"Pe mine mă interesează să fac bani din asta". Selly a spus ce crede cu adevărat despre filmul Romina VTM

 Radulescu Ruxandra
.

Selly a spus ce crede cu adevărat despre filmul Romina VTM. Filmul Romina VTM este o producție de comedie, recent apărută, care a captat rapid interesul publicului, datorită distribuției din care fac parte o serie de vedete, precum Selly și Nicole Cherry. Desigur, pelicula a generat discuții, în care a fost invocată producția de slabă calitate. Vloggerul Selly, invitat la podcastul lui Gojira, venit în întâmpinarea „haterilor” cu câteva declarații surprinzător de sincere despre filmul Romina VTM.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Selly a spus ce crede cu adevărat despre filmul Romina VTM. Pelicula „Romina VTM”, produsă de Selly, a atras în cinematografe o mulțime de adolescenți și a generat câștiguri bune la box-office. Tinerii au fost foarte încântați să-și vadă pe marile ecrane vedetele preferate, precum Nicole Cherry sau Selly. Filmul nu a scăpat însă de critici care au afirmat că „Romina VTM” este o peliculă de calitate îndoielnică. Selly recunoscut, în cadrul podacstului lui Gojira, scopul său a fost acela a face un produs care să-i aducă profit, nu un film de artă.

selly-are-covid-19-am-o-forma-nasoala_1_1_size24selly-are-covid-19-am-o-forma-nasoala_1_1_size24

Selly a spus ce crede cu adevărat despre filmul Romina VTM

Selly este unul dintre cei mai urmăriți influenceri de la noi din țară, și, de-a lungul timpului, s-a folosit de fiecare trend nou apărut, pentru a-și rotunji considerabil veniturile. După proiectul trupei 5Gang, din care a făcut parte, Selly a devenit extrem de popular. El s-a implicat în producția fillmului de comedie „Romina VTM”, care a beneficiat de participarea mai multor vedete. Filmul a devenit imediat un succes, însă unele vocii au criticat pelicula, invocând umorul de prost-gust, jocul actoricesc foarte slab și scenariul extrem de clișeic. Selly a dat replica criticilor, recunoscând cu o sinceritate că scopul proiectului „Romina VTM” a fost acela de a genera profit și că „Teambuilding” este mai bun decît producția sa.

„S-a pus accent pe ideea că se lasă mizerie la cinema, se face circ la cinema. Au fost două-trei cazuri de genul ăsta. S-a exagerat treaba asta, poate și dintr-un rasism, poate și dintr-un hate față de film. Realitatea e alta.

Citește și: Selly a spus cum a reușit să strângă o avere de un milion de euro:„Atunci au început să vină banii serioși’

Citește și: De ce nu s-ar apuca Selly de podcast:„Mi-e greu să mimez un interes’

Văzând critica de la Teambuilding, care e un film superior față de Romina, cât s-a putut discuta din toate punctele de vedere, cât hate, Doamne ferește… Cât a putut lumea să-și piardă timp să își dea cu părerea. Eram acolo și am zis: stați să vedeți fratele vostru cu ce vine! Pe mine mă interesează să fac bani din treaba asta. Romina, VTM are zero șanse de export', a spus cu sinceritate Selly.

Selly, despre filmul „Romina VTM”: „M-a ajutat controversa”

Selly a recunoscut că discuțiile care s-au iscat în jurul filmului Romina VTM, a contribuit la popularizarea proiectului. Acesta a adăugat că au fost multe comentarii inadecvate pe social-media, în care i-au fost adresate cuvinte jignitoare. Cu toate acestea, Selly susține că își asumă consecințele, întrucât face parte din jocul de marketing.

Citește și:Ce relație are Bianca Drăgușanu cu părinții lui Gabi Bădălău:„Acești oameni…’. Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a jignit

Citește și:Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis și a Priscillei Presley avea 54 de ani:„Cu inima plină de durere, trebuie să…’

Da, m-a ajutat controversa. Nu pot să zic neapărat că îmi place controversa. Pot să spun că, din experiența mea, am încercat să fac niște chestii super bine intenționate. Am încercat să spun chestii de impact, cu educația, cu la-la-la. Am fost mega-înjurat de o categorie de oameni care stau pe Facebook și urmăresc pagini de știri. Unde mă pricep și chiar pot să spun că mă pricep este la marketing. Consultându-mă și cu ceilalți, m-am ocupat de distribuția filmului, din punct de vedere al popularității, al relevanței', a mărturisit Selly în podcastul lui Gojira.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton