Selena Gomez s-a îngrășat din cauza unor probleme de sănătate. Cum arată acum

 Martin Lorena
.

Selena Gomez este greu de recunoscut după ce s-a îngrășat! Celebra vedetă a fost mulți ani idolul tuturor adolescentelor, însă de curând aceasta a pierdut lupta cu kilogramele. Fosta vedetă Disney a luat foarte mult în greutate din cauza problemelor de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI

Selena Gomez a reprezentat mult timp imaginea perfecțiunii pentru adolescente. Din păcate, din cauza problemelor de sănătate suferite, vedeta este greu de recunoscut. Arstista a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles nemachiată, într-o ținută lejeră, cu abdomenul la vedere.

WhatsApp-Image-2021-09-21-at-17.23.53WhatsApp-Image-2021-09-21-at-17.23.53

Citește și: După lupus, Selena Gomez în fața unui nou diagnostic:”Am fost speriată și uşurată pentru că am aflat de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate”

Citește și: Carantina i-a priit! Primele imagini cu Selena Gomez, după ce a slăbit 15 kilograme pe timp de izolare

Citește și: Ramona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură.Ce s-a întâmplat în sala de operații

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă.A fost cumpărată la reduceri

Selena Gomez s-a îngrășat. Ce probleme de sănătate are

Selena Gomez a fost văzută în public fără pic de machiaj, cu părul nearanjat și într-o ținută îndelung comentată. Aceasta purta o pereche de pantaloni largi, un top scurt care îi lăsa abdomenul la vedere și o pereche de șlapi. Mai mult decât atât, se pare că Selena s-a mai îngrășat câteva kilograme de la ultima apariție, iar fanii abia au mai putut să o recunoască.

Din cauza problemelor de sănătate, Selena Gomez se luptă cu kilogramele în plus. Aceasta a explicat în nenumărate rânduri că silueta ei a avut de suferit din cauza mai multor factori.

„Am experimentat asta cu fluctuația de greutate pentru prima dată. Sufăr de lupus și am problemele cu rinichii și hipertensiunea arterială, așa că mă confrunt cu o mulțime de probleme de sănătate, iar pentru mine acesta a fost momentul în care am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corpului meu, a spus Selena Gomez.

Selena Gomez: „Social media a fost teribilă'

Selena Gomez a menționat faptul că de când s-a îngrășat, a avut parte de foarte multe comentarii negative în mediul online. Aceasta consideră că social media a fost „teribilă' pentru generația sa.

„Cred că lumea noastră trece prin foarte multe, în mod evident. Pentru generaţia mea în mod special, social media a fost teribilă', a precizat ea.

Vedeta a subliniat și faptul că se simte îngrijorată de ceea ce află tinerii de pe internet. Aceasta este de părere că ar trebui să fie mai atenți la știrile cu adevărat importante.

„Este o platformă utilă, dar mă sperie când văd tineri care nu sunt la curent cu adevărat cu ştirile', a adăugat ea.

Sursă foto: Libertatea pentru Femei și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton