Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier, în București: "Sunt vinovat, daunele sunt...". Ce amendă a primit prezentatorul TV

.

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în București. Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier, marți 21 noiembrie, pe o stradă din Capitală, în zona Giulești, în jurul orei 18:30. Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a tamponat ușor un autoturism, rezultând în pagube materiale minore. Șerban Huidu a fost amendat de Poliție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE

Șerban Huidu a avut parte de un mare ghinion, marți seară, când a fost implicat într-un accident rutier minor. Mașina condusă de prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor' a lovit un alt autoturism la data de 21 noiembrie, în jurul orei 18.30, pe Calea Giulești, la intersecția cu strada Boișoara, au declarat surse din Poliție pentru Libertatea. Șerban Huidu a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost zero. Acesta a primit totuși o amendă. Iată mai multe detalii despre cele întâmplate!

exclusiv-premium-serban-huidu-in-cel-mai-sincer-interviu-in-ziuaexclusiv-premium-serban-huidu-in-cel-mai-sincer-interviu-in-ziua

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în București

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier, marți seară, 21 noiembrie, în jurul orei 18:30. Prezentatorul TV s-a prezentat în jurul orei 19.15 la Biroul Accidente Ușoare și le-a spus polițiștilor că a fost implicat într-o tamponare soldată cu pagube materiale, susțin sursele citate.

Testarea cu aparatul etilotest a demonstrat că Huidu nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Poliția a stabilit că Șerban Huidu a fost vinovat și a fost amendat cu 200 lei și penalizat cu 3 puncte.

Citește și: Ce sacrificii face Denis Hanganu pentru serialul Clanul: „Am slăbit 7 kilograme. Filmările de noapte te rup’

Citește și: „Nu am putut mânca din cauză că nu puteam respira, sunt la limita de a da în astm’. Cât de periculoase sunt alergiile de care suferă Alina Pușcaș și ce alte probleme de sănătate a avut. A ajuns pe masa de operație / EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Bănică ar fi împlinit azi 89 de ani. Camelia Mitoșeru: „Regină n-am fost decât cu el'

Citește și: Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după patru ani de relație. Care este motivul: „Nu mai suntem împreună. Vreau să fiu liniștită, liberă…’

'S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime.Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă', a declarat Șerban Huidu în exclusivitate pentru NEWSTIME, la Kanal D2.

Șerban Huidu, patru ani cu suspendare după accidentul din 2011

În 2011, Șerban Huidu a trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții sale, când în ziua de 16 octombrie, prezentatorul a fost implicat într-un accident auto, pe raza localității Timișu de Sus, județul Brașov. Urmările au fost tragice, trei oameni pierzându-și viața. Procurorii au stabilit că, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, realizatorul TV a intrat pe contrasens și a lovit o Dacie Logan care venea din sens opus. În urma impactului, au murit trei persoane din Logan.

Șerban Huidu a fost condamnat definitiv, în februarie 2013, la patru de ani de închisoare cu suspendare și a avut interdicţia de a conduce timp de 6 ani. El și-a recăpătat permisul auto abia în august 2022, după ce a susținut examenul.

FOTO: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton