Selly împlinește 11 ani de carieră în online, la doar 22 de ani: "Cred că simțeam de acum 10 ani primele picături ale succesului. Munca se simte mai grea dacă nu îți place"

 Oana Pantazi
.

Pasionat de tehnologie încă de mic, la 12 ani deja era un vlogger cunoscut, iar acum Selly împlinește 11 ani de carieră în online. Influencerul mărturisește că îi plăcea să se filmeze și așa a început totul. Acum are deja o carieră de succes și este una dintre cele mai urmărite personalități din mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a devenit unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România și, la doar 23 de ani, are o carieră și o viață de invidiat. Tânărul a fost mereu atras de tehnologie, dar și de camere și și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului. Mai mult, Selly este fondatorul trupei 5 Gang și a compus piese foarte apreciate de fani. De asemenea, tânărul vlogger a produs 3 filme, fiind în același timp actor. Pe 27 decembrie 2019 s-a lansat filmul românesc 5GANG. Acum are deja o carieră de 11 ani de vlogger, a înființat chiar și propria academie de vlogging.

c_90e2d9df45d6fff077bb3e4ff767ea82c_90e2d9df45d6fff077bb3e4ff767ea82

Selly împlinește 11 ani de carieră în online

Celebrul vlogger a câștigat două premii de argint și unul de aur după ce a devenit partener YouTube. Selly a devenit, în anul 2019, cel mai urmărit YouTuber din România. În prezent, tânărul are o carieră de succes, atât în lumea muzicii românești, cât și în cinematografie și este extrem de fericit cu alegerea făcută. Asta cu atât mai mult cu cât, mărturisește el, muncește cu plăcere.

Citește și: Selly a renunțat la facultate chiar înainte de a începe cursurile: „Școala din România nu te pregătește pentru viitor'

Citește și: Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că el cheluie și 20.000 de euro pe lună: „Dar cât mănâncă?'

'Eu m-am apucat în decembrie 2012, urmează să fac 11 ani de Youtube. Eram un puștan, aveam 12 ani și nu aveam o direcție clară. Îmi plăcea să mă filmez, îmi place ceea ce fac și acum, de altfel, Youtube, să vorbesc în fața camerei. Cumva, deja îmi setasem traiectoria asta. Cred că simțeam de acum 10 ani primele picături ale succesului. Dacă ești foarte serios, îți compromiți… cum sunt și eu și vrei să profiți de anii ăștia la potențialul maxim, o să profiți din distracții și din timpul pe care îl petreci cu oamenii dragi.

Trebuie să găsești o balanță, nu poți nici să muncești de dimineață până seara, nu e un ritm sustenabil. Cred că cel mai important pentru cineva care vrea să aibă o muncă constantă, lucrul de bază este să-ți placă ce faci. Munca se simte de 100 de ori mai grea dacă nu-ți place. Pentru mine, nu se simte atât de greu, nu sunt epuizat pentru că e domeniul meu, cu asta am crescut', a spus Selly la Antena Stars.

Câți bani cheltuiește Selly lunar

Invitat al lui Denise Rifai, la emisiunea „40 de întrebări', de pe Kanal D, Selly a declarat că el cheltuiește în medie 10.000-20.000 de euro pe lună. Această afirmație a generat controverse, dar a ridicat și multe semne de întrebare, fanii, și nu numai, întrebându-se cum își gestionează Selly finanțele, încât ajunge să scoată din buzunar până la 20.000 de euro lunar. Vloggerul a reacționat ulterior la comentariile generate de afirmația sa cu privire la bugetul său lunar și le-a explicat detaliat fanilor cum își cheltuiește banii.

Multă lume mi-a sărit în cap în baza acestei afirmații, pe care am făcut-o și pe care puteam de altfel să n-o fac, puteam să evit întrebarea și să zic: „Doamna Rifai nici eu nu știu cât cheltui într-o lună.' și cu siguranță nu ar fi fost aceeași controversă, dar asta înseamnă că lumea apreciază mai mult falsitatea decât un răspuns sincer. Nu m-am trezit eu de nebun să zic: „Domne, arunc 10.000 – 20.000 de euro pe lună!', eu doar am răspuns punctual la o întrebare punctuală, dar fiindcă foarte mulți m-au întrebat: „Bă, ești nebun, cum să cheltui atât, ești inconștient, sunt oameni care n-au salariul ăsta nici într-un an!'.

Fraților, știu că eu am un stil de viață și am norocul și privilegiul să fac bani din ceea ce îmi place, dar pentru că foarte mulți m-au întrebat, vrea să vă explic, cu toată sinceritatea și fără niciun fel de aroganță, cum cheltui atâția bani și cât de ușor se cheltuie banii, că n-am cine știe ce viață, nu fac extravaganțe, nu stau pe iahturi, permiteți-mi să vă explic' le-a spus Selly fanilor.

Selly cheltuiește lunar 3.000 de euro pe chirie și 3.000 de euro pe mâncare

Numai chiria unde stau este 3.000 de euro, un apartament de 130 de metri pătrați, într-un cartier rezidențial, foarte premium din Băneasa, 3.000 de euro din start pe chirie. Pe partea de mâncare, nu mănânc mâncare gătită, nu are cine să-mi facă mâncare gătită și n-am nici timpul sau luxul să-mi gătesc, mănânc la restaurant în fiecare zi, și când mă duc să mănânc la restaurant, ați văzut că m-am și rotunjit la față, îmi iau și un starter (n.r.- aperitiv), îmi iau și un fel principal, mănânc la restaurante destul de ok, minim 100 de euro pe zi, pe mâncare, din start, 3.000 chiria cu 3.000 pe restaurante, suntem la 6.000 de euro pe lună.' a calculat Selly.

Cât îl costă pe Selly shopping-ul și vacanțele

După aia, la zona de cumpărături de haine și așa mai departe, merg foarte rar la cumpărături pentru că detest efectiv să merg la cumpărături, detest să merg la shopping, merg o dată la două luni, dar atunci când merg intru în panica asta: „Mamă, n-am haine, n-am cu ce să mă îmbrac!', mai iau și cadouri pentru iubită sau pentru alții, să zic că cheltui vreo 2.000 de euro când ies la cumpărături, deci 2.000 de euro o dată la două luni, asta înseamnă 1.000 de euro pe lună, suntem la 7.000 de euro.' , a mai menționat Selly.

În zona de club, ies de două ori pe lună la club și cheltui în jur de 500 de euro pe ieșire în club, punem 1.000 de euro, două ieșiri la club. Am ajuns la 8.000 de euro. În zona de vacanțe, nu am multe vacanțe, fac în medie trei vacanțe pe an, dar vacanțele pe care le fac sunt scumpe, merg în locuri scumpe, stau în hoteluri scumpe, îmi închiriez mașini uneori, nu cred că a fost vacanță să nu cheltui sub 10.000 de euro. Punem 10.000 ori trei vacanțe, sunt 30.000 de euro pe an, împărțit la 12 luni, nu mai stau să fac calculul, rotunjim la 3.000 pe lună.„, a continuat Selly pe TikTok.

Selly: „Banii se cheltuie fără să faci extravaganțe, aroganțe și alte nebunii'

De la 8.000 euro, cu 3.000, suntem din start la 11.000 de euro pe lună, deci banii se cheltuie relativ ușor. Mai pune diferite chestii, revizii la mașină, transport, benzină, mai pune încă 1.000 de euro pe lună, suntem la 12.000 de euro, mai punem evenimente, cum ar fi ziua mea, sau altele care apar, cadouri pentru diverși șamd, mai pun 1.000 și acolo. Banii se cheltuie fără să faci exatravaganțe, aroganțe și alte nebunii se cheltuie mai ușor decât ai crede' a explicat Selly, pe contul de TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton