timpul căruia a auzit voci și a vrut să se sinucidă.

Cântăreața a fost, de asemenea, deschisă cu privire la trăirea cu tulburare bipolară, ceva acoperit în documentarul ei, My Mind and Me. În 2022, Gomez a declarat pentru Rolling Stone că este posibil să nu poată avea o sarcină sigură, din cauza medicamentelor pe care le ia pentru tratarea bipolarității.

Selena Gomez a declarat î pentru Vanity Fair că ar putea deveni totuși părinte pe o cale precum adopția sau surogatul.

„Nu este neapărat așa cum mi-am imaginat. Am crezut că se va întâmpla așa cum se întâmplă pentru toată lumea', a spus ea. „[Dar] sunt într-un punct mult mai bun cu situația asta. Mi se pare o binecuvântare că există oameni minunați dispuși să facă surogat sau să adopte, ambele fiind posibilități uriașe pentru mine.'

Ea a adăugat: „Sunt încântată de cum va arăta această călătorie, dar va arăta puțin diferit. La sfârșitul zilei, nu-mi pasă. Va fi al meu. Va fi copilul meu.'

Selena Gomez are în prezent o relație cu producătorul muzical Benny Blanco.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton