Semnul divin primit de Laura Cosoi de la mama ei, la scurt timp după ce a anunțat a patra sarcină: "Pacea și lumina de acum..."

 Radulescu Ruxandra
.

Semnul divin primit de Laura Cosoi de la mama ei, la scurt timp după ce a anunțat a patra sarcină. La scurt timp după ce mama ei a murit, Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată. Astfel, tristețea copleșitoare a fost urmată rapid de bucurie, în familia actriței. Vedeta a avut parte și de un semn divin din partea mamei sale, imediat ce a împărtășit că este din nou gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Familia Laurei Cosoi a suferit enorm atunci când mama actriței, Ligia, s-a stins din viață după ce s-a luptat vreme de 15 ani cu o boală cumplită. Suferința a fost urmată, la scurt timp, de un mare prilej de bucurie, căci Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Vedeta a făcut anunțul despre sarcină, iar câteva zile mai târziu, mama ei i-a trimis un semn divin. Iată despre ce este vorba!

snapinsta.app_418509865_18411850342035437_599277899351159748_n_1080-1snapinsta.app_418509865_18411850342035437_599277899351159748_n_1080-1

Semnul divin primit de Laura Cosoi de la mama ei, la scurt timp după ce a anunțat a patra sarcină

Laura Cosoi a trecut printr-o suferință imensă când mama ei s-a stins din viață din cauza unei afecțiuni nemilioase. Actrița și-a pierdut ambii părinți, tatăl încetând din viață, cu câțiva ani în urmă. Totuși, Laura Cosoi a avut și un motiv real de bucurie, la puțin timp, după ce mama ei s-a stins, căci a anunțat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil.

Citește și: Ce amintiri o leagă pe Laura Cosoi de regretata ei mamă: „Tare mult iubeai marea, apusurile, dansul în nisip. Ne lipsești mult / Ligia Cosoi s-a stins din viață săptămâna trecută

Citește și: Anca Lungu a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că a pierdut al treilea copil: „Sunt încă o mamă îndoliată. Viitoarea mamă își pierde copilul căruia i-a ascultat bătăile inimii, i-a vorbit și poate chiar i-a găsit un prenume”

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Dragoș Dolănescu fratelui său, Ionuț, după ce au ajuns iar la tribunal pentru moștenire: 'Să fie de treabă, ceea ce nu cred, dar asta-i altceva…' Nu au mai vorbit de 15 ani / EXCLUSIV

Aflată pe plajă exotică, actrița le-a surprins pe fetițele ei în lumina unui apus strălucitor, ocrotite de lumina caldă a astrului ceresc. În acele momente s-a gândit la ființa care i-a dat viață și postat imaginile pe Instagram, însoțite de mesaje sugestive.

Precum in cer asa si pe pamant. Bucuriile mele, pacea si lumina de acum„, a scris Laura Cosoi.

Laura Cosoi, însărcinată a patra oară, la scurt timp după ce și-a pierdut mama

Chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani, Laura Cosoi și-a surprins total fanii din social media cu anunțul că este însărcinată. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, devin părinți pentru a patra oară. Cuplul mai are trei fetițe: Rita, în vârstă de 5 ani, Vera, în vârstă de 3 ani, și mezina Lara, de un an și jumătate. În dreptul fotografiei în costum de baie, surprinsă pe malul mării, Laura a scris „Miracolul vieții', fără să menționeze sexul bebelușului și nici în ce lună de sarcină se află, dar, după dimensiuni, se pare că actrița este deja în al doilea trimestru de sarcină.

Din păcate însă, Laura trece încă prin momente foarte grele, după ce, cu puțin timp înainte de Crăciun, și-a înmormântat mama. Ligia Cosoi fusese diagnosticată cu cancer, în 2008, și din păcate, a încetat din viață la finele anului trecut. Actrița, care avea o relație extraordinară cu mama ei, le-a mulțumit fanilor din mediul online pentru susținere.

„Trebuie să mărturisesc că vă port o profundă recunoștință pentru faptul că îmi sunteți alături în această perioadă. Vă mulțumesc pentru bunătate, grijă, dragoste… am simțit fiecare cuvânt de încurajare venit din suflet.

Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate și încerc să iau fiecare lucru așa cum vine. Dar am inima plină, că vă am în viața mea! Mulțumesc’, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton