Șerban Copoț, motivul real pentru care a plecat de la iUmor, după 7 ani: "Din păcate, am avut de ales între...."

 Dumba Gabriela
.

Șerban Copoț și-a anunțat plecarea de la iUmor, în luna iulie a acestui an, chiar de ziua lui. Artistul a făcut parte din proiectul de divertisment de la Antena 1 timp de 14 sezoane și fanii au crezut că a fost dat afară, însă Șerban Copoț a clarificat situația. Iată adevăratul motiv pentru care Șerban Copoț a plecat de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Șerban Copoț s-a alăturat proiectului iUmor în urmă cu 14 sezoane și a făcut echipă cu Dan Badea. Pe 2 iulie, când și-a sărbătorit aniversarea de 42 de ani, artistul a anunțat că a încheiat contractul cu Antena 1 și urmează să se dedice altor proiecte.

316240064_687456536085694_6612737057548406535_n316240064_687456536085694_6612737057548406535_n

De ce a plecat Șerban Copoț de la iUmor după 14 sezoane

Șerban Copoț a prezentat, timp de 14 sezoane, celebra emisiune iUmor. Nu a fost dat afară de la Antena 1, ci a fost decizia lui plece, pentru că a ales să se ocupe de tabere pentru copii. Din păcate, a fost o decizie grea, însă a ales cu sufletul.

Din anul 2019, prezentatorul TV organizează tabere la Izvoru Mureșului, județul Harghita, destinate copiilor care vor să-și descopere pasiunile.

Am stat la iUmor din sezonul unu până în sezonul paisprezece. Am lucrat alături de o echipă foarte mișto, oameni supercreativi dar, din păcate, am avut de ales între tabără și emisiune.

Cred că am ales mai bine să merg cu proiectul meu de suflet, cu tabăra. iUmor rămâne pentru mine un proiect foarte frumos și mă bucur că au adus în locul nostru niște băieți super mișto care să ducă emisiunea mai departe. Este super tare, îi urmăresc în continuare și râd în fiecare sâmbătă', declară Serban Copoț, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor, primele declarații după ce s-a spus că s-au bătut în culisele iUmor: „Nu neg, nu confirm’ / „Este o confuzie’

Citește și: Schimb de replici între Ramona Olaru și Cuza, în direct, la TV. Dani Oțil a intervenit: „Ajunge…'

Citește și: Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia. Ce a pățit fosta prezentatoare TV: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche’

Șerban Copoț s-a reapucat de școală la 41 de ani

Șerban Copoț a început să studieze despre amprenta de carbon și schimbările climatice. El este și președintele unei asociații în acest domeniu încă din anul 2006 și are planuri mari legate de problematica poluării, iar asociația sa a lansat în 2009 primul calculator de nișă de CO2 din sud-vestul Europei.

Fostul cântăreț de la Animal X este multiplu campion național la yachting și specialist în Amprenta de Carbon.

M-am reapucat de școală la 41 de ani, să îmi continui studiile pe care le am în domeniul Protecției Mediului. Acum fac o specializare pe amprentă de carbon și tot ce înseamnă subiectul acesta, schimbări climatice.

Noi am scos primul calculator de nișă de CO2 din sud-estul Europei în 2009 și acum ne pregătim, lucrăm la un software să scoatem o aplicație tot pentru amprenta de carbon, dar mult mai complexă', a declarat Șerban Copoț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton