Serghei Mizil, furios pe Oana Mizil, după moartea surorii sale Donca: "Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea"

 Oana Pantazi
.

Îndurerat după moartea surorii sale, Serghei Mizil a luat foc după ce Oana Mizil a făcut niște declarații în presă care l-au deranjat enorm. Iată care sunt dezvăluirile care l-au făcut să ia atitudine în social media!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil a fost condusă pe ultimul drum pe 26 octombrie, iar în acea zi, Oana Mizil, aflată la căpătâiul mătușii sale a făcut mai multe declarații care l-au enervat pe unchiul ei. În stilul binecunoscut, Serghei Mizil a pus-o la punct pe Oana Mizil, făcând la rândul său, pe canalul său de YouTube, niște dezvăluiri neașteptate.

977344_324117077727348_1670814224_o-1024×768-1977344_324117077727348_1670814224_o-1024×768-1

Serghei Mizil, furios pe Oana Mizil, după moartea surorii sale Donca

Prezentă la înmormântarea mătușii sale, Oana Mizil le-a dezvăluit jurnaliștilor că mătușa ei a fost cea care a crescut-o și că i-a fost ca o mama. Nu asta l-a deranjat însă pe Serghei Mizil, ci faptul că a făcut niște dezvăluiri care nu-și aveau locul acolo…

'A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi', a mărturisit atunci Oana Mizil.

Serghei Mizil a fost extrem de deranjat de declarațiile Oanei Mizil și a avut o replică usturătoare. Cu toate că inițial a refuzat să vorbească despre sora lui, în cele din urmă acesta a izbucnit și a pus-o pe Oana la punct.

'Am avut o săptămână foarte grea. Am stat să mă gândesc mult dacă să spune ce am să spun acum, dar trebuie să pun punct la niște lucruri', și-a început el discursul pe canalul de YouTube.

'Toate televiziunile și toată lume au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este copilul meu. Și nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ștefănescu Nicolae', a precizat Serghei Mizil.

Citește și: Care este regretul cu care Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, a trecut în neființă: „A regretat că…'

Citește și: Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată. Oana Mizil: „A plecat o parte din sufletul meu'

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!:„Nu sunt proastă!’

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț:„De două luni îmi permite să iau fetițele la mine’

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat.Gestul i-a uimit pe fani

„Acest personaj nu are nicio legătură cu familia Niculescu Mizil”

Mai mult, Serghei Mizil susține că Oana Mizil nu are absolut nicio legătură de rudenie cu familia sa, chiar dacă a susținut că a fost crescută de Sonia Donca și că i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Acesta a ținut să spulbere și niște zvonuri care circulau mai demult, cu privire la statutul său în familia Mizil.

'Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea și a surorii mele, Donca. Pot să demonstrez și cu acte că suntem frați, să se termine toate discuțiile astea că eu sunt înfiat, că suntem înfiați, că eu sunt țigan sau nu știu ce…', a spus Serghei Mizil.

Chiar dacă Oana a spus că Donca i-a fost ca o mamă în copilărie și că erau foarte legate, Serghei Mizil susține că ne nu are nicio legătură cu familia lor.

'Dar pentru legătura mea care a fost cu această femeie (n. red. Donca) am hotărât să nu vorbesc absolut nimic până în clipa de azi. Acest personaj, Oana Coman Ștefănescu Nicolae, nu Mizil, Mizil a fost adăugat, nu are nicio legătură cu familia Niculescu Mizil. (…) Dacă ea vrea să se intituleze, pe mine nu mă interesează, ea poate să zică orice, să facă orice. Familia Niculescu Mizil, în toată relația asta, sunt eu, Donca, și cu Lidia', a explicat Serghei Mizil.

Oana Mizil: „Donca a fost ca și mama mea”

Scos din sărite de declarațiile Oanei Mizil, cu precădere de dezvăluirea cu privire la copilul nenăscut al surorii sale, din relația cu Nicu Ceaușescu, Serghei Mizil a reacționat furibund, nerecunoscând relația de rudenie dintre ei. Iată însă ce a povestit Oana Mizil la înmormântare:

Foarte greu, pentru că Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut, de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea. (…) A vrut să o vadă pe fetița mea și m-a întrebat unde este fata. I-am povestit Mariei, am pregătit-o și am adus-o pe fetiță și a stat de vorbă cu ea și zâmbea. A zis că o să aibă grijă de ea și că o va proteja de acolo de unde se duce, adică de la Doamne Doamne', a spus Oana Mizil pentru Prima TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton