Selma Blair a cerut ordin de restricție după ce a fost strangulată de iubit: "Ești inutilă, infirmo!"

 Oana Pantazi
.

Recent, Selma Blair a cerut ordin de restricție, după ce, susține ea, a fost strangulată de fostul iubit, la scurt timp după ce puseseră capăt relației. Actrița, care suferă de scleroză multiplă, a fost și jignită într-un mod incalificabil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Selma Blair (49) a cerut ordin de restricție după ce a fost strangulată de fostul iubit, de care se despărțise de scurt timp. Actrița a mărturisit că Ronald Carson (52) s-a aruncat asupra ei și a încercat să o sugrume, în timp ce se afla în casa ei din Los Angeles.

indexindex

Selma Blair, strangulată de fostul iubit

Actrița susține că Ronald Carson, cu care a avut o relație pe termen lung, a strangulat-o, la scurt timp după ce povestea lor de dragoste a luat sfârșit, notează Daily Mail. Incidentul s-a petrecut în reședința actriței și aceasta a povestit că cearta dintre ei a escaladat, în cele din urmă Carlson aruncându-i cuvinte extrem de jignitoare și încercând să o strângă de gât. La scurt timp după incident, acesta a fost arestat, iar ulterior, Selma Blair a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit.

Citește și: Cum arată Selma Blair, la 2 ani de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Vedeta a renunțat la baston!

Citește și: Sofia Vicoveanca a împlinit 80 de ani: „Eu la spectacole cânt pe bune, nu fac playback

Citește și: Delia s-a confruntat cu stările de anxietate: „E bine să nu te lași doborât’

Citește și: Scandal la Mireasa. Mama Norei intervine după ce doamna Dana i-a jignit fiica: „Va ajunge și la spital…”

Raportul susține că actrița, care suferă de ani buni de scleroză multiplă și se deplasează cu greutate, se afla sub medicație la momentul agresiunii și nu se simțea bine, lucru pe care i l-a spus și lui. Carlson venise la ea, se pare să-i returneze un televizor și a devenit brusc violent, agresând-o și jignind-o.

Actrița a cerut ordin de protecție

Selma a declarat la tribunal că, deși nu se simțea bine, iubitul ei nu a ținut cont de asta, devenind violent mai întâi verbal, iar apoi și fizic. Actrița a povestit și că, în timpul atacului, și-a pierdut cunoștința, după ce Carlson, care mai întâi a zguduit-o puternic, i-ar fi acoperit fața și gura cu mâinile, împiedicând-o să mai respire. Medicii ajunși la domiciluil actriței au decis să o ducă la spital pentru investigații și îngrijire de specialitate, după ce Selma începuse să sângereze din nas.

„Nu poți face nimic, nu poți iubi pe nimeni, ești al naibii de inutilă. Infirmo! Nu merit asta, pot să fiu cu cineva mult mai bun decât tine', i-ar fi spus el, conform sursei citate.

Selma Blair a cerut ordin de protecție după ce a fost sugrumată de fostul iubit, iar acesta a fost arestat pentru violență domestică. Acesta nu doar că a negat acuzațiile, ci a depus, la rândul său, ordin de restricție împotriva actriței. Carlson a declarat că actrița ar fi jignit-o pe fiica lui, pe care ar fi numit-o ratată.

Mai mult, Carlson susține că Selma a fost cea care a devenit violentă, aruncându-se asupra lui, zgâriindu-l și băgându-i degetele în ochi, iar reacția lui ar fi fost una de apărare.

Foto: Hepta, profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton