Ce a făcut Șerban Huidu cu banii câștigați din televiziune: "I-am investit în ceva clasic, niciodată nu spun niciodată..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a făcut Șerban Huidu cu banii câștigați din televiziune. Șerban Huidu, realizatorul emisiunii de satiră „Cronica cârcotașilor”, este unul dintre cei mai longevivi și mai de succes oameni de televiziune. Prima ediție a emisiunii a fost difuzată la Radio 21, pe vremea când Huidu avea doar 19 ani. Realizatorul a reușit să aducă show-ul și în format TV, bucurându-se de audiență. Iată cum și-a investit Șerban Huidu, banii câștigați din televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Șerban Huidu cu banii câștigați din televiziune. Șerban Huidu (47 de ani), realizatorul emisiunii „Cronica cârcotașilor”, se află la cârma show-ului TV, din anul 2000, când a debutat la PRIMA TV. Puțini știu că Huidu a introdus emisiunea, pentru prima dată, la Radio 21, pe când vedeta avea doar 19 ani. Ulterior, realizatorul a reușit să aducă proiectul și la TV, unde a devenit un show de succes. Cu peste 20 de ani în domeniul televiziunii, iată cum a investit Șerban Huidu banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului!

Ce a făcut Șerban Huidu cu banii câștigați din televiziune

Șerban Huidu a absolvit Facultatea de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, dar nu a profesat niciodată în domeniu. Realizatorul „Cronicii cârcotașilor” și-a început cariera la vârsta de 19 ani, la Radio 21, apoi a făcut tranziția la televiziune, unde show-ul a devenit un succes instant. Huidu a mărturisit că banii câștigați din televiziune i-a investit în imobiliare.

Citește și: De ce a refuzat Șerban Huidu să plece de la Prima TV la Antena 1: „A fost o sumă cu şase zerouri, de ordinul milioanelor”

Citește și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a spus că a fost cerută de soție în Dubai: 'Viața mi s-a schimbat nu la 360 de grade, ci la un miliard de grade. Cineva drag…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Grămoșteanu, din serialul Mondenii, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. E căsătorită, are un fiu de 5 ani și joacă în piese de teatru

Mai am și alte surse de venit pe lângă cele din televiziune. Banii pe care i-am câștigat de-a lungul timpului i-am investit în ceva clasic, e complicat să te apuci ceva ce nu știi să faci. Și-atunci am făcut niște case care aduc niște chirii, asta e toată filozofia de business. Niciodată nu spun niciodată (n.red.: altor investiții). Dar să nu uităm că am făcut ASE-ul, am un master în economie. E greu să mă convingi cu specule de-alde criptomonede, de-alde piața de capital. Cine spune că azi are un leu și mâine face doi greșește flagrant.”, a menționat Șerban Huidu, pentru Unica.ro.

Șerban Huidu, despre ruptura cu Mihai Găinușă

Șerban Huidu a vorbit recent despre relația pe care o are în prezent cu Mihai Găinușă. Cei doi au fost prieteni foarte buni în trecut, dar în ultimii ani, Mihai și Șerban nu și-au mai vorbit. Șerban Huidu a declarat că regretă foarte mult plecarea lui Mihai Găinușă de la cârma emisiunii Cronica Cârcotașilor. 

„Pe domnul Găinușă l-am regretat de când a plecat, am spus-o și o să o repet de câte ori voi primi această întrebare. E un om cu foarte mult talent, un om foarte instruit și un om care poate fi foarte greu înlocuit‘, a declarat Huidu, potrivit cancan.ro.

Întrebat dacă l-a sunat în ultima perioadă pe Mihai Găinușă, Huidu a răspuns: „De foarte multe ori. Ultima oară, când am împlinit 20 de ani, l-am sunat să vină să prezentăm o ediție aniversară. Nici n-a răspuns la telefon!’, a mai declarat Huidu.

Ce probleme a întâmpinat Șerban Huidu la „Cronica cârcotașilor”

Șerban Huidu a vorbit despre începuturile emisiunii de la Prima Tv și a recunoscut că Oana Zăvoranu a fost una dintre vedetele care au reacționat impulsiv după ce apăreau.

Am avut ori noroc, ori lipsă de curaj din partea celor care apăreau, pentru că foarte puțini oameni au fost vocali. Unul a fost Oana Zăvoranu, de-a lungul timpului. Dar în general, noi am făcut distincție între omul respectiv și ce greșeli face. A fost la un moment dat o fază foarte tare, eram la început și făcusem o scenetă cu Năstase, care nu avea patru case, avea o stradă întreagă.

A telefonat, probabil, supărat, la șeful nostru de atunci. Și șeful a zis «m-am uitat, am vizionat, permiteți să raportez, nu aveți patru, nu aveți șase, aveți o stradă întreagă». Ăla a murit de râs și cam asta a fost. Niciodată n-a fost să vină să îți dea omoru. Că era de notorietate ce se întâmplă.‘, a mai spus prezentatorul TV.

FOTO: Facebook



Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton