Șerban Copoț, dezvăluiri despre conflictul pe care trupa Animal X l-a avut cu Laurențiu Duță: „S-au pierdut foarte multe. În loc să dezvoltăm o prietenie s-a dezvoltat o rivalitate în extrem și care n-a adus beneficii decât adversarilor"

 Tudorache Simona
.

Șerban Copoț nu o să poată uita niciodată perioada Animal X, chiar dacă succesul lor a atras numeroase antipatii. Hienă, Vierme și Șopârlă au început ca o trupă de dans, dar după ce au fost luați de Laurențiu Duță sub aripa lui ocrotitoare și-au extins orizontul și au început să cocheteze și cu muzica.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Treptat, trupa și Laurențiu Duță au devenit protagoniști într-un conflict de amploare. Au ajuns să fie interziși pe radio și TV după ce au renunțat la contractul cu casa de discuri a solistului. Ba mai mult, bătălia a ajuns să se dea la tribunal. Șerban Copoț arată către Laurențiu Duță la ani distanță de la această dispută.

serban-copot-11-3serban-copot-11-3

Cum a ajuns trupa Animal X să fie interzisă pe radio și TV

Șerban Copoț recunoaște că în viața unui artist nu toate curg lin, ci sunt multe provocări. Artistul povestește că Animal X a avut succes, apoi trupa a fost interzisă și a început lupta pentru supraviețuire.

„Viața de artist nu a tot timpul roz din punct de vedere financiar. Succesul pe care l-am avut a durat șapte ani. Noi am fost interziși pe radio, pe tv. Am avut niște probleme. Pentru noi a fost o luptă de supraviețuire. Din 2006 până în 2013 a fost doar în ciuda lor. Am stat și am băgat chitările în prize și am făcut ce am făcut noi', a afirmat Șerban Copoț în podcastul „Te ascult' realizat de Ilinca Vandici.

Ce acuzații îi aduce Șerban Copoț lui Laurențiu Duță

Șerban Copoț crede că personajul principal în această poveste este Laurențiu Duță. După 11 ani și o luptă în tribunal, cei trei membri ai trupei Animal X și cunoscutul artist s-au împăcat.

„(Laurențiu Duță) a fost și el implicat în toată afacerea asta. Important e că ne-am împăcat. A fost o perioadă în care am greșit mult de ambele părți, dar după 11 ani s-a produs și împăcarea. S-au pierdut foarte multe. În loc să dezvoltăm o prietenie s-a dezvoltat o rivalitate în extrem și care n-a adus beneficii decât adversarilor. Asta a fost, caractere tare de la Constanța, bătălie, a ieșit cu fulgi. Dar asta e, ne-a conturat să fim ceea ce suntem azi', a mai spus artistul.

Citește și: Livia Eftimie rupe tăcerea la un an de la divorțul de Cătălin Bordea. Care au fost problemele din căsnicia lor și cum a început relația cu Spike: „Atacuri de panică, depresie constantă, credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns. El era cu altcineva, iar pozele cu mine și Paul…'

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce decizie a luat Oana Moșneagu în privința numelui, după căsătoria cu Vlad Gherman: „Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, îmi doream din ce în ce mai puțin să…” / EXCLUSIV

Citește și: Ozana Barabancea, reacție după ce a aflat că părintele Arsenie Boca va fi canonizat. Ce a făcut artista când a mers la mormântul lui: „Îl simt viu, prezent. De fiecare dată când mă duc la el…' / EXCLUSIV

Citește și: Alex Bodi regretă că a dat-o în judecată pe Bianca Drăgușanu, după divorț: „După cinci ani am putut să stăm la aceeași masă. Ea mi-a povestit despre iubirea ei, iar eu…'

Șerban Copoț a rămas prieten cu colegii de trupă

Chiar dacă au trecut prin multe momente complicate, Șerban Copoț păstrează și acum legătura cu colegii de trupă și speră ca într-o zi să urce din nou pe scenă. El recunoaște că s-a luptat întotdeauna cu ardoare pentru lucrurile în care a crezut.

„Nu mi se pare trist. Mi se pare că a arătat faptul că ești gata să te lupți cu orice pentru ceea ce e al tău, iar eu nu am avut nicio problemă să mă bat cu oricine pentru ce e al meu. Mă bat până nu mai rămâne nimic. Dacă eu știu că ceea ce e al meu, este al meu, iar tu vrei să îmi iei pe nedrept, nu scapi de mine. Ei au învățat pe pielea lor treaba asta. Eu am învățat că e bine să ții de ce e al tău. Cât de puțin ar fi, este al tău. E bine să înveți și să știi să citești un contract, să știi să te poziționezi într-un litigiu și să argumentezi atunci când ai dreptate. Nu puțini artiști sunt care au rămas cu nimic. Sunt foarte puțini care au rămas cu ceva, de fapt. Dar eu din toată experiența aia am rămas cu niște prieteni pe viață, cu băieții din trupă. Între noi nu au existat momente de rătăcire', a declarat Șerban Copoț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton