Șerban Huidu, despre participarea Giuliei și a lui Vlad Huidu la America Express: "Vor o pereche demnă de luat în calcule"

 Dumitrache Laura
.

Șerban Huidu a vorbit despre participarea fratelui său, Vlad Huidu împreună cu Giulia Anghelescu la America Express 2024. Fostul prezentator TV este dispusă să pună pariu pe faptul că echipa celor doi va ajunge printre favoriții noului sezon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu vor participa la America Express 2024, alături de alte opt echipe. Cei doi sunt dispuși să facă față tuturor provocărilor, iar Șerban Huidu, fratele lui Vlad, pune pariu cu oricine că cei doi se vor număra printre favoriții noului sezon.

serban huidu si vlad huidu fratiserban huidu si vlad huidu frati

Șerban Huidu nu este deloc surprins de decizia fratelui său de a participa la America Express, alături de soția sa. Prezentatorul TV este de părere că atât fratele său, cât și Giulia, vor lupta pentru a ajunge cât mai departe în noul sezon America Express.

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, despre America Express 2024: „E prima dată când participăm la un reality show și….'

Citește și:Cum se înțeleg Giulia și Vlad Huidu după o relație de 14 ani: „Certurile pe care le aveam înainte erau…'

Citește și:Fiica lui Adrian Enache este însărcinată. Diana are o relație de lungă durată cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Citește și:Denise Rifai s-a lăsat fotografiată pe o motocicletă, în compania unui bărbat misterios: „Realmente îmi plac caii putere…”

Șerban Huidu, despre participarea Giuliei și a lui Vlad Huidu la America Express

Vlad Huidu și Giulia Anghelescu se numără printre cele nouă echipa care vor participa la America Express 2024. Cei doi au decis să meargă în aventura vieții lor, alături de alte 16 vedete de la noi din țară. Șerban Huidu, fratele lui Vlad Huidu, a vorbit despre participarea acestuia lla America Express. Prezentatorul tv nu a fost deloc surrprins când a aflat de alegerea lui Vlad Huidu și a Giuliei Anghelescu. Mai mult, acesta e dispus să parieze pe succesul celor doi.

„Cei care nu-i cunosc pe concurenți pot spune una sau alta. Dar eu îi cunosc bine și pe Vlad și pe Giulia. Vor fi o pereche demnă de luat în calcule care, după mine, se vor bate printre favoriții cursei. Și nu sunt cuvinte spuse doar de dragul de a fi spuse. Pe scurt, vor fi o nucă tare!', a declarat Șerban Huidu, potrivit playtech.ro.

Șerban Huidu: „Fratele meu are ceva de aventurier în el, iar Giulia e foarte încăpățânată”

Fostul prezentator TV a mai spus că îl cunoaște foarte bine pe fratele său, și sustine că Vlad Huidu este pasionat de aventură. De asemenea, despre cumnata lui, Giulia, Șerban Huidu a declarat că este o fire încăpățânată și va face față multor provocări.

Frate-miu are ceva de aventurier în el, iar Giulia, cumnata mea, e foarte încăpățânată. Când își pune ceva în minte, sigur reușește. A câștigat, cu ceva ani în urmă, una dintre edițiile emisiunii 'Dansez pentru tine', plăcându-i foarte tare ce făcea și când nimeni nu-i dădea vreo șansă.Practic, urmează cea mai lungă perioadă de până acum când vor sta despărțiți de copiii lor. Nu va fi simplu pentru nimeni, și din această perspectivă. I-am asigurat că mă voi implica cât de tare pot și am să-i ajut cât pot! În sensul că voi petrece cât mai mult timp liber cu nepoții mei', a mai spus Serban Huidu.

Șerban Huidu se va ocupa de copiii Giuliei și a lui Vlad Huidu, cât timp vor fi plecați la America Express

Șerban Huidu și fratele său, Vlad, au o relație apropiată. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar în tot timpul în care vor fi plecați la America Express, copiii artistei vor sta în grija bunicilor. De asemenea, Șerban Huidu a dezvăluit că își va face timp pentru a petrece timp alături de cei mici.

Asta nu voi putea să devin, fiindcă am și eu programul meu. Dar voi încerca în săptămânile ce vin să suplinesc, pe cât posibil, absența celor doi!', a mai mărturisit Șerban Huidu.

Surse foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton