Semnele prevestitoare pe care Emily Burghelea le-a avut înainte de accidentul din Mauritius. Taxiul în care se afla influencerița a intrat într-un tir: „Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze"

 Tudorache Simona
.

Emily Burghelea crede că trebuia să amâne călătoria în Mauritius, pentru că au existat mai multe semne prevestitoare și nimic nu a mers așa cum cum trebuia, de la aranjatul bagajelor până la starea fetiței ei. Influencerița a fost aproape de moarte în vacanță, după ce taxiul în care se afla cu nașa ei a intrat într-un tir.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Emily Burghelea are convingerea că fetița ei de trei ani și jumătate a simțit ceva, pentru că înainte de plecare repeta tot timpul cuvântul ghinion. Vedeta a scăpat cu viață din accidentul care i-a trecut prin fața ochilor toată viața, dar nu o să poată uita niciodată acel tablou sumbru. După impact, Emily Burghelea s-a ales cu mai multe lovituri și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

emily 456emily 456

Emily Burghelea, despre semnele pe care le-a avut înainte de accident

Vedeta are și acum în minte momentele de dinaintea plecării, când s-au petrecut mai multe lucruri ciudate, ca și cum cineva ar fi vrut să îi anunțe despre ce va urma și ce întorsătură va lua viața ei.

„Amedea, înainte de a pleca, spunea încontinuu „ghinion, ghinion.' Din senin, ea nu folosise niciodată acest cuvânt până atunci, dar continua să repete „ghinion'. Am întrebat-o: „Mami, de ce spui asta? Hai să zicem noroc, hai să spunem Tatăl Nostru.' Dar ea continua fără oprire. Acesta trebuia să fie al doilea semn de la Dumnezeu pe care ar fi trebuit să-l iau în calcul, și poate că ar fi trebuit să ne gândim sau să ne oprim', spune Emily Burghelea.

Emily Burghelea, recunoscătoare că cei doi copii au plecat cu o altă mașină

Astăzi, crede că a fost o minune că soțul a plecat cu copiii cu an alt taxi, altfel situația ar fi putut să fie alta. Când s-a întâmplat nenorocirea mai aveau cinci minute până la aeroport, dar drumul era slab luminat. Mașina în care se afla cu nașa ei a intrat într-un tir. În prealabil, șoferul discutase cu doamna de la aeroport care îi grăbea foarte tare

„Hai, că trebuie să ajungeți, că pierdeți avionul' I-am zis că suntem deja pe drum, motiv pentru care filmam în acel moment, ca să-i arătăm că ajungem', povestește Emily Burghelea.

Șoferul a asigurat-o că vor ajunge la timp și nimic nu părea să tulbure călătoria. „Deși mergea regulamentar, presiunea de a ajunge la aeroport ne-a afectat. Doamna de la aeroport nu avea dreptul să ne grăbească în felul acela, eram în timp, dar… cert e că, pe acel drum public neiluminat, aveam telefonul în mână pentru a-i arăta că suntem aproape. Uite, iubire, mai avem 5 minute', spune ea.

Cum a avut loc accidentul

La doar cinci minute de aeroport, din cele 45 de minute de drum, s-a întâmplat nenorocirea. Taxiul a ajuns brusc în fața unui TIR parcat pe diagonala drumului.

„Am intrat în plin în acel TIR, cu viteză maximă, în jur de 90 km/h. Momentul a fost cumplit. Eu am văzut TIR-ul înaintea șoferului, dar nu era deloc iluminat, nu se putea vedea. Întâmplarea face că în acel moment filmam. Nu aveam centurile puse, iar acesta este un mare semnal de alarmă. Acolo centurile nu sunt obligatorii, la fel ca în România pentru locurile din spate, dar ar trebui să fie', adaugă vedeta.

Damian a simțit ceva înainte de accident

Emily Burghelea a aflat că Damian, care are un an și jumătate, a simțit ceva înainte ca accidentul să aibă loc.

„Între timp, mi-am canalizat toate forțele și am verificat dacă nașa trăiește. Ce mi s-a părut incredibil e că Damian a simțit ceva înainte să am accidentul, chiar înainte ca Andrei să primească mesajul. Damian are un an și jumătate, iar Amedea are trei ani și jumătate. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru toți cei care sunt mereu pe fugă și pentru cei care sunt prea ocupați să trăiască viața pe îndelete, care nu se bucură de moment. După accident, eu nu am mai putut să mă supăr pe nimic', povestește vedeta, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Cum au fost momentele de după impact pentru Emily Burghelea

Momentele de după accident par desprinse dintr-un film de groază. Emily Burghelea se roagă și speră într-o minune. Un localnic se minunează și astăzi că mai e în viață.

„Au deschis ușa, m-am dat jos și am încercat să îmi dau seama ce trebuie să fac. M-am rugat foarte intens, simțeam că trebuie să fac ceva, că nu pot lăsa lucrurile așa. M-am dezmeticit și m-am uitat la nașa care era încă pe parbriz, inconștientă, în timp ce oameni încercau să o readucă la viață. Un localnic mi-a scris pe Instagram că nu-i vine să creadă că trăiesc, pentru că toată lumea spunea că am murit toți și că nu ar fi trebuit să supraviețuim', mărturisește Emily Burghelea.

Nașa vedetei, cea mai afectată

Nașa vedetei a fost aruncată prin parbriz, dar s-a întors la viață. „M-am întors la ea și am văzut că nu mișca. Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze. Eram singura care avea situația sub control, mă simțeam responsabilă pentru că ceilalți nu erau conștienți. Până la urmă, nașa a deschis ochii și auzeam doar „Where is my son? Where is my son?'. Eu aveam o rană la frunte și nu auzeam decât cum ea își căuta copilul. Șoferul era și el pe parbriz, dar a coborât mai repede decât nașa. El avea centura pusă și a fost mai protejat decât noi. Poate dacă și noi am fi avut centura pusă, am fi fost mult mai bine, chiar dacă eram pe bancheta din spate', povestește vedeta.

Citește și: Deea Maxer, mesaj cu subînțeles, după ce s-a zvonit că ea și Robert Drilea s-au despărțit: 'La finalul zilei ești doar tu cu tine, gândurile tale și cu sufletul tău…' / Nu mai au poze împreună pe rețelele de socializare

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra”, în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…”. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a descoperit Felicia Filip pasiunea pentru muzică: „De aici a și venit apropierea și apoi consacrarea. La 7 ani studiam, deja, vioara, iar între timp mi s-a arătat posibilitatea de a…”. Ce spune soțul sopranei, Cristian Mihăilescu, despre dragostea lui pentru operă / EXCLUSIV

Citește și: O boală gravă i-a schimbat viața Iulianei Tudor: „A trebuit să mă opresc din tot. Nu mai puteam să fac absolut nimic. Nimic. Și am stat la pat niște luni de zile. Un tratament foarte dur”

Citește și: Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie. Un jandarm a fost rănit, iar Poliția a făcut mai multe arestări: „A fost lovit în zona capului…”

Ce a învățat Emily Burghelea din această poveste sumbră

Emily Burghelea a învățat multe din această poveste, care a devenit pentru ea o adevărată lecție de viață. Acum nu mai ia în seamă lucrurile minore.

„Noi nu avem probleme adevărate. Singura problemă este atunci când sănătatea ne este pusă în pericol. Trebuie să ne bucurăm de viață și să trăim împreună în armonie. Nu că nu aș fi făcut asta până acum, dar cred că Dumnezeu a vrut să transmită un mesaj prin toată treaba asta și sunt curioasă care este acel mesaj', spune Emily.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton