Serena Williams, copleșită de rolul de mamă: „ Sunt epuizată și stresată”

 Lupescu Anca
.

Să fii mamă nu e deloc ușor, asta deși mulți ar putea crede contrariul, mai ales în cazul vedetelor care își permit să angajeze bone. Însă este mai dificil decât pare și a recunoscut-o recent și Serena Williams.

3dd710c80cf3c4b8876233eb992c73c83dd710c80cf3c4b8876233eb992c73c8
Citește și: Serena Williams, cu lenjeria la vedere pe străzile din New York. Jucătoarea de tenis are un look nou


Tenismena, în vârstă de 38 de ani, a postat o fotografie emoționantă pe Instagram, în care o șine în brațe pe micuța Olympia, în vârstă de 2 ani.
Serena Williams a născut la finalul anului 2017, însă vedeta s-a întors rapid pe terenul de tenis, reușind câteva performanțe remarcabile.


În timp ce Serena încearcă să îmbine cariera cu viața de familie, oboseala și extenuarea își spune cuvântul.

Citește și: Serena Williams topless, pentru o cauză nobilă. Imagini video de excepție


„Nu sunt sigură cine mi-a făcut această fotografie, dar pot să spun că nu e ușor să muncești și să fii mamă. Sunt de multe ori epuizată și stresată, iar apoi trebuie să joc un meci. Mergem mai departe. Sunt atât de mândră și inspirată de femeile care fac treaba asta în fiecare zi. Sunt mândră că sunt mama acestui copil', a precizat Serena, ca explicație a pozei în care își ține în brațe fetița adormită.

Citește și: Ucigașul surorii lui Venus și Serena Williams a fost eliberat din închisoare


Serena Williams a născut în mare secret în prima zi a lunii septembrie la o clinica privată St Marys Medical Centre din West Palm Beach, unde a rezervat un etaj întreg pentru a se asigura că are parte de toată intimitatea de care are nevoie. Aceasta nu a făcut încă o declarație publică legată de naștere, singura care a confirmat fiind sora sa, Venus, și nici nu a fost dezvăluit numele fetiței.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton