Serghei Mizil, operat pe inimă: "Toată lumea a zis că am mierlit-o. Mi-am făcut un stent și...". Incredibil unde a mers după externarea din spital!

 Dumba Gabriela
.

Serghei Mizil a trecut printr-o operație grea, la inimă, pentru montarea unui stent. Cu umoru-i caracteristic, Serghei Mizil a infirmat zvonul că „a mierlit-o” și a dezvăluit unde a plecat imediat ce a fost externat din spital. Afaceristul de 69 de ani spune că a luat decizia să se lase de fumat după operația la inimă, însă la alcool nu renunță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acesta a decis să își pună un stent la inimă preventiv, pentru că nu vrea să facă un infarct. Serghei Mizil spune că merge constant la controale pentru a verifica starea de sănătate, dar face și mult sport și ține dietă pentru a fi în formă maximă.

312412251_2168554889995769_6223170889696714161_n312412251_2168554889995769_6223170889696714161_n

De ce s-a operat Serghei Mizil la inimă

Serghei Mizil a precizat, în studioul emisiunii Xtra Night Show cu Dan Capatos, că și-a pus montat un stent pe inimă. Cu doar o zi în urmă, acesta s-a externat din spital, datorită stării excelente de sănătate după intervenția suferită.

„Toată lumea a zis că am mierlit-o, că nu știu ce, dar n-am nimic. Deci nu am făcut nici infarct, nici nimic… mă verific la cât s-a consumat, mă duc periodic și îmi fac control la doctor.

Ieri am venit la spital, azi am plecat. Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spriț', a declarat Serghei Mizil în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Serghei Mizil a precizat faptul că s-a operat la o clinică privată, iar intervenția a costat 4.000 de euro.

„Două ore jumătate. Eu am înțeles că stent îți pune Statul doar dacă ai făcut infarct. Eu nu vreau să fac infarct! M-am dus aici că-s condiții bune și m-a costat 4.000 de euro tot', a mai adăugat acesta.

Citește și: Formează un cuplu sau nu? Ana Baniciu și Cătălin Cazacu, primele declarații despre vacanța din Dubai: „Nu ne-am mai distrat așa de mult!'

Citește și: Casa pe care Sergiu, tăticul călăreț, a primit-o cadou este în paragină. Unde locuiește acum tânărul ajutat de Cătălin Moroșanu: ‘A revenit în…’

Serghei Mizil se lasă de fumat după operația la inimă

Serghei Mizil a decis să se lase în sfârșit de fumat, după această grea intervenție la inimă. „Mă voi lăsa de fumat!', a precizat Mizil.

La 69 de ani, Serghei Mizil dezvăluie că face mult sport și asta îl ajută să fie în formă.

„Fac sport… O ard pe băutură o săptămână și ceva și apoi fac o săptămână pauză cu regim alimentar și mult sport. Eu stau în Snagov. Merg cu bicicleta, merg pe jos, am și o mică sală de fitness în casă. De la Snagov până în București fac foarte mult, stau și câte două ore în trafic… E greu cu traficul!', a declarat Serghei Mizil pentru Playtech Știri, acum ceva timp.

Ce pensie are Serghei Mizil

În podcastul său, „Pe bune. Podcast cu Serghei Mizil', acesta a vorbit despre pensia pe care o primește de la Stat. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…', a spus Serghei Mizil.

Întrebat de un fan din mediul online cum poate avea pensie de la Stat, din moment ce nu a lucrat până în prezent, omul de afaceri a clarificat imediat lucrurile explicând: „Băi, nea întrebătorule, să-ți explic… La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton