Selly și-a cumpărat mașină de 240.000 de euro. Cum arată bolidul și ce decizie a luat vloggerul, după incidentele din trafic: "E foarte brutală. Vreau să învăț din greșelile mele"

 Oana Pantazi
.

Recent, Selly și-a luat o mașină de lux, care a costat 240.000 de euro și, dat fiind că încă din 2019, anul în care și-a luat carnet, vloggerul a avut mai multe incidente în trafic cu mașina, acum a luat o decizie înțeleaptă. Iată ce hotărâre a luat Selly după ce și la începutul acestui an a avut un accident cu mașina!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La doar 18 ani, Selly a vrut să fie un exemplu pentru generația lui și nu numai. Vlogger-ul avea atunci peste două milioane de abonați pe YouTube, sute de mii de euro în cont și își achiziționase o mașină de zeci de mii de euro. La 22 de ani, Selly este la fel de pasionat de bolizi și recent și-a achiziționat o mașină de forță. A luat o decizie înțeleaptă însă, dat fiind că anul acesta a mai avut un accident pe șosele.

348929972_141312798938971_6345719259382893774_n-copy-copy348929972_141312798938971_6345719259382893774_n-copy-copy

Selly și-a cumpărat mașină de 240.000 de euro

Dat fiind că este iubitor de mașini cu mulți cai putere, Selly le-a testat nu o dată limitele și, după cum le-a mărturisit fanilor, asta a făcut și cu noul său Porsche.

„Știu că v-am mai zis și că mă repet, dar sunt mega happy cu mașina asta (…) Asta o să fie mașina pe care eu o să o conduc zilnic, pentru că este genul de mașină pe care să o poți conduce zilnic, nu doar în weekend (…) Fraților, e o zi specială pentru mine și aștept să văd cum merge mașina asta și cât de brutală e', a spus Selly, într-un videoclip postat pe YouTube.

Citește și: Dan Negru va prezenta Revelionul 2024, dar nu la Kanal D: „Nu cred că Revelioanele TV mai au forță, în România'. Cu ce post a semnat

Citește și: „Par de neînlocuit, dar ar fi bine să nu uităm că…'. Ce spune Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, despre demisia juraților Chefi la Cuțite

Citește și: Stela Enache a împlinit 73 de ani: „Am avut scena, l-am avut pe Florin Bogardo. Cum își sărbătorea artista zilele de naștere, înainte de moartea soțului ei

Doar că, dat fiind că la începutul anului, a avut un accident de mașină, care din păcate nu a fost și singurul, Selly a luat decizia să fie mai prudent și să nu-și testeze mașina în trafic.

„Ideea e că nu o să fac testul ăsta pe șosele, ci pe circuit. Până una alta, o să mergem frumos, civilizat (…) Și în general vreau să fiu foarte grijuliu cu mașina asta, pentru că e o mașină sport, foarte brutală și vreau cât timp o să am să fie un timp lipsit de incidente. Vreau să învăț din greșelile mele și să fiu mega grijuliu cu ea. Când o vând, vreau să nu aibă nicio zgârietură. Chiar o să am grijă de ea. O iubesc, jur! Simt că mă reprezintă', a mai spus Selly.

Selly și-a cumpărat prima mașină la 18 ani

La doar 18 ani, Selly a demonstrat tuturor că, dacă muncești și faci ceea ce îți place, poți ajunge departe. Încă de pe atunci, vlogger-ul avea o comunitate imensă în mediul online și adunase în conturi o sumă consistentă așa că, la scurt timp după ce și-a luat permisul, și-a achiziționat și bolidul de lux.

‘Doamne Dumnezeule… este minunată! E mașina visurilor mele. Arată superb. În sfârșit nu mai merg cu trenul. După ani și ani de mers cu trenul… Azi mi-am luat masina visurilor mele’, a spus Selly.

Nici o lună mai târziu, Selly a făcut accident, iar daunele au fost destul de mari. Din fericire, tânărul, pe atunci în vârstă de 19 ani, nu a pățit nimic, dar a trebuit să suporte cheltuielile pentru repariția mașinii, care costase nu mai puțin de 70.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton