Șerban Huidu, dezvăluiri despre scandalul cu Andreea Esca, atunci când a înjurat la pupitrul Știrilor Pro TV: "Voia să mă dea în judecată! Pe casetă era ceva mult mai grav"

 Dumba Gabriela
.

Șerban Huidu, dezvăluiri despre scandalul cu Andreea Esca, atunci când a înjurat la pupitrul Știrilor Pro TV. Prezentatorul emisiunii Cronica Cârcotașilor spune că Andreea Esca a vrut să-l dea în judecată după ce a difuzat acel moment, petrecut acum mai bine de 20 de ani. La rândul său, vedeta Pro TV recunoștea, în urmă cu câțiva ani, că a fost extrem de afectată după ce a apărut atunci, la TV și considera un gest de necolegialitate decizia Cârcotașilor de a difuza pe post înjurătura ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 21 de ani, Andreea Esca nu a închis microfonul, în timpul unei pauze, și înregistrarea cu ceea s-a vorbit atunci în studio cu echipa de emisie a ajuns direct la „Cronica Cârcotașilor'. „Vezi că s-a f***t iar asta, că eu aud tot emisia în casca mea', spunea Andreea Esca, în clipul difuzat în premieră la „Cronica Cârcotașilor', dar care apoi a făcut înconjurul internetului.

andreea_esca_27_378f20a663andreea_esca_27_378f20a663

Ce spune Șerban Huidu acum despre episodul cu Andreea Esca

Invitat la podcastul „Fain & Simplu', Șerban Huidu a spus cum a ajuns la el filmarea cu Andreea Esca înjurând în pauza Știrilor Pro TV și difuzată apoi la Cronica Cârcotașilor.

„Era un tip din America. El urmărea acolo PRO TV, PRO TV Internațional și Acasă TV. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio. 

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca vroia să mă dea în judecată. Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip', a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie, după cele mai recente operații estetice.Numărul lor a sărit deja de 20!

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față:„După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft/ EXCLUSIV

Ce spunea Andreea Esca despre gestul Cârcotașilor de a difuza înjurătura ei

Andreea Esca spunea, într-un interviu mai vechi, că la vremea respectivă a fost extrem de afectată de gestul lui Huidu și Găinușă, pe care îl consideră un „exemplu de necolegialitate'.

„Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post.

Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău', a declarat Andreea Esca.

Ce s-a întâmplat când Adrian Sârbu, boss-ul Pro TV, a auzit despre Șerban Huidu și Cronica Cârcotașilor

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor' a mărturisit că Adrian Sârbu la chemat, în perioada respectivă, la negocieri și ar fi dorit să-l despartă de Mihai Găinușă.

„Sârbu nu auzise de Cronică, atunci când cu Esca a auzit. El m-a chemat la PRO TV, însă a vrut să ne despartă. Pe mine să mă bage la PRO TV și pe Mișu la Acasă TV. Mi-a zis: „ce emisiune faceți voi acolo, nu știu, n-am auzit, aia e emisiune?”.

Adevărul e că erau unii, la acea vreme, care se așezaseră pe un piedestal și am venit noi atunci să le dam la gioale. A fost deranj mare', a mai povestit prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton