Selma Blair a încercat să se sinucidă de mai multe ori din cauza sclerozei multiple de care suferă: "Anxietatea a devenit terifiantă. Mi-am dorit să mor"

 Oana Pantazi
.

Selma Blair a încercat să se sinucidă de mai multe ori din cauza sclerozei multiple de care suferă. Cu cinci ani în urmă, actrița Selma Blair afla că suferă de suferă de scleroză multiplă, după nenumărate investigații, însă boala „fără nume” până atunci aproape îi venise de hac, fiindcă a încercat în mai multe rânduri să se sinucidă. Iată ce dezvăluie actrița despre momentele traumatizante prin care a trecut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Selma Blair a încercat să se sinucidă de mai multe ori din cauza sclerozei multiple de care suferă. Într-un interviu emoționant pentru British Vogue, Selma Blair a dezvăluit că a încercat să se sinucidă până să afle diagnosticul teribil – scleroză multiplă. Actrița era chinuită nu doar fizic, ci și mental de simptomele bolii incurabile și și-a dorit să încheie socotelile cu viața chiar înainte de a afla diagnosticul.

1selma-blair-scleroza1selma-blair-scleroza

Selma Blair a încercat să se sinucidă de mai multe ori din cauza sclerozei multiple

În 2018, Selma Blair a mers la medic fiindcă se simțea rău, însă ceea ce credea a fi o problemă minoră s-a dovedit un diagnostic devastator. Cu toate că vestea aceasta i-a dat viața peste cap, Selma s-a încăpățânat să lupte mai departe. A făcut mai multe runde de chimioterapie, s-a ras în cap, a experimentat dureri cumplite și a devenit dependentă de baston, însă a continuat să meargă mai departe. Alături i-a fost permanent fiul ei Arthur, în vîrstă de 11 ani.

Citește și: Selma Blair a cerut ordin de restricție după ce a fost strangulată de iubit: „Ești inutilă, infirmo!”

Citește și: Cum arată Selma Blair, la 2 ani de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Vedeta a renunțat la baston!

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Jurații și-au ales echipele. Cum arată tunicile

Citește și: Survivor România 2023. Cui i-a dat Andreea Moromete simbolul imunității ascunse, după ce a fost eliminată din competiție: „Nu mă așteptam’

Până să afle însă cu ce boală se confruntă, devastată de simptome, care au afectat-o fizic și psihic, Selma Blair a încercat să se sinucidă de mai multe ori.

„Ca adult, anxietatea a devenit terifiantă, de fapt. Am făcut greșeli. Mi-am dorit să mor. Am încercat să mă sinucid. De câteva ori. Din disperare', a dezvăluit actrița pentru British Vogue, pe a cărei copertă este protagonistă.

Selma Blair nu a ascuns nici faptul că, din cauza bolii, s-a refugiat în alcool, fiindcă îi era foarte greu să-și facă meseria.

„Pe platourile de filmare era chinuitor uneori, din cauza epuizării și a ticurilor. Am luat substanțe folosite pentru a preveni convulsiile și tulburările de anxietate. Nu am abuzat de ele, dar doar de alcool. Eram pierdută și tristă și abia dacă mai puteam zâmbi. De aici și rolurile mele…', a mai povestit ea.

Selma Blair a încercat să se sinucidă și din dragoste…

De altfel, nu este prima dată când actrița face dezvăluiri tulburătoare. În autobiografia ei Mean Baby: A Memoir of Growing Up', apărută anul trecut, actrița explorează întunericul profund în care s-au poziționat relațiile ei cu mama, cu bărbații din viața ei, cu alcoolul și, în cele din urmă, cu scleroza multiplă.

Actrița a încercat să-și ia viața și după ce s-a despărțit de unul dintre iubiții ei, Todd, antrenor de cai. Selma a luat atunci o cutie întreagă de pastile cu tequila. Din fericire, s-a răzgândit la timp și și-a anunțat iubitul… Acest lucru a fost devastator, mai ales după ce mama ei i-a spus că pentru ea este moartă, din cauză că a încercat să-și ia viața…

„Este cel mai rău lucru pe care mi l-a făcut. Știu că nu mai avea încredere în mine. Am încercat să mă sinucid – chiar dacă a fost doar pentru 10 minute. Oricât de ciudată și critică ar fi fost, nu avea să treacă niciodată peste moartea unuia dintre noi, mai ales din propria dorință. NU am mai existat pentru ea timp de doi ani. Poate ca pedeapsă…', a dezvăluit Selma Blair.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton