Selly, replică pentru cei care l-au acuzat că a mers la BAC cu mașina de 100.000 de euro: "Era mașina mea personală, nu e ca și cum aș fi închiriat o mașină ca să mă dau eu mare"

 Oana Pantazi
.

Selly le-a dat recent replica celor care au considerat o aroganță faptul că a mers la BAC cu un bolid de 100.000 de euro. Puțini știu și că în spatele succesului și al situației sale financiare de invidiat de azi stă o muncă de mai bine de un deceniu și că banii au fost câștigați prin muncă…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Selly activează în mediul online și nu numai de ani buni, toate proiectele sale bucurându-se de un succes imens, așadar nu e de mirare că tânărul vlogger a câștigat sume impresionante de bani până la vârsta asta. Deși nu a fost un copil întreținut de părinți, mulți au fost deranjați de faptul că s-a prezentat la BAC la volanul mașinii personale, un bolid pe care cei mai mulți nu și-l permit, cu atât mai puțin tinerii de vârsta lui.

348929972_141312798938971_6345719259382893774_n348929972_141312798938971_6345719259382893774_n

Selly, replică pentru cei care l-au acuzat că a mers la BAC cu mașina de 100.000 de euro

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a devenit unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România și, la doar 23 de ani, are o carieră și o viață de invidiat. Tânărul a fost mereu atras de tehnologie, dar și de camere și și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului. Mai mult, Selly este fondatorul trupei 5 Gang și a compus piese foarte apreciate de fani. De asemenea, tânărul vlogger a produs 3 filme, fiind în același timp actor. Pe 27 decembrie 2019 s-a lansat filmul românesc 5GANG. Acum are deja o carieră de 11 ani de vlogger, a înființat chiar și propria academie de vlogging.

Asta nu înseamnă că, de-a lungul timpului, nu a fost și subiectul unor controverse în mediul online și nu numai. Recent, tânărul le-a dat replica celor care l-au acuzat că a venit cu o mașină atât de scumpă la examenul de BAC. Iată ce spune și tatăl vloggerului despre acest subiect, dar și despre pasiunea fiului său pentru bolizi și viteză!

„Da, că a fost aroganță că m-am dus cu mașina aia, dar era mașina mea personală, nu e ca și cum aș fi închiriat o mașină ca să mă dau eu mare la BAC', a spus Selly, care este milionar în euro.

„Da, au fost păreri și pro și contra, existau, sigur. Nu ținem cont de ele, eu am știut întotdeauna ce am acasă, am știut mereu', a spus și tatăl lui Selly.

„În același timp, și lui i s-a părut excesiv prețul mașinii', a intervenit Selly.

„Sunt și astea niște prostioare, e o chestiune de imagini, din punctul meu de vedere', l-a completat tatăl său.

„Nu e, îmi place mult mașina', a conchis Selly în podcastul Acasă la Măruță.

„Sunt mașini, bani aruncați aiurea”

Pe de altă parte, tatăl lui Selly nu înțelege pasiunea fiului său pentru astfel de bolizi și mai ales pentru viteză, cu atât mai mult cu cât nu e un secret pentru nimeni că lui Selly i-a și fost suspendat carnetul pentru viteză, și nu o dată…

„Normal (n.r. îi spune că cheltuiește prea mult), sunt mașini, bani aruncați aiurea. Cât timp viteza legală e de 130 km/h, de ce îți trebuie o mașină de 330? Nu înțeleg', și-a exprimat nedumerirea tatăl lui Selly.

Citește și: Pe ce cheltuie Selly până la 20.000 de euro pe lună: „3.000 de euro pe restaurante, vacanțe de 10.000 de euro. Nu fac extravaganțe'

Citește și: Selly împlinește 11 ani de carieră în online, la doar 22 de ani: „Cred că simțeam de acum 10 ani primele picături ale succesului. Munca se simte mai grea dacă nu îți place'

Vloggerul a mărturisit însă că a depășit perioada în care îi plăcea să epateze, dar asta nu l-a făcut să renunțe însă și la pasiunea pentru mașini scumpe.

„La o mașină contează mult mai mult viteza maximă. La 179 devine o problemă, că atunci îți ia permisul. Legat de zona de mașini, eu am trecut de mult timp de faza asta de a epata, cred că am avut-o mult când eram mici pe zona de haine, aveam haine scumpe și vedeam oameni care fac asta și voiam să arăt că pot și eu', a recunoscut Selly.

„Eu așa cred, că-l ajută la imagine. Eu nu aș da banii pe așa ceva nici dacă aș avea de trei ori mai mult', a concluzionat tatăl vloggerului.

Selly muncește 12 ore pe zi la compania lui de producție video

Mulți l-au văzut pe Selly drept un exemplu negativ, asta deoarece din postările lui de-a lungul anilor au înțeles că banii se fac ușor, așa că noua generație era tentată să creadă acest lucru. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, celebrul vlogger a explicat cum arată o zi de-a lui. Contrar așteptărilor pe care le aveau fanii, Selly muncește 12 ore pe zi, poate chiar mai mult în unele zile, iar weekend-urile nu sunt nici ele întotdeauna menite relaxării sau distracției.

Foarte banal, nu e așa interesant. Mă trezesc foarte de dimineață, nu știu neapărat dacă foarte dimineață, dar…mă trezesc pe la 6.50, 6.45, cam așa. La 8 sunt în birou, maxim 8.30 dacă nu reușesc cu trezitul și mai stau un pic și lenevesc. În general la 8 seara plec de la birou, deci stau cam 12 ore la birou, apoi mă duc la sală și ajung acasă și o iau de la capăt‘, a declarat Selly în podcastul lui Damian Drăghici.

În funcție de nivelul de muncă pe care-l are, Selly a explicat că de cele mai multe ori în weekend are un program mai liniștit, însă asta nu înseamnă că se distrează mereu, pierde toate nopțile prin cluburi sau pleacă în vacanțe, ci din contră, are grijă să își încarce bateriile pentru o nouă săptămână.

În weekenduri am un program un pic mai relaxat, dar la volumul de chestii pe care îl am de făcut astăzi, altfel nu aș putea. Noi evoluăm cu o viteză în care e foarte greu să găsești un mecanism de derogare a sarcinilor. Viteza la care evoluăm să facem lucruri și nu vreau să sune a lipsă de modestie, dar chiar facem lucruri cu o viteză accelerată, viteză pe care eu o impun în compania mea. Asta face derogarea anumitor lucruri foarte greu de făcut și atunci ajung eu să fiu foarte încărcat tocmai pentru că eu decid să facem astăzi film și mâine aia e foarte greu să derogi lucrurile astea dacă nu ai mecanismele în spate’, a mai spus vloggerul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton